Ja det var över ett halvår sedan jag bloggade här. Men det var absolut inte sex månader sedan jag bloggade sist, jag har bloggat extremt frekvent på en annan blogg. Den bloggen hade jag tillsammans med en kompis men min kompis ville inte längre blogga. Då kände jag att jag ville väcka liv i denna gamla blogg igen. Ska ändra lite design osv men snart är vi på banan igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen måndag ,eller. Nja måndagarna är väl inte det mest efterlängtade men bara en måndag morgon till innan jullov. Iallafall idag händer inget spännande ska till skolan, hem plugg och sedan åka till stallet och rida Lu. Inget speciellt men det är väl nog med todo för en grå måndag som denna.

Annars händer det inte så mycket i mitt liv generellt. Förutom att det är nationella prov i matte imorgon. ÅNGESTTTTT, har den sjukaste ångesten över det så jag orkar inte ens leva för att jag inte vill ha nationella. Men det ska bli skönt att får det överstökat så jag inte behöver ha ångest över det.


Tur att jag har belfast som gör mig på bättre humör och dämpar min ångest.

Likes

Comments

Gårdagen, var ska jag börja. Som ni vet har jag matteprov på fredag vilket resulterade i att jag pluggade matte i 5 (!!!) timmar enbart matte igår. Dock väldigt skönt för nu börjar det hela falla på plats. Pluggade även den del engelska och biologi under gårdagen men fokuset var på matte.

Innan mina timmar ner grottad i böckerna så var jag i stallet en sväng och red Belfast. Jobbade markarbete och kvickhet för hjälperna. Han blev riktigt fin i slutet och var helt genomsvettig, vilket jag också var. Efter det så kom veterinären ut och gjorde en id-kontroll.

Annars hände inte så mycket under gårdagen, vilket dock var väldigt skönt.

Idag ska jag först till skolan sen ska jag stanna kvar med en kompis och plugga matte inför imorgon, Alltid lika skönt att kunna diskutera fram svaren. De var typ dagens planer då Alice rider Belfast idag. Skönt att kunna lägga all fokus på matten. Men vi hörs senare.

Likes

Comments

Efter en lång dag så är det äntligen dags att krypa ner i bädden. Har haft en väldigt bra dag och fått gjort en hel del, vilket känns underbart. Matten börjar falla på plats och nattorienteringen gick bra så jag har ingenting att klaga på idag. Vilket känns helt underbart!

Morgondagen kommer bestå utav plugg hela dagen och även en tur till stallet såklart. Annars är det inga planer vilket känns skönt ska försöka vara så effektiv som möjligt.

Men nu ska jag krypa ner i sängen vi hörs imorgon!


Likes

Comments

Finns det något bättre ön sovmorgon? Skulle inte tro det. Börjar inte förens klockan 12 så har tagit det lugnt hela morgon och tagit mig tid att verkligen vakna till liv. Bästa känslan.

Idag så ska jag först till skolan och sedan sitt kvar och plugga matte. Har matteprov på fredag så jag behöver lägga några timmar på matte denna veckan. Efter det så blir det nattorientering i en ovh en halv timme. Så hoppas att man inte springer vilse i mörkret.

Annars har jag inte så mycket planer för dagen. Ska försöka få gjort så mycket matte som möjligt.

Måste dra nu, vi hörs senare.

Likes

Comments

God morgon! Hur mår du idag? Så där första dagen efter ett skönt höstlov. Jag mår trots att det är den första tidigaste morgon på över en vecka. Har varit väldigt skönt med ledighet men nu är det tyvärr slut. Bara 46 dagar kvar till jullov och 52 dagar kvar till julafton. Vi bara snabbspola till jul och sedan njuta av den underbara högtid.

Nu får jag sluta prata om jul, det är typ det ända jag pratar om... Idag har jag inga planer utan ska bara till skolan och sedan spendera hela kvällen i mina böcker. Har matteprov på fredag, engelska presentation på torsdag så det finns att göra om vi säger så.

Ska iallafall nu ta och packa ihop mina grejer och åka till bussen. Vi hörs senare!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN HÖSTLOOVV

nu ska jag åka och träffa min älskling 

Likes

Comments

Är så taggad på att få ta en vecka ledig och enbart njuta av att få vara ledig. Har mycket roligt planerat så jag hoppas att detta lovet kommer bli lika roligt som jag tänkt mig.

Idag ska jag iallafall först åka till skolan och försöka göra så mycket som möjligt så jag inte har det hägnades över mig under lovet. Har redan en del plugg som jag kommer behöva göra under lovet så ska försöka att minska antalet lite. Efter skolan så ska jag hem och byta om för att sedan åka till stallet där mamma och henne arbetskollega möter upp mig.

Annars har jag inga planer för dagen ska förökas njuta av att det snart är höstlov och jag har en hel vecka ledig där jag får lov att sov ut.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!

Jag är en 16 årig tjej som bor i Göteborg och studerar natur på gymnasiet. Utöver plugg så älskar jag att spendera tid med vänner, familj och min häst Belfast. Jag är en allmänt sprallig tjej som älskar livet.

Men de som tar mesta tiden av min fritid är min älskade häst Belfast som är född 2003, han är född och importerad från Litauen. Han har gått på ridskola i 6 år och tröttade på det livet och vi köpte honom i påskas i år. Så han har gått från en ganska seg häst med minimalt med energi till en häst med mycket mer energi i. Vilket känns enormt bra för mig som vill att han ska trivas.

Jag hoppas ni vill följa min och Belfast vardag

Likes

Comments