Äntligen börjar jag och Silvara vara tillbaks på spåret igen! Har börjat hoppa med henne igen och kunnat rida längre utan att hon börjat hosta eller flåsat. På Onsdagen var jag ut och konditionstränade S i ungefär 1.30h och igår hoppade jag henne lite smått.

Förra onsdagen var vi till och med och hoppade hos Iia Taberman och det gick jätte bra. Vi hoppade inga höga höjder utan bara från markbom till ca.70cm.

Vi hade som plan att starta en 80cm klass den 5 november i Billnäs men såklart så har jag ju prao veckan före och då kommer jag vara borta en hel vecka och kommer inte kunna träna...

Harmar ju som attan men vad kan man göra? Pra är ett måste och dessutom har jag fått en sjukt bra praoplats, 1 vecka på hästlinjen i Axxell, Brusaby! Super taggad och ska bli så kul att få testa på det.

Nu ska ja gå och ta in hästarna och kvällsfodra och sen in i duschen, vi hörs!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardagen är igång igen, höstvädret också för den delen. Spöregnar och blåser 21 m/s där ute, mysigt men inte så mys när man ska ut till stallet och ta in hästarna...
Skolångesten knackar på ryggen och när folk frågar vart jag ska söka efter 9:an vet jag inte vad jag ska svara.

Har så många planer men vet inte vilken jag ska välja. Framtiden är en sak som är väldigt viktig för mig, därför stressar jag redan över betyg och skolval haha, men ganska säker på att det kommer bli bra vad jag än väljer.

Silvara har haft ledigt några dagar nu eftersom på tisdagen var jag på konsert och nu har det varit storm i 2 dagar, hoppas på en blåsfri dag imorgon!
Usch vad jag saknar att få tävla och åka runt på träningar, snart igen hoppas jag!

Nu ska jag dra på träningskläderna och gå till gymmet i regnet, vi hörs!

Likes

Comments

Igår invigde jag stubbåkergalopp för första gången i år. Härligt! Eftersom Silvara inte får överansträngas så tog vi det endå ganska lungt. Först skrittade, travade och galoperade vi längs med åkerkanten och sen avslutade jag med att böja och mjuka upp henne lite.

Usch, nu lockar det med att börja träna och tävla igen.. saknar det massor. Håll tummarna att efter dehär 2 veckorna så skall Silvara vara frisk och vi kan börja bygga upp oss igen.


​Sadel - Min älskade Prestige Roma Jump /  Schabrak - Lami Cell  /  Och mina älskade freejumps, världens bästa stigbyglar!

Likes

Comments

Tjenixen!

Gått ett tag igen. Silvara har haft en hemsk hosta så går för tillfället på medicinering i 2 veckor till, därför har ja inte ridit och inte kunnat blogga om hästarna för det har inte hänt så mycket.

Men i förrgår red jag Silvara efter fler dagar vila och det gick super! Hostan har blivit mycket bättre men hon får inte överansträngas så länge medicineringen pågår :/ Harmar, för imorgon skulle vi ha haft våra första tävlingar för hösten..
Nåja, huvudsaken är att vi för hostan att försvinna och sen kan vi ta nya tag.

Nästa vecka kommer det en tillökning i familjen, enda från Polen! En riktig pärla! ;)
Håll utkik, avslöjar ingenting i förväg ;)

Idag är planen att städa stallet, rida Silvara på stubbåkern, putsa Silvaras utrustning och sen måste jag städa rummet och plugga lite tror jag.
Tänkte ta me kameran till stallet så att jag kan knäppa lite bilder. Ni har ju inte sett hur vårt lilla stall ser ut så :)

Likes

Comments

Förra veckans onsdag hade jag och Silvara hoppträningar för en av våra favorittränare, Juho Norilo. Det gick ganska så bra faktiskt. Inte en ända vägran eller bom ned även fast jag red som en hösäck och hon skulle ha haft all rätt att vägra hoppa, min fina häst! Hindrena låg max på 80cm.

Det som Juho kommenterade på var att Silvara kan bli väldigt bakom skänkeln före hindrena, jag måste rida mer framåt, mjuka händer och föra händerna längre fram i hoppen, luta mig baaaakåt före hindrena, min ytterskänkel måste bli starkare och att vi måste öva tempoväxlingar (särskilt i galopp). Så nu blir vi inte direkt utan något att jobba på haha

Alltid lika kul att träna för Juho, 1 år sedan sist och hoppas på snart igen!

Likes

Comments

Tjenixen!

Skolan har dragit igång igen och livet ler för tillfället. Hästarna är hemma och vi har redan hunnit träna och Silvara är i toppenskick. Nu hoppas vi bara på att vi får iallafall ett par lyckade starter ännu i höst :)

Dagens program var ganska så normalt: skola från 8-14, hem för att rida Silvara på åkern,läxor och nu ska jag skriva några tidinställda blogginlägg! :) Resten av kvällen kommer jag sitta och läsa på körkortet ( AM120 ).

Här är dagens lookie:

Likes

Comments

Tyckte jag klickade mer foton under de 3 dagar vi var där men de flesta blev (konstigt nog) dålig kvalitet.. Måste skaffa nytt objekt eller en helt ny kamera...

Likes

Comments