View tracker

Vi har tagit det lugnt nu på morgonen och kollat på lite hästhoppning på tv , vi ska snart upp till gymmet där jag tänkte köra ett rump&benpass och sen sola. Mellan 14-18 så är tvättstugan bokad så då ska vi tvätta lite och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

• Se till att få hjälp med mitt mående och ta hjälpen som erbjuds!


• Göra det som känns rätt för mig och inte göra som andra vill & tycker!


• Ta tag i mat och träning för att öka i vikt!


• Söka in till vård & omsorg och plugga stenhårt om jag kommer in!


• Söka jobb !


Idag har jag fått mer jävlaranamma i mig att bli den som jag ville bli för många år sen. Nu är det dags för en ändring och den kommer ske från och med nu. Nu ska jag bevisa för både mig själv och andra att jag kan klara mig själv och att jag är vuxen nog att lösa mina problem själv.  Eftersom jag ska vara ärlig så tänker jag också berätta lite varför jag har fått mer jävlaranamma, det är så att jag känner inte att jag har någon fast punkt där jag kan koppla av och ta den tid jag behöver och sen att jag känner mig i vägen hela tiden.  Så nu är det så att Joachim bjöd in mig till att bo hos honom så länge jag behövde och jag vet vad det flesta av er tänker nu men vet ni ? Jag struntar i det för dom som VERKLIGEN bryr sig accepterar mitt val , kräver inte att dom ska stötta mig i det men iaf acceptera om dom vill ha fortsatt kontakt med mig. En sak till som jag ska sluta med & det är att sluta berätta saker för folk och inte engagera mig lika mycket i deras problem utan bara tänka på mig själv . Jag kommer inte att svara på några som helst negativa meddelande och även inte kontakta dom som skriver det. #elinhartalat

Likes

Comments

Jag känner mig oftast väldigt ensam , inte att jag är själv utan att man inte blir medbjuden på saker , inte någon som frågar om man vill ses osv.  Jag är inte en sån som går på krogen längre så det kanske inte är så kul att hänga med mig då men vad vet jag. Jag har mått/mår dåligt över det men nu innan jag började skriva eller det som fick mig att skriva detta är att jag behöver inte ha flera vänner omkring mig för jag har mina vänner, dom är väldigt några men dom är ÄKTA . Nu menar jag inte att jag är bäst på att höra av mig heller men oftast så är det jag som hör av mig och då får jag oftast inte ens något svar. Idag mår jag bra , jag har även träffat Joachim i några timmar idag och bara pratat och skrattat och sen fått mysa med Modde och det gav mig energi.

Likes

Comments

Jag kan ju erkänna att jag fick ju inte lika många positiva kommentarer på mitt senaste inlägg, men det hade jag räknat med. jag tycker att om man vill att JAG ska mår bra så tycker jag att man borde acceptera att jag vill vara vän med Joachim.   Jag tänker faktiskt inte sitta och lyda någon annan längre, jag är vuxen och jag väljer själv. Jag träffade han snabbt igår för att hämta ett skydd till telefonen och då kändes det på samma sätt som det gjorde när vi endast var vänner och det var en sån himla skön känsla och jag vet att han inte manipulerar mig. Jaja, nog om det tycker jag. Igår vad jag ju som sagt på Friends Arena och kollade på Sweden Horse Show så jag ska fixa med bilder och filmer så laddar jag upp det senare. Ha det bra alla fina läsare och glöm inte en viktig sak...
Livet är som en bok, du kan inte ändra de sidorna som redan är skrivna men du kan börja på ett nytt kapitel.

Likes

Comments

Jag har ju bestämt mig för att vara helt ärlig här på bloggen och även utanför den och inte gå efter det som folk säger att jag ska göra eller göra så som folk vill.  Jag och Joachim har skrivit med varandra och det har inte varit om oss som par utan vi har skrivit om hur den andra mår, hur Modde mår och vi stöttar varandra som vänner med det vi går igenom.  Jag har berättat för honom att jag inte litar på honom och han förstår det och han har även sagt att han inte litar på sig själv med att vara min pojkvän just för att han är svartsjuk och blir lätt misstänksam . Vi har båda även erkänt för varandra att vi gick väldigt fort fram med att gå från vänner till ett förhållande.  Det kommer nog ta ett tag tills vi ses men att skicka iväg ett sms då och då för att uppdatera varandra och ge varandra stöd är något som vi båda kommer må bra av.  Om vi bara hade känt varandra i en kort tid så hade jag aldrig haft kontakt med honom igen men det är ju som sagt trots allt 8 års vänskap som bästa vänner. Jag vet att många kommer tycka att jag är en idiot som ens har kontakt med honom men jag har lovat mig själv att göra det som känns bra för mig och det känns faktiskt bra att skriva med honom som vänner, och att han har erkänt och insett att han har gjort fel likaväl som jag har gjort fel mot honom.

Likes

Comments

Vad ska man göra när hjärnan säger en sak och hjärtat än annan? Oavsett vad som hänt så älskar jag Joachim på ett sätt och hoppas på att en dag kunna gå tillbaka till att vara vänner , det är ju trots allt 8 års väldigt bra , fin och nära vänskap som vi har bakom oss utöver förhållandet och den vill  jag inte bara kasta iväg, inte han heller för den delen. Men just nu kommer jag lägga all fokus på MIG och att jag ska må bra och även om vi inte kommer bli ett par igen så är det ändå han som har hjälpt mig i mina jobbiga stunder och stått där med öppna armar dygnet runt och alltid varit så som en vän ska vara. Men som sagt så ska jag jobba med mig själv först och främst och sen får tiden avgöra när vi är redo att ses på en kaffe och bara snacka skit som vi var/är bäst på. Nu ligger jag i sängen och ska sova och imorgon blir det att åka in till friends arena för att kolla på Horse Show med min fina vän Liv, så på Måndag kommer det nog komma upp mycket bilder från det.

Likes

Comments

Jag har fortfarande väldigt svårt att släppa känslan av att jag inte blivit betrodd av exet, att han inte litar på att jag inte har gjort det han tror. Jag är både arg och ledsen över att han ens kan tro något sådant , varför skulle jag vara otrogen när det var HONOM jag åkte hem till efter psyket, det var HONOM jag valde framför min familj. Jag ångrar mycket att jag ens cyklade ner och köpte dom där jävla bingolotterna, om jag hade struntat i det så hade jag förmodligen inte suttit i denna sits som jag gör nu. Jag kommer alltid att ha en undran om varför och en känsla av att han ville lämna mig men var tvungen att ha en anledning som kunde läggas på mig....

Likes

Comments

Mötet med läkaren gick bättre än vad jag trodde. Jag har alltid haft svårt att känna mig säker med dom jag har träffat men denna var helt underbar och jag kände mig verkligen säker med honom. Han ser mig och mina problem som väldigt akut och kommer ta upp det på deras möten på Måndag så nu är det bara vänta och se vad som händer men än så länge känns det riktigt bra och jag känner mig säker i hans händer.  Ikväll blir det en god middag med mamma för att sedan kolla på idol och sen blir det att sova. Imorgon ska vi åka och hälsa på min morbror som är väldigt sjuk så det ska bli skönt att träffa honom samtidigt som det är jobbigt och se hur han har blivit.  På Söndag sticker jag och Liv till friends arena för att kolla på horse show och det ska bli riktigt roligt att få kolla på dom djuren jag verkligen älskar, ska försöka ta upp ridningen igen.

Likes

Comments

Idag är det riktigt jobbigt! För det första så saknar jag Modde, hunden som jag och exet hade tillsammans som bor kvar hos honom eftersom han hade honom innan vi blev tillsammans. Men det ändrar inte saknaden av att vakna på morgonen och ropa på honom så han hoppar upp i sängen för morgonmyset.  Just nu sitter jag och väntar in tiden för att åka in på mötet med läkaren, har en känsla av att jag mest kommer sitta och gråta men det är nog det som behövs, att gråta ut allt.

Likes

Comments