Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har tidigare denna hösten haft det väldigt lugnt i skolan, men det tar ikapp sig nu. Hade faktiskt en väääldigt bra helg och vecka i Göteborg och är nu nere i Malmö i två dagar för lite obligatoriska seminarium och grupparbeten. Imorgon åker jag tillbaka till Göteborg igen, mycket pendlande nu. Har inte tid för att hitta på så mycket annat än att bara plugga och plugga just idag. Nästa vecka har jag sjukt mycket i skolan, är redan nu stressad för hur allt ska hinnas med, men det ska nog gå. Det bästa är att vi näsa fredag får jullov, tre veckors ledighet! Dock har vi två tentor direkt i januari, men just nu känns tentaplugg ganska skönt i jämförelse med de case vi jobbar med just nu. Dags att gå tillbaka till plugget!

Likes

Comments

Imorgon är sista skoldagen denna vecka, skönt att ta helg redan på onsdagen och inte ha skola förrän nästa tisdag. Nästan en veckas ledighet är ju inte helt fel. Jag har fått en del plugg gjort de senaste dagarna så nu är skolan i fas igen, dock har jag lite plugg jag ska försöka få undan under de kommande dagarna ändå. Två intensiva skolveckor kvar innan det blir jullov!

Imorgon efter skolan hoppar jag i alla fall på tåget till Göteborg. Planerna för ledigheten är, förutom att plugga, att hänga hos syrran i hennes nya lägenhet, hämta ut mina väskor som kommit, träffa mina vänner, börja renovera mitt rum hemma och kanske få till en utgång! 

Likes

Comments

Årets sista månad är här!

Likes

Comments

Har haft den perfekta söndagen med finaste Sara. Vi har gjort så mycket mysigt och nu är jag ordentligt uppladdad för en fullspäckad vecka. Förutom allt mys har vi även gjort de perfekta hamburgetallrikarna, som var gudomligt goda. Nu ligger vi i sängen och kollar Love Actually, imorgon ringer klockan 07.15, då är det dags för julkalendern!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är det inte mycket som står på schemat förutom plugg. Som tur är kommer finaste Sara och gör mig sällskap i mysplugget senare, då är det inte lika jobbigt.

Imorgon står seminarium på schemat, så måste förbereda det lite idag också. På tisdag och onsdag är det skola heeela dagarna, men onsdag kväll hoppar jag på tåget till Göteborg för en veckas ledighet. Ska försöka plugga extra mycket idag så att jag kan vara ledig från plugg någon av dagarna i Göteborg. Lika bra att sätta igång direkt!

Likes

Comments

Vilken rolig lördag jag har idag. Vaknade vid 8.oo imorse och har storstädat min lägenhet. Jag har verkligen skurat överallt, gått igenom varenda skåp och låda, burit ner saker till källaren, packat och tagit fram min adventsljusstake. Imorgon är det första advent vilket känns helt sjukt. Det är plusgrader, solsken och gräset utanför min lägenhet är lika grönt som det är i juli. Vintern och julen känns långt borta.

Resten av dagen väntar plugg. Min lördag är kanske inte den roligaste, men på nått sätt känns det lite skönt att inte ens behöva lämna lägenheten utan bara ta det lugnt. Det har varit väldigt mycket det senaste. Planerna är att strax ta en dusch, sen ska jag sätta på min"hygge - lista" på spotify, tända doftljus, hälla upp naturgodis i en skål och sen mysplugga. Ikväll blir det någon god middag och film.

Veckorna framför mig är intensiva. På onsdag åker jag till göteborg och efter det är jag enbart i Malmö några strödagar då och då för skola innan det blir jullov den 19 december. Vi har extremt mycket i skolan de kommande veckorna, och direkt efter jullovet har vi två tentor. Alltså ligger väldigt mycket fokus på skolan just nu. Men utöver det är det mycket roligt som händer - jag ska snart flytta tillbaka till Göteborg på heltid och börja plugga på distans vilket kommer bli en utmaning. Men först är det dags att hoppa in i duschen och sen dyka ner i böckerna!

Likes

Comments