Välkommen hit! Det du just nu läser är första inlägget på min blogg. Jag har sett fram emot det här så länge, det ska bli jättekul att börja blogga! Jag bloggade i flera år när jag var yngre men det här blir en helt annan grej.

Jag kommer använda den här bloggen lite som en vän eller en dagbok där jag kan skriva av mig. Jag kommer vara väldigt personlig, det blir nog min grej litegrann. Jag lär mig om mig själv när jag skriver har jag märkt och nu får ni möjlighet att läsa om ni vill.


Jag fotar endel och känner att det är tråkigt att inte ha någonstans att lägga ut bilderna, jag vill ju visa för någon! Tror det är något naturligt hos alla människor, att det känns meningslöst att göra saker om ingen kan se. Rätt larvigt egentligen!

Ett annat brinnande intresse är mode. Allt som har med kläder skor väskor smycken och smink att göra kan roa mig i timmar så jag antar att det kommer dyka upp rätt mycket sånt här också.

Det här är jag iallafall. Jag är 21 år, känner mig dock inte mycket äldre än när jag var 18. Jag sitter fast lite just nu. Jag bor fortfarande hos min mamma och pappa i samma stad där jag alltid bott. Där jag slitit ut alla skor ni vet. Men jag vet att livet snart kommer börja, jag har så mycket roligt framför mig. Jag ska ut och resa, jobba som volontär, flytta till Stockholm, plugga design, jag ska inreda min första lägenhet. Jag har allt det och mycket mer kvar så egentligen borde jag vara världens lyckligaste människa. Jag är kanske det?

Likes

Comments