Resor

Att jag är en människa som tänker mycket är ingen underdrift. Något som tar upp den mesta av min tid är tankar kring vad man faktiskt ska göra här i livet. Vad JAG vill göra med MITT liv. En sak jag har kommit fram till är att jag inte bara vill sitta på en stol och låta dagarna susa förbi.

Jag fasar för att en dag ångra att jag inte rest tillräckligt, eller framför allt inte gjort de saker jag har velat för att jag inte har vågat. Jag tycker inte det är helt lätt att kasta sig ut, gå mot strömmen och stänga ute andras åsikter. Just nu brottas jag med tre olika vägval. Börja plugga till hösten. Jobba och spara pengar till en lägenhet. Eller att säga upp lägenhet och jobb, skjuta på plugg och resa ett tag.

Jag önskar att jag brydde mig mindre om andras åsikter och inte tänkte så mycket på konsekvenser av olika val. Jag fyller 23 år i år. Borde man investera i en lägenhet och få den trygghet? Eller borde man ta tag i sin framtida karriär och plugga? Eller borde man känna sig ung, leva lite och upptäcka världen? Jag blir tokig på mig själv.

Något av dessa val kommer jag ta under året och jag uppdaterar er med hur det urartar sig.

Likes

Comments

God morgon! Första februari och första dagen på nytt jobb idag. Jag trivdes inte på mitt tidigare jobb och handlingskraftig som jag är så tog jag tag i saken och sökte nytt. And here I am.

Jag möttes av kommentarer som att "man måste ge det tid", "det ser inte bra ut på ditt cv att hoppa från jobb till jobb" osv. Men man känner när man vantrivs och jag väljer att alltid lyssna på mig själv i slutändan.

Glöm aldrig att ta tag i saker om ni vill ha förändring. Det är ingen annan som gör det åt dig. Puss

Likes

Comments

Haft en superlugn helg. Slappat, ätit tapas, gått långpromenad och bara myst. Vill bara ha vår nu tack! Januari är en kämpig månad alltså...

Likes

Comments

Jag brukar tycka att nyårslöften är fjanterier och undviker vanligtvis sådant. Förra året var ett "mellanår" för mig. Jag hoppade av skolan, spenderade mer än jag sparade och kom liksom inte framåt i livet. Känner alltså verkligen att det är på sin plats med en ny start och ett nytt år.

Jag har en hel rad med grejer jag vill förbättra i mitt liv just nu. Några av mina mål 2017 är:
- Bli bättre på att lägga tid på mig själv (vila, skönhetsritualer m.m)
- Träna mer och dricka mindre alkohol
- Spara pengar


Nyårslöften trots allt :)

Likes

Comments

Daily

Hej vänner!

Vilket knasigt år det har varit för min del. Så vilsen och splittrad som jag varit detta året har jag nog inte varit tidigare. Det känns som min tonårs-vilsna själ kom på besök nu vid 22 års ålder istället för på tonåren.

Jag satt precis och undrade vad tusan jag gjort med detta året egentligen, men inser att jag gjort fantastiskt mycket. Jag har hunnit må både bra och ganska dåligt, lärt mig otroligt mycket om mig själv och kommit fram till en hel del vettiga saker.

Här får ni ett axplock av vad som hänt månad för månad:

Januari: Firade in året i Åre med vänner. Jag startade bloggen och gjorde en tatuering jag velat göra länge.

Februari: Jag var i Göteborg hos mina bästisar och pluggade annars mest.

Mars: Åkte till Hafjell för lite skidor. Hoppade av en utbildning som jag trodde varit rätt för mig. Det kändes som ett misslyckande och jag hade för första gången ingen riktigt plan med livet efter det.

April: Blev tokig på alla som frågade vad jag skulle göra nu för jag visste inte själv. Jag och Jonas drog till London och firade hans 25 år.

Maj: Årets första grill, en helg i Göteborg med sommarvärme och Mumford & Sons. Älskar maj!

Juni: Ännu en helg i Göteborg, men denna gången för Håkan på Ullevi. Magiskt! En midsommarhelg i Stockholm och jag började nytt jobb.

Juli: Jobb jobb jobb, afterworks, och en resa bokad till Grekland. Jag fyllde år och bjöd in till hattfest. Jag bestämde mig för att vara fine med att inte ha någon plan och släppa alla tankar på vad jag vill göra med min framtid.

Augusti: Bästis va på besök i Stockholm och vi såg Veronika Maggio på Stadion. Alltså ännu en magisk konsert-kväll. Jag åkte hem en sväng till Bohuslän.

September: Min enda veckas semester under 2016 och den spenderades i Grekland. Jag ville göra något som bara verkade kul och började en distansutbildning inom eventplanning och design.

Oktober: Hände inte så mycket här. Besök av vänner och mest jobb.

November: En månad full med jobb, stress och lite energi. En ölprovning fick förgylla november. De gick helt plötsligt upp för mig vad jag vill göra framöver.

December: Började december med Håkan Hellström i globen, haft julmys med vänner och familj och nördat serien Skam. Saker och ting börjar falla på plats och jag har gjort upp lite planer som jag hoppas kunna bli verklighet under 2017.

Likes

Comments

Daily

Har haft en av mina bästa vänner på Stockholmsbesök i helgen. Vi har firat hennes födelsedag med middag och vin, brunchat, fikat, haft taco-mys och strosat runt. En riktig guldhelg med andra ord!

Likes

Comments

Event planning, Daily, Inspo

Hörrni, jag har börja plugga! Jobbar fortfarande kvar på mitt jobb (och ska fortsätta med det) men har börjat en utbildning inom event planning & design. Utbildningen är webb-baserad och man kan lägga upp plugget i sin egen takt, vilket gör det perfekt att kombinera med jobbet. Känns som ett ultimat forum för mig, som älskar att planera, strukturera, vara kreativ och träffa människor. Jag är så himla peppad på detta och har en känsla av att detta kommer bli riktigt kul!


Bilder från pinterest.

Likes

Comments

Resor

Bjuder på en bildbomb från en veckas semester på ön Thassos i Grekland. Hyrde bil en dag och åkte längs med kusten runt hela ön, klättrade bland klippor en annan och såklart massa poolhäng och strandhäng.. Puss på er!

Likes

Comments

På g till västkusten. Tycker det är mysigt att åka tåg, bläddra i Styleby och äta lite choklad. Har egentligen inga större planer hemma. Skulle egentligen åkt till Malmö i helgen men det blev avblåst, så ska bara hem och landa, träffa päronen och så.

Likes

Comments

Okej jag har inte riktigt prioriterat bloggen nu under sommaren. Låter den ändå finnas kvar om jag får feeling (som nu). Blir nog bättre i höst när man oftare kurar ner sig i soffan med datorn i knäet. Puss på er!

Likes

Comments