View tracker

Daily

Har haft en av mina bästa vänner på Stockholmsbesök i helgen. Vi har firat hennes födelsedag med middag och vin, brunchat, fikat, haft taco-mys och strosat runt. En riktig guldhelg med andra ord!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Event planning, Daily, Inspo

Hörrni, jag har börja plugga! Jobbar fortfarande kvar på mitt jobb (och ska fortsätta med det) men har börjat en utbildning inom event planning & design. Utbildningen är webb-baserad och man kan lägga upp plugget i sin egen takt, vilket gör det perfekt att kombinera med jobbet. Känns som ett ultimat forum för mig, som älskar att planera, strukturera, vara kreativ och träffa människor. Jag är så himla peppad på detta och har en känsla av att detta kommer bli riktigt kul!


Bilder från pinterest.

Likes

Comments

View tracker

Resor

Bjuder på en bildbomb från en veckas semester på ön Thassos i Grekland. Hyrde bil en dag och åkte längs med kusten runt hela ön, klättrade bland klippor en annan och såklart massa poolhäng och strandhäng.. Puss på er!

Likes

Comments

På g till västkusten. Tycker det är mysigt att åka tåg, bläddra i Styleby och äta lite choklad. Har egentligen inga större planer hemma. Skulle egentligen åkt till Malmö i helgen men det blev avblåst, så ska bara hem och landa, träffa päronen och så.

Likes

Comments

Okej jag har inte riktigt prioriterat bloggen nu under sommaren. Låter den ändå finnas kvar om jag får feeling (som nu). Blir nog bättre i höst när man oftare kurar ner sig i soffan med datorn i knäet. Puss på er!

Likes

Comments

Inspo, Kläder och sånt

Insåg precis att jag bara har en bikini kvar efter min garderobsrensning. Eftersom jag inte är inställd på semester denna sommaren så har jag inte tänkt så mycket på det. Men härom dagen bokade vi resa till Grekland i september och jag inser att jag måste införskaffa mig lite härliga strandplagg. Är sugen på en snygg baddräkt, bohemiska smycken, en kaftan och en ny bikini.

Likes

Comments

Daily, Hemma hos mig

Hoppas alla haft en bra midsommar. För min del blev det ingen midsommar i Bohuhslän, där jag brukar fira. Istället blev det en stockholms-midsommar med kubb, nubbe och sill hemma hos oss med en av mina bättre vänner Caroline och hennes pojkvän. Hur trevligt som helst, fast att det nog sved i alla fyra västkustare att inte befinna sig där, på grund av jobb. 

Likes

Comments

Inspo

En nätt klocka i roséguld, D&G-parfymen ovan, ett halsband med ett J på från Jane Koenig, schampo och balsam från Maria Nila och lite nya sköna tröjor och ett par kostymbyxor står på min önskelista just nu. Kommer säkert på hundra saker till innan min födelsedag om en månad. Älskar att fylla år hehe :)

Likes

Comments

Daily

Jag har en riktig dröm-vecka. Kollat fotbolls-em med vänner i måndags, kört en aw med världens bästa Sara igår, bästis Beata kommer upp idag, jobbhäng på lördag kväll och jag jobbar bara tre dagar denna vecka. Lovely! Puss!

Likes

Comments

Daily, Resor

Hej på er! Sedan sist så har jag varit hemma på västkusten. Fick den bästa tänkbara starten på sommaren med en Håkan-konsert, parkhäng i solen och besök hos farmor och farfar i Grundsund.

Likes

Comments