Igår va vid ute i ramstorps trakten och grillade korv. På en måndag också.. kändes som fredag men men ..

Likes

Comments

Ja snart är sommaren slut. Men mycket har jag hunnit med i sommar än så länge!

Likes

Comments

Ja hej igen.. skriver aldrig här längre. Vi var till Liseberg på midsommardagen. Det var sjukt mycket folk och de blåste väldigt mycket. Men gud var roligt vi hade det. Sov i tält och sedan stannade vi på Gränna på vägen hem.

Likes

Comments

Har äntligen flyttat hemifrån, de är lite stort! Har väl inte bott hemma egentligen sedan januari men nu har jag iallafall köpt en lägenhet och flyttat på riktigt! Så nu är jag äntligen sambo på riktigt med min Kalle!

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Det har varit världens jobbigaste vecka om jag får säga så. Började med att jag har fått lärt mig ett nytt distrikt på jobbet. Först har jag bara kunnat post nummer 37,31 och 96 i så kallade Finspång. Men nu har jag fått lära mig närservice som de heter.. postnummer 44 och 46. Avsky värt.. men nu är de fredag och vi åkte ut till skogen.. grilla lite och så.

Likes

Comments

Det är maj och så himla varmt. Igår vart de resturang med god mat och idag vart de att åka till mor och bada lite tunna. Men herregud vad färg man har fått på bara två dagar.. och nu sägs de att det kommer snöa på måndag.. blä!

Likes

Comments

Det är soligt ute och igår var det jätte skönt att gå ut och gå!! Så Kalle och jag gick en liten promenad och tog lite kort!

Likes

Comments

Gud har inte varit inne här på en evighet känns det som.
Men börjar känns som vuxen livet har börjat på riktigt nu. Blivit sambo med världs bästa, fått jobb och även varit på Ikea och handlat, vilket känns störst av allt! Dagarna består nu mera utav att jobba och matlagning!

Likes

Comments

Igår var de lördagen den 25/12 och jag hade 6 månader med min fina igår. Vi fira de genom att vi skulle gå ut blev inte helt lyckat men kul hade vi iaf!

Likes

Comments