Kan vi bara ta några sekunder till att uppskatta skor, och kan vi också samtidigt ta några sekunder till att gråta över att alla snygga skor ska va så jälva dyra. Har suttit och tittat på överstående skor i flera veckor nu och tyvärr räcker varken lönen eller studiebidraget till allihop, snacka om ilandsproblem. Anyway är det ju tur att det snart är julafton. Har redan börjat skriva på önskelistan och om den fortsätter i detta mönster har jag snart ruinerat mina föräldrar 10 gånger om.. tror tyvärr jag måste byta taktik.

Likes

Comments

​Vaknade klockan 8 imorse av att Johan slängde sig ur sängen för att vi hade försovit oss. Jag hann till skolan i tid, blev kanske 10 min sen mer eller mindre, men hann inte slänga något spackel i ansiktet. Det va dessutom jättekallt ute men tog ändå vårjackan för att på något sätt protestera mot att vintern är påväg, om vintern håller sig tillbaka återstår att se. Om inte annat får vi börja elda i kaminen igen snart, vilket inte heller känns så fel egentligen.

Likes

Comments

(Bild tagen förra hösten).
Hej! Länge sedan man provade på det här med att blogga nu. Har inte heller fotat på länge och hoppas den här bloggen ska vara som en liten sporre att ta fram kameran oftare! Blir nog inte bara foton, men vi får se hur det går! Kram

Likes

Comments