Något som jag alltid velat göra och hoppas kan förverkliga inom en snar framtid är att tatuera mig. Det är så jävla snyggt att ha tatueringar. Dessa motiven är några av de som jag funderar på att göra. Men det som är att jag vet inte var jag ska placera dem utan att de blir plottrigt. Så vet inte var jag ska placera den första tatueringen för att sedan kunna göra fler och det fortfarande blir snyggt. Många saker att fundera på, det är därför jag inte vågat tatuera mig än...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jo, Arka är ett femårigt sto som varit till i familjens ägo sedan september 2016. Hon har innan dess bott i Polen och hade bara varit i Sverige i tre veckor innan vi köpte henne. Vi har under denna tid fokuserat på att Arka ska finna ett lugn nu när hon fick flytta så mycket under en kort tid. Jag ville att hon skulle få en chans att etablera här i Sverige och hon har därför haft ett väldigt lugnt första år. Men trots att det har gått sakta men säkert framåt så har vi gjort enorma framsteg på detta året. Vi har gått från att inte kunna någonting alls till att faktiskt kunna kommunicera med varandra.  

Arka som är häst har väldigt mycket personlighet men är lite blyg av sig. Så ju mer tid vi har spenderat tillsammans ju mer personlighet vågar hon visa. Hon har oftast alla fötterna på jorden och är ingen lättskrämd häst. Annars är Arkas favorit grej att rida ut i skogen eller få hoppa, Hon tar alla chanser hon kan till att får hoppa, en stock i skogen till en bom på marken, allt ska hoppas. 

Arka är min bästa vän och jag otroligt  glad hon är min

Likes

Comments

Tycker alltid det är så svårt att presentera sig själv i en text, det är något jag alltid har haft svårt för. Men ska försöka ge mig själv en rättvis bild,

Jag heter alltså Elin Magnusson och bor i Kungälv, jag läser tredje året på naturvetenskapliga programmet på Donnergymnasiet. Det är väl där jag spenderar den mesta tiden av mitt liv, i skolan, eller pluggandes hemma. När jag inte är i skolan är jag garanterat i stallet och fixar med Arka. Ridningen är ett intresse jag har haft sen jag var 7 år och jag har haft 4 egna hästar. 

Annars är jag en glad och socialtjej som har när till skratt. Jag älskar att skaffa nya relationer men gillar ännu mer att bevara de man redan har. Att försöka visa uppskattning mot de man älskar är något som jag självklart alltid försöker göra men det är inte alltid så lätt hinna med. Något jag behöver jobba på.

Hoppas ni fått en bild av vad jag är för någon.

Likes

Comments