Ebba tyckte jag skrivit för lite på sista tiden så jag ber om ursäkt för detta spammande, (men jag hoppas du är nöjd nu😉). Passar på att bjuda på en bild jag tog förra helgen för att detta inlägg ej ska bli så tort. Tack hej.

Likes

Comments

Johans syster hörde av sig lördagkväll och undrade om vi ville med och åka slalom utanför Jörn. Självklart var jag taggad på det, jag är ju uppväxt 60 meter från Tjamstabacken i Malå, och tidigt nästa morgon bar det iväg till Storklinta. Jag klarade mig från vurpor denna gång men dock kan jag inte säga samma sak om killen på bilden, tihi.

Likes

Comments

Min nyårsafton blev ganska stressig men trots det väldigt bra. Började med jobb från sju till halv fyra på Stigs. Det sprutade in folk från öppning till stängning och att det var mycket folk var en underdrift. Jag fick senare höra av arbetskamraterna att det tydligen aldrig varit så stressigt någon tidigare nyårs, men som tur var tog vi oss igenom det. Efter jobbet fick jag skynda hem, utan att bryta mot hastighetsskyltarna ofc, och väl hemma blev det snabbdusch, snabbsminkning och snabbpiffning för att halv sex dra vidare med Johan till Celina för att fixa förrätten, räk och laxbakelser, innan alla andra gäster skulle komma. (Det visade sig att vi var lite för bra ute i tid, men det är en annan historia.) Efter middagen åkte vi ner till bryggan och avslutade året med folkmassan som stod där.

Även om jag vet att många inte skulle hålla med mig så tycker jag 2016 var ett bra år, för mig iallafall. Jag har hunnit med tre konserter i Stockholm, gått på teater, varit och vandrat i fjällen, firat ett år med min pojkvän och även börjat mitt sista året på gymnasiet. Så att inte säga att det varit bra skulle vara att ljuga. Jag hoppas dock som många andra att 2017 blir bättre, vi får hålla tummarna!

Likes

Comments

Jag vet inte hur det är med er, men jag har i alla fall börjat längta otroligt mycket till julafton. Så mycket snö som det fallit höjer mys, och halk, nivån till tusen och dessutom får man äntligen snart börja baka lussebullar (aah). Jag vet inte om man kanske blivit för stor för en önskelista, men hur som helst så har jag ändå gjort en. Förväntar mig kanske inte att få allting, men om inte annat kan man senare använda det som inköpslista nästa år.

Likes

Comments

Spenderade största delen av årets höstlov tillsammans med finaste killen i stugan utanför Hemavan. Vi åkte upp på tisdagen och hann bland annat med någon promenad, en fotosech samt att gå på cafe. I övrigt gjorde vi inte så mycket annat än att baka och dricka glögg. Ett mysigt lov helt enkelt!

Likes

Comments

It's not a sillylittle moment, It's not the storm before the calm. This is the deep and dyin'breath of this love we've been workin' on. Can't seem to hold you like I wantto, so I can feel you in my arms. Nobody's gonna come and save you, we pulledtoo many false alarms. We're goin' down and you can see it too. We're goin'down and you know that we're doomed. My dear, we're slow dancing in a burnin'room..

I was the one you always dreamed of, you were the one I tried todraw.
How dare you say it's nothing to me. Baby, you're the only light I ever saw.I'll make the most of all the sadness, You'll be a bitch because you can. Youtry to hit me, just hurt me so you leave me feeling dirty. Cause you can'tunderstand, we're goin' down and you can see it too. We're goin' down and youknow that we're doomed. My dear, We're slow dancing in a burnin' room.

Likes

Comments

Har varit med Ebba sedan sista turnespelningen idag och vi satt mestadels vid sminkbordet. Även om ingen av oss planerar att gå på någon fest nu till helgen kan det alltid vara bra att öva halloweensminkningar. Skulle först måla mig till en döskalle men bytte ganska snabbt till clown, hatar clowner men valde att byta eftersom sminkningen mer liknade det. Ebba slayed though.  När vi sminkat färdigt och tagit bort allt igen, tyvärr, gjorde vi middag bestående av nachos med sojafärs. Sedan fortsatt myskvällen med facemask, magnaminty från Lush, och hemmagjorda kaffe-latte. En bra måndag helt enkelt!


Likes

Comments

Kan vi bara ta några sekunder till att uppskatta skor, och kan vi också samtidigt ta några sekunder till att gråta över att alla snygga skor ska va så jälva dyra. Har suttit och tittat på överstående skor i flera veckor nu och tyvärr räcker varken lönen eller studiebidraget till allihop, snacka om ilandsproblem. Anyway är det ju tur att det snart är julafton. Har redan börjat skriva på önskelistan och om den fortsätter i detta mönster har jag snart ruinerat mina föräldrar 10 gånger om.. tror tyvärr jag måste byta taktik.

Likes

Comments