Bilder från seglingen i måndags till tisdags

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fredagens lunch hemma med mamma
Maggio fredag kväll
Söndag, sängliggandes hela dagen med sushi och gossip girl

Likes

Comments

Hallojsan på er! ska försöka dra igång bloggandet ordentligt nu, framåt sommaren osv. 

Tänkte berätta lite om vad som händer i helgen!! Fortfarande kvar på idskär, vi åker om några timmar sen ska jag hem o chilla lite innan min match vid 19, blir inget partaj för mig ikväll då matchen slutar så sent. Men imorgon så smäller det för då ska vi ett gäng på Maggio, troligtvis hänga efteråt också. På lördag har jag inget planerat över dagen men mot kvällen så tror jag att vi ska dr ihop ett gäng och umgås hemma hos någon, supermysigt!

Inte sån full rulle på mig i helgen men det blir skönt eftersom att jag har varit borta hela veckan!


Bild från några helger sen

Likes

Comments

Onsdag 24/5   Klippte av halva håret
shopping med lina
Åkte ut till landet och softade fredag - lördag
Måndag - just nu är vi på skolans egna ö ute i vaxholm.

Likes

Comments

New look
Zara                                                                                               new look
Bershka

Likes

Comments

Likes

Comments

Godmorgon

Förlåt för sån dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft något att blogga om. Men nu tänkte jag skriva lite om vad jag gjort i helgen!

I fredags slutade jag skolan runt 12, sedan åkte jag och Lina till rösjön med kompisar och solade lite, efter det hade jag match. Efter matchen åkte vi till en kompis, supermysigt och kul

I lördags så stod min klass på hamnens dag i Stocksunds hamn och sålde stektströmming, inte det roligaste jag gjort men behövligt till klasskassan. Mot kvällen åkte vi några kompisar och grillade på rösjön, sååå mysigt. Och just nu ligger jag i sängen och ja o lina ska snart gå upp och äta frukost!

Likes

Comments

Glad fredag alla fina!!! Jah har spenderat dagen inne i stan. Imorse hade vi någon slags stadsvandring med klassen och vi gick från Slussen till sergelstorg, faktiskt ganska mysigt! Sedan har jag ätit lunch med några klasskompisar, strosat runt på stan och bland annat NK. Nu ligger jag hemma med typ migrän, mår inte alls bra usch. Snart kommer adrienne då ska vi chilla lite hemma hos mig och kvällens planer fortfarande oklara!

Likes

Comments

Jag har världens bästa vänner

Igår hände en sak som tog väldigt hårt på mig, har inte fått värst så mycket sömn inatt så här sitter jag som en liten zombie med lina och Adrienne, så jävla fina är dom som kommer hit och är med mig <3 Vi har precis ätit en god lunch och nu Ska vi chilla lite framåt kvällens partaj

Likes

Comments