Det är soligt ute och igår var det jätte skönt att gå ut och gå!! Så Kalle och jag gick en liten promenad och tog lite kort!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gud har inte varit inne här på en evighet känns det som.
Men börjar känns som vuxen livet har börjat på riktigt nu. Blivit sambo med världs bästa, fått jobb och även varit på Ikea och handlat, vilket känns störst av allt! Dagarna består nu mera utav att jobba och matlagning!

Likes

Comments

Igår var de lördagen den 25/12 och jag hade 6 månader med min fina igår. Vi fira de genom att vi skulle gå ut blev inte helt lyckat men kul hade vi iaf!

Likes

Comments

Detta är fördelen med att vara brevbärare. Man får se väldigt mycket när man är ute och åker.

Likes

Comments

Jag skäms verkligen över detta.. skriver aldrig här. Lägger aldrig upp några inlägg eller någonting men jag säger till mig själv hela tiden att jag ska bättra mig men nope. Iallafall har gått och skaffat mig ett jobb så har fullt upp hela tiden. Jobbar nästan från 7-17/18 hela dagarna.. stressigt men behöver ju jobba iallafall. Snart julafton också, längtar!! 😍

Likes

Comments

Som rubriken leder är jag i Kroatien nära Zadar. De är jätte fint och bra väder här. En hela vecka i värmen. Vi har hunnit med att se orgeln som ligger under vattenytan i Zadar. Så när vågorna slår in så spelas de musik och på kvällen så lyser lampor upp alltihopa. Har legat på ca 30 grader här i värmen, för min del är de skönt i nån dag men nu längtar jag hem något enormt mycket!

Likes

Comments

Lite sent nu då jag redan har varit hemma i några dagar från Öland. Det var helt underbart där och jag fick spendera fyra fina dagar med dom bästa!

Likes

Comments

Idag har vi varit ute på sjön en hel dag. Riktigt underbar dag, har bränt mig lagom mycket i ansiktet, ryggen, benen och aa juste hela kroppen.. Skönt skönt! Vi åkte ner väldigt långt ner på Glan och vi fick glida runt lite och leta grund då vi inte visste vart eller hur grunt det var. Och far min som haft lite problem med båten innan hade lyckats igen och satt saker och ting fel så när man styrde åt vänster så åkte båten åt höger 👍🏼

Likes

Comments

är väldigt dålig på det här med att göra nya inlägg känner jag. Tog studenten för några dagar sen, kan inte beskriva känslan men har ett ord. Livrädd... Men min dag idag har iallafall varit bra. Vi va ute med båten idag även fast det var rätt kallt och blåsigt. Sen blev det att bada lite tunna. :) och på onsdag börjar livet på riktigt

Likes

Comments

börjar närma sig studenten nu, typ 3 dagar kvar.. Ofattbart! Har ju varit en del party dom senaste dagarna, har knappt orkat med hälften. Men neon party och den allra första kvällen var jag med på iallafall. Sen har jag inte mått något vidare bra. Längtar faktiskt tills jag står där med min vita klänning som jag har köpt och mössan på såklart och sen bara stå där och vänta tills man får springa ut. Lite spännande ändå!

Likes

Comments