Har äntligen flyttat hemifrån, de är lite stort! Har väl inte bott hemma egentligen sedan januari men nu har jag iallafall köpt en lägenhet och flyttat på riktigt! Så nu är jag äntligen sambo på riktigt med min Kalle!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Det har varit världens jobbigaste vecka om jag får säga så. Började med att jag har fått lärt mig ett nytt distrikt på jobbet. Först har jag bara kunnat post nummer 37,31 och 96 i så kallade Finspång. Men nu har jag fått lära mig närservice som de heter.. postnummer 44 och 46. Avsky värt.. men nu är de fredag och vi åkte ut till skogen.. grilla lite och så.

Likes

Comments

Det är maj och så himla varmt. Igår vart de resturang med god mat och idag vart de att åka till mor och bada lite tunna. Men herregud vad färg man har fått på bara två dagar.. och nu sägs de att det kommer snöa på måndag.. blä!

Likes

Comments

Det är soligt ute och igår var det jätte skönt att gå ut och gå!! Så Kalle och jag gick en liten promenad och tog lite kort!

Likes

Comments

Gud har inte varit inne här på en evighet känns det som.
Men börjar känns som vuxen livet har börjat på riktigt nu. Blivit sambo med världs bästa, fått jobb och även varit på Ikea och handlat, vilket känns störst av allt! Dagarna består nu mera utav att jobba och matlagning!

Likes

Comments

Igår var de lördagen den 25/12 och jag hade 6 månader med min fina igår. Vi fira de genom att vi skulle gå ut blev inte helt lyckat men kul hade vi iaf!

Likes

Comments

Detta är fördelen med att vara brevbärare. Man får se väldigt mycket när man är ute och åker.

Likes

Comments

Jag skäms verkligen över detta.. skriver aldrig här. Lägger aldrig upp några inlägg eller någonting men jag säger till mig själv hela tiden att jag ska bättra mig men nope. Iallafall har gått och skaffat mig ett jobb så har fullt upp hela tiden. Jobbar nästan från 7-17/18 hela dagarna.. stressigt men behöver ju jobba iallafall. Snart julafton också, längtar!! 😍

Likes

Comments

Som rubriken leder är jag i Kroatien nära Zadar. De är jätte fint och bra väder här. En hela vecka i värmen. Vi har hunnit med att se orgeln som ligger under vattenytan i Zadar. Så när vågorna slår in så spelas de musik och på kvällen så lyser lampor upp alltihopa. Har legat på ca 30 grader här i värmen, för min del är de skönt i nån dag men nu längtar jag hem något enormt mycket!

Likes

Comments

Lite sent nu då jag redan har varit hemma i några dagar från Öland. Det var helt underbart där och jag fick spendera fyra fina dagar med dom bästa!

Likes

Comments