View tracker

Outfit 1: H&M
Paljettsneakers: 299kr
V-ringat linne: 99kr
Cropped Jeans: 99kr

Outfit 2: MissGuided
Ripped Jeans skirt: 25£
Cross strap t shirt: 12£
Camo slip on sneakers: 20£

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Lite sen Thanksgiving middag men totalt värt det!! Jag och mamma jobbade häcken av oss i köket i ca 2 timmar men vi lyckades fixa fram en toppen meny, med lite kyckling, qourn, potatismos, majskolvar, gravy, Mac & Cheese och ett stort lass med rotfrukter i olika former, bland annat svart/lila morötter och pumpa?! Lite skeptisk var jag innan men super gott var det!!

  • 8 readers

Likes

Comments

View tracker

Hej hej! Idag är det onsdag, morgonen började dåligt för att jag vaknade och kände mig fortfarande sjuk, sedan så får jag reda på att jag ska vara vid ett helt annat ställe en kvart tidigare och inte vid skolan vid vanlig tid... Så jag får stressa iväg till en buss som sedan vid danderydsberg fastnar i isen, stängs av och blir "evakuerad"... Sedan fick jag stå ensam o frysa i Rinkeby och vänta på att få gå på en annan fullproppad buss... Men som tur är så är jag så lyckligt lottad att få gå en skola som bokar in sig på frukost seminarier i det jättefina cedergrenska tornet, vilket gav lite rum för mig att varva ner och ha lite kul med mina bästa tjejkompisar och fick sedan lyssna på en halvtråkig föreläsning om någon entreprenörs liv..

  • 10 readers

Likes

Comments

Hej hopp!! Har varit sjuk ett litet tag nu, blev magsjuk i söndags, var på en fest på lördag kvällen så måste ha blivit smittad där på nåt sätt :( och har legat i sängen död med feber både måndag och tisdag, så synd för att man missar ju så mycket... Men igårkväll så hade jag en liten myskväll för mig själv och tittade på min favvo film Clueless och åt fruktsallad! Fick också lite mode inspo från Cher som alltså är huvudrollen, alltid så snygga kläder trots fel årtionde

  • 10 readers

Likes

Comments

  • 18 readers

Likes

Comments

Hej på er!! Det var ett tag sen jag uppdaterade om mitt väldigt ointressanta liv haha...
Igår startade jag iallafall av helgen med världens mysigaste tjejer!! Jag Lina Julia och Carro (Jossan är tyvärr sjuk och vi saknar henne :'( ..), vi hade en tjejkväll hemma hos lina och lagade tacos till middag och sedan bastade vi!! Supermysigt!! Efter det så låg vi och tittade på roliga youtube klipp och skrattade så mycket att det gjorde ont haha! Somnade relativt tidigt och sedan på morgonen åkte både Julia och Carro innan frukost men jag stannade kvar och lagade amerikanska pannkakor med lina som vi sen åt i linas säng hihi. Åkte hem runt 11.30 och duschade, sedan städade jag mitt rum och gjorde lite fint med några ljus!! Nu ligger jag i sängen med min hemska mensvärk och tittar på The Vampire Diaries på min jättefula skoldator som jag inte tänker ta bild på :)... Ha en bra helg hörni!!

  • 29 readers

Likes

Comments

Jeans: Levis 

Tröja: Ginatricot

Väska: Rebecca minkoff

Likes

Comments

Likes

Comments