View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sådär, nu är hästarna i Karis och hemmastadda inför veckan! Jag och mamma körde dit dem på förmiddagen och trailern var verkligen fullpackad med stuff.
Idag red några andra hästarna lätt på planen och imorgon sköter jag stallet och tänkte rida dressyr på planen. Såklart känns det väldigt tomt utan dem hemma, Vem ska jag nu gå och kvällsfodra? :/
Nejnej haha, nog är det skönt också.
Ska försöka komma ihåg kameran varje dag jag är i stallet så att jag får lite mer foton av hästarna till bloggen osv. :)

Likes

Comments

View tracker

På eftermiddagen var jag av och an till Lojo för att söka mineraler och linfröolja till hästarna och so jag skrev i förra inlägget så letade jag också efter lindor, paddar och boots. Tur som jag hade så fick jag med mig allt som jag behövde hem! Ville helst ha ett bar boots i fake läder (eller någo liknande) med ludd men de hade inte Silvaras storlek så det blev ett helt vanliga från Eskadron :)


Likes

Comments

Vet inte om jag skrev det i förra inlägget men jag var till skolan idag för att jag måste skriva ett matteprov. Så gott som halva skolan ligger hemma i influensa. Lärarna sa att fast vi bara har lite snuva osv. så ska vi stanna hemma, så jag stannar hemma imorgon. Alltså är så trött på att gå runt och snora hela tiden haha.

Men imorgon så måste jag hinna upp till Lojo för att söka mera mineraler och linfröolja till hästarna. Det hann ta slut sådär passligt tills nu när de åker till Karis en vecka. Ska också kolla efter boots och benlindspaddar till Silvara. Har sett att många som jag känner börjat rida mer med benlindor än med skyddeftersom det ska ge mer stöd osv. Har aldrig haft ork att linda eller haft några ordentliga lindor och paddar, så tänkte testa det :)

Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem, mamma är i Helsingfors tills imorgon så det är bara jag, pappsen och brorsan hemma. Vi ska laga falaffel och bönpasta, så nyfiken på det!


Likes

Comments

Tjenixen! Som rubriken lyder så är jag hemma från skolan och är sjuk, varit det sen måndags. Så irriterad eftersom jag just kom igång med träningen igen, och så blir man sjuk, lixom är det här något skämt eller? Alla gånger jag kommer ordentligt igång med träningen så endel blir jag sjuk eller så tar skolan upp all tid, inte nice precis.

På lördag kör vi hästarna upp till Karis eftersom mina föräldrar åker till Spanien en vecka och det blir alltför tungt om jag ska ha ansvar för allt själv. Jag kommer rida så mycket som möjligt bara jag får skjuts osv.


En liten Elin och en liten Silvara för x antal år sedan, så sötaa!

Likes

Comments

Äntligen börjar jag och Silvara vara tillbaks på spåret igen! Har börjat hoppa med henne igen och kunnat rida längre utan att hon börjat hosta eller flåsat. På Onsdagen var jag ut och konditionstränade S i ungefär 1.30h och igår hoppade jag henne lite smått.

Förra onsdagen var vi till och med och hoppade hos Iia Taberman och det gick jätte bra. Vi hoppade inga höga höjder utan bara från markbom till ca.70cm.

Vi hade som plan att starta en 80cm klass den 5 november i Billnäs men såklart så har jag ju prao veckan före och då kommer jag vara borta en hel vecka och kommer inte kunna träna...

Harmar ju som attan men vad kan man göra? Pra är ett måste och dessutom har jag fått en sjukt bra praoplats, 1 vecka på hästlinjen i Axxell, Brusaby! Super taggad och ska bli så kul att få testa på det.

Nu ska ja gå och ta in hästarna och kvällsfodra och sen in i duschen, vi hörs!Likes

Comments

Vardagen är igång igen, höstvädret också för den delen. Spöregnar och blåser 21 m/s där ute, mysigt men inte så mys när man ska ut till stallet och ta in hästarna...
Skolångesten knackar på ryggen och när folk frågar vart jag ska söka efter 9:an vet jag inte vad jag ska svara.

Har så många planer men vet inte vilken jag ska välja. Framtiden är en sak som är väldigt viktig för mig, därför stressar jag redan över betyg och skolval haha, men ganska säker på att det kommer bli bra vad jag än väljer.

Silvara har haft ledigt några dagar nu eftersom på tisdagen var jag på konsert och nu har det varit storm i 2 dagar, hoppas på en blåsfri dag imorgon!
Usch vad jag saknar att få tävla och åka runt på träningar, snart igen hoppas jag!

Nu ska jag dra på träningskläderna och gå till gymmet i regnet, vi hörs!

Likes

Comments