​Hej nu igen! Tänkte uppdatera lite om vad jag gjorde i helgen.

I Fredags så var jag ju somsagt ledig, så jag tillbringade dagen hemma, vilade och umgicks med min hund cindra! behövligt pågrund utvav all stress. Senare på kvällen träffade jag min bästavän Adrienne och vi gick på en promenad och kollade även på en film fram tills kl 12 då hon åkte hem. På lördagen fick jag lite sovmorgon och hängde bara hemma på förmiddagen men på eftermiddagen blev jag bortbjuden på fika hos Christoffers mamma, åkte hem och lagade middag med mamma, och efter middagen åkte jag tillbaka hem till Christoffer, myste och sov där. Söndagen blev också en vilodag då jag låg i sängen hela dagen.

Sammanfattningsvis så har inte min helg varit lika intressant som den brukar vara haha, men nu börjar en ny vecka och den startade jag med en jobbig fotbollsträning efter skolan!!

Likes

Comments

Kickstartar nya bloggen med en liten update om min vecka!

Denna vecka har inte varit den mest intressanta men i måndags började jag 10.15 och efter skolan hade jag inskrivningssamtal med min pappa och min bittra mentor men det var inte så illa tillslut ändå, fick racea med pappa i bilen hem och snabbt byta om till fotbollskläder för att sedan åka på träning, avslutade kvällen med spanska och svenska plugg, även lite Netflix ;). Tisdagen var en tråkig lång skoldagen en kvällen avslutades med lite mys med pojkvännen Christoffer. Nu ni, Onsdagen. O herrejisses vilket slit och stress. Det är så att min skola har det lilla extra, därför ger mina lärare från ledarskap och organisation och Företagsekonomin oss ett uppdrag/en tävling. Grupper bestående av 6 personer each, tävlade mot varandra i att samla poäng. Allt ifrån att Samla poäng i Alvik, Kista, Södertälje, Näckrosen i Solna till att avsluta på stortorget i Gamla stan. Allt detta med enorm tidspress och oändligt med saker att göra för att samla så många poäng som möjligt för att det är klart vi ville vinna ;). Det slutade med att ha gått ca 2 mil och 30 000 steg och en 2h hemresa då tunnelbanan strulade :(. Är helt utmattad när jag kommer hem men tvingas skriva en svenska uppgift, dödströtta jag somnar tidigt på kvällen men är såklart trött hela torsdagen (idag) ändå. Somnar nästan på både föreläsning och Naturkunskapslektion. Slutade som tur var hyfsat tidigt, åkte hem och vilade och kollade lite på netflix, lagade sedan middag med mamma och nu sitter jag här och skriver och tittar parallellt på Gossip Girl. Imorgon är jag ledig så det blir långhelg för mig wiho!!

Ha en mysig kväll, om någon läser, men förmodligen inte haha.

Likes

Comments

Hej hallå Det här är jag! Alltså Elin möller, 16 årig Stockholmare. Tänkte testa på att skriva en blogg, Sammanfatta mina Dagar och veckor, inte speciellt proffsigt hihi men kul. Tänkte som sagt skriva lite om mitt "jätteintressanta liv" haha, har även ett stort intresse i Smink, Hälsa. Kläder och MAT! Är ingen Beauty Guru men ska göra mitt bästa iallafall ;).

En Kort presentation om mig:

Jag är 16 år (snart), Bor i en mysig kommun som heter Täby och ligger i Stockholm. Jag studerade tidigare på Skarpängsskolan i Täby men är för nuvarande första års elev på Marina Läroverket i Stocksund ;). Spelar även fotboll i Enebyberg IF och umgås mycket med mina kära vänner på fritiden när jag inte är för lat och istället sover igenom den fritid jag har ;). Som jag tidigare skrev har jag ett stort intresse i Smink med hyfsad erfarenehet och kommer därför uppdatera lite om mina sminkrutiner, rekommenderade produkter och lite tips! Mode är också något som är mycket i min vardag och kommer även blogga lite om mat och Hälsa!

Planerar inte att satsa speciellt mycket på min blogg haha men kul ifall någon skulle läsa iallafall!

Likes

Comments