View tracker
View tracker
View tracker

Jag vet inte hur det är med er, men jag har i alla fall börjat längta otroligt mycket till julafton. Så mycket snö som det fallit höjer mys, och halk, nivån till tusen och dessutom får man äntligen snart börja baka lussebullar (aah). Jag vet inte om man kanske blivit för stor för en önskelista, men hur som helst så har jag ändå gjort en. Förväntar mig kanske inte att få allting, men om inte annat kan man senare använda det som inköpslista nästa år.

Likes

Comments

Spenderade största delen av årets höstlov tillsammans med finaste killen i stugan utanför Hemavan. Vi åkte upp på tisdagen och hann bland annat med någon promenad, en fotosech samt att gå på cafe. I övrigt gjorde vi inte så mycket annat än att baka och dricka glögg. Ett mysigt lov helt enkelt!

Likes

Comments

It's not a sillylittle moment, It's not the storm before the calm. This is the deep and dyin'breath of this love we've been workin' on. Can't seem to hold you like I wantto, so I can feel you in my arms. Nobody's gonna come and save you, we pulledtoo many false alarms. We're goin' down and you can see it too. We're goin'down and you know that we're doomed. My dear, we're slow dancing in a burnin'room..

I was the one you always dreamed of, you were the one I tried todraw.
How dare you say it's nothing to me. Baby, you're the only light I ever saw.I'll make the most of all the sadness, You'll be a bitch because you can. Youtry to hit me, just hurt me so you leave me feeling dirty. Cause you can'tunderstand, we're goin' down and you can see it too. We're goin' down and youknow that we're doomed. My dear, We're slow dancing in a burnin' room.

Likes

Comments

Har varit med Ebba sedan sista turnespelningen idag och vi satt mestadels vid sminkbordet. Även om ingen av oss planerar att gå på någon fest nu till helgen kan det alltid vara bra att öva halloweensminkningar. Skulle först måla mig till en döskalle men bytte ganska snabbt till clown, hatar clowner men valde att byta eftersom sminkningen mer liknade det. Ebba slayed though.  När vi sminkat färdigt och tagit bort allt igen, tyvärr, gjorde vi middag bestående av nachos med sojafärs. Sedan fortsatt myskvällen med facemask, magnaminty från Lush, och hemmagjorda kaffe-latte. En bra måndag helt enkelt!


Likes

Comments

Kan vi bara ta några sekunder till att uppskatta skor, och kan vi också samtidigt ta några sekunder till att gråta över att alla snygga skor ska va så jälva dyra. Har suttit och tittat på överstående skor i flera veckor nu och tyvärr räcker varken lönen eller studiebidraget till allihop, snacka om ilandsproblem. Anyway är det ju tur att det snart är julafton. Har redan börjat skriva på önskelistan och om den fortsätter i detta mönster har jag snart ruinerat mina föräldrar 10 gånger om.. tror tyvärr jag måste byta taktik.

Likes

Comments

​Vaknade klockan 8 imorse av att Johan slängde sig ur sängen för att vi hade försovit oss. Jag hann till skolan i tid, blev kanske 10 min sen mer eller mindre, men hann inte slänga något spackel i ansiktet. Det va dessutom jättekallt ute men tog ändå vårjackan för att på något sätt protestera mot att vintern är påväg, om vintern håller sig tillbaka återstår att se. Om inte annat får vi börja elda i kaminen igen snart, vilket inte heller känns så fel egentligen.

Likes

Comments

(Bild tagen förra hösten).
Hej! Länge sedan man provade på det här med att blogga nu. Har inte heller fotat på länge och hoppas den här bloggen ska vara som en liten sporre att ta fram kameran oftare! Blir nog inte bara foton, men vi får se hur det går! Kram

Likes

Comments