Knappast är det bara jag som hatar klädkaos? Alltså ni vet när man till exempel ska nånstans och ska ha med sig kläder och så måste man planera vad man ska ha på sig osv, mitt huvud håller inte alls till det haha. Måste ju också erkänna att jag är ett rena rama kontrollfreak när det kommer till kläder, det måste se rätt och snyggt ut. Kan också säga att det inte är en bra egenskap, det är ganska jobbigt egentligen. Men uppfatta mig inte fel, jag går mer än gärna runt i mjukisbyxor eller träningtights med en stor och mysig hoodie till ;)

Men till saken, imorgon börjar skolan igen (suck) och på tisdagen åker jag till Sverige på kryssning med familjen och är tillbaka igen på Torsdag eftermiddag. Hållit på och packat nu idag och plockat på kläder av o an.

Som jag skrev just så börjar skolan imorgon, sista terminen i grundskolan, fy sjutton vad snabbt åren i högstadiet gått och nu gäller det att lägga högsta växeln i för att få de betyg jag måste ha för att slippa in i gymnasiet, peppar peppar ta i trä säger jag bara...

Likes

Comments

Halojj! Hoppas ni haft en bra start på veckan, det har jag iallafall! Har fullt upp med skolan för tillfället eftersom vi får jullov nästa veckas torsdag så alla prov ska skrivas och uppgifter ska lämnas in osv osv...

Silvara har fått stå en del eftersom vi väntar på att vår hovslagare ska komma och fixa hockarna och det blir så sjukt fort mörkt på eftermiddagen så det bli jätte bråttom om jag ska hinna ut och rida före det blir kolsvart ute, det suger I know... behöver jullov nu typ haha

Dessutom är jag igång med tränigen igen! Nu bara proven tar slut så kommer jag äntligen ha tid för allt och alla, hoppas jag iallafall. På söndagen körde jag 20min på löpbandet som uppvärmning och sedan mage och lower back. Igår hade vi badminton i skolan så räknar det som lätt cardio eller något liknande och idag tänkte jag träna hela armarna och upper back.

Men nu kallar matteboken och sen ska jag till gymmet, vi hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sådär, nu är hästarna i Karis och hemmastadda inför veckan! Jag och mamma körde dit dem på förmiddagen och trailern var verkligen fullpackad med stuff.
Idag red några andra hästarna lätt på planen och imorgon sköter jag stallet och tänkte rida dressyr på planen. Såklart känns det väldigt tomt utan dem hemma, Vem ska jag nu gå och kvällsfodra? :/
Nejnej haha, nog är det skönt också.
Ska försöka komma ihåg kameran varje dag jag är i stallet så att jag får lite mer foton av hästarna till bloggen osv. :)

Likes

Comments

På eftermiddagen var jag av och an till Lojo för att söka mineraler och linfröolja till hästarna och so jag skrev i förra inlägget så letade jag också efter lindor, paddar och boots. Tur som jag hade så fick jag med mig allt som jag behövde hem! Ville helst ha ett bar boots i fake läder (eller någo liknande) med ludd men de hade inte Silvaras storlek så det blev ett helt vanliga från Eskadron :)


Likes

Comments

View tracker

Vet inte om jag skrev det i förra inlägget men jag var till skolan idag för att jag måste skriva ett matteprov. Så gott som halva skolan ligger hemma i influensa. Lärarna sa att fast vi bara har lite snuva osv. så ska vi stanna hemma, så jag stannar hemma imorgon. Alltså är så trött på att gå runt och snora hela tiden haha.

Men imorgon så måste jag hinna upp till Lojo för att söka mera mineraler och linfröolja till hästarna. Det hann ta slut sådär passligt tills nu när de åker till Karis en vecka. Ska också kolla efter boots och benlindspaddar till Silvara. Har sett att många som jag känner börjat rida mer med benlindor än med skyddeftersom det ska ge mer stöd osv. Har aldrig haft ork att linda eller haft några ordentliga lindor och paddar, så tänkte testa det :)

Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem, mamma är i Helsingfors tills imorgon så det är bara jag, pappsen och brorsan hemma. Vi ska laga falaffel och bönpasta, så nyfiken på det!


Likes

Comments

Tjenixen! Som rubriken lyder så är jag hemma från skolan och är sjuk, varit det sen måndags. Så irriterad eftersom jag just kom igång med träningen igen, och så blir man sjuk, lixom är det här något skämt eller? Alla gånger jag kommer ordentligt igång med träningen så endel blir jag sjuk eller så tar skolan upp all tid, inte nice precis.

På lördag kör vi hästarna upp till Karis eftersom mina föräldrar åker till Spanien en vecka och det blir alltför tungt om jag ska ha ansvar för allt själv. Jag kommer rida så mycket som möjligt bara jag får skjuts osv.


En liten Elin och en liten Silvara för x antal år sedan, så sötaa!

Likes

Comments