Contains affiliate links

I've got a confession to make: jag är besatt av allt som har stjärnor på sig. Skulle kunna tycka att ett plagg är "meh" till en början, men om någon bara skulle sätta dit en stjärna så skulle plagget växa rejält i mina ögon. Är det någon mer här som kan relatera? Det passar himla bra på en fredag i alla fall!

Likes

Comments

Detta blev gårdagens projekt. ↑ Jag kom hem tidigare än tänkt från jobbet och hade en massa ledig tid över, så jag fick då idén att göra hål på ett par gamla svarta jeans. Det man behöver är alltså ett par jeans (gärna ett par man inte använder så det inte gör något om man inte blir nöjd), en tygsax och en nål. Sedan är det bara att klippa där man vill ha hålen, och det är faktiskt enklast om har på sig byxorna under tiden - då ser man på en gång hur det blir. Därefter tar man nålen och drar lite i kanterna på hålet för att få den där fransiga kanten + de snygga trådarna som går tvärsöver. Voilà, ett par helt nya byxor!

Likes

Comments

Jacka Sparkz (liknande här) / Tröja Monki (liknande här) / Väska här / Jeans här / Skor Adidas (adlinks)

Jag hann fota en till outfit i helgen, så här kommer en med inslag av rosa! Jag har under de senaste månaderna gått från att inte gilla den färgen alls till att kära ner mig totalt - är inte det lite roligt? Gillar dessutom verkligen kombination rosa + rött. Vill ha ett rött skärp att matcha till tröjan egentligen, men så länge får en röd väska duga.

Likes

Comments

I söndags vaknade jag upp hos min pojkvän och utanför fönstret var det strålande sol samt hela 7 grader, så vi begav oss ut på en promenad när vi hade ätit frukost och klätt på oss. Det var jätteskönt i solen och jag längtar verkligen till våren nu när man har fått en försmak. Tyvärr blåste det lite för mycket den här gången, men snart så! Hoppas, hoppas, hoppas.

Likes

Comments

Ett skepp kommer lastat med matbilder. Igår åkte jag och min lillasyster in till stan tillsammans då hon var på jakt efter en väska och jag behövde köpa torrschampo. Eftersom ingen av oss hade ätit annat än tidig frukost så fick det även bli en lunch ihop. Valet föll på tapas. Är det någon som är förvånad? I don't think so. Det blev ett bord på Caliente, där jag har ätit en gång tidigare. Det var gott även den här gången! Jag hade med mig kameran också för att prova det nya objektiven och so far so good! Efter maten begav vi oss till centralen, åkte ett par stationer tillsammans innan hon skulle av och jag fortsatte själv mot Uppsala.

Likes

Comments

Keps ASOS / Tröja H&M (liknande här) / Jeans här / Väska här / Skor här (adlinks)

Äntligen har jag haft tid att fota en outfit igen! Har inte använt den här tröjan på år och dar för att jag har fått för mig att den sticks, men nu när jag har på mig den förstår jag inte varför, haha. Hoppas ni får en bra lördag hörrni!

Likes

Comments

I söndags vann jag en budgivning på Tradera och igår kväll när jag kom hem från Uppsala väntade min nya ägodel på mitt rum: ett vidvinkelobjektiv! Det kommer verkligen att bli så mycket lättare att ta vardagsbilder nu när man inte behöver backa flera meter för att få med allt. Ett mål på nyårslistan avklarat.

Likes

Comments

Eftersom jag och min pojkvän faktiskt träffades för första gången på alla hjärtans dag förra året kände jag att jag ville uppmärksamma det på något vis, så jag fick idén att jag skulle göra personliga kort. På varje sida skrev jag en sak som jag tyckte om med honom, eller någon annan rolig anekdot som t.ex. vad min första tanke när jag såg honom var osv. Lite cheesy, men det är alltid kul med bekräftelse. Det är med andra ord ett bra tips om man vill ge bort något personligt till en partner/vän i födelsedagspresent eller liknande.

Likes

Comments