Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bjuder på detta fanatiska live session med James Bay så här på en onsdag.​

Likes

Comments

Igår var det min tur att stänga charken och därmed vara ensam i nästan 2.5 timmar... Trots det är lite tråkigt att inte ha någon att prata med, är det samtidigt väldigt skönt och rofyllt. Efter jobbet åkte jag hem till Ellen Pellen, som är hemma över helgen från Uppsala. Så roligt att se denna böna igen och catcha upp! Efter det körde jag sedan en liten turné och åkte hem till Max för att hämta upp lite grejer :)

Likes

Comments

Min nya låt "crush"! Älska verkligen denna låt med Ariana Grande. Kör den på repeat ​varje morgon medan jag gör mig iordning. Lyssnar även på Taylor Swifts "Black Space", men hatar verkligen att den inte finns på Spotify.

Likes

Comments

Idag gav sig hela familjen ut för att ta itu med den massiva mängden snö som anlänt i Sundsvall.​ Det tog ungefär 1 timme att skotta fram bilen och tina bort istäcket som klamrat sig fast på den.

Likes

Comments

Har idag på mig min nya tröja från Hm, är helt besatt av den ljusblå färgen. Poserar även mitt nyklippta hår som känns "kort" och fräscht 😊

Likes

Comments

Kollade in rean på Asos och hittade sjukt mycket fint. Köpte den lila cross body väskan och hårsnoddarna i sammet.​

Likes

Comments

Idag var jag och klippte mig! Var sååå skönt och fräscht att bli av med det slitna håret. Var såklart tvungen att gå på lite affärer när jag ändå var i Birsta. Hittade den ljusblå stickade tröjan ovan på H&M. Solglasögonen är från Åhlens, likaså diademet i sammet och klämman. Ska ha på mig dessa snygga brillor när vi ska till Orlando! (Y)

Likes

Comments