Outfitinlägg

Tröja - lindex
Byxor - carlings
Tänkte bara slänga upp detta, försöker komma igång igen!
Nu sitter jag på svenska lektion och ska läsa en text och sedan svara på frågor så hör av mig sen!
Pusspuss

Likes

Comments

En söndagkväll som denna är, som alltid, en kväll för mig att fundera och värdera. Ikväll satt jag och skrollade genom mitt flöde på ask, vilket jag gör max en gång i månaden. Kom in på massa gamla kompisars ask och kom och tänka på: vilka är egentligen de äkta vännerna? Jag vill inte ens veta hur många människor jag inkluderat i mitt liv, ansett som mina bästa vänner, litat till 110% på och nu insett att de egentligen inte ens var mina bästa vänner? Varför kommer man på det så sent?
NOTERA STARKT ATT JAG INTE PRATAR OM ALLA. Den som tar åt sig får ta åt sig men jag skriver inte detta till någon speciell.
Om jag nu jämför, med mina två bästa vänner idag. Ska de göra någonting, säg att de ska ut och vara med kompisar under en fredagkväll, då är jag inkluderad i planen. Sålänge jag inte sagt att jag inte kan, annars är jag alltid inkluderad i vad de ska göra. De räknar alltid med att jag ska med, frågar alltid om jag får följa med för de vi ska vara med och är alltid inkluderad som jag skrev. Om jag nu tänker efter.. Hur många gånger händer detta?
Jag kan blicka tillbaka många gånger på mitt liv och se att det aldrig vart såhär. Jag har fått fråga mig till saker och en hel del gånger har jag fått ett nej dessutom. "nej det går inte" "nej det blir för många" "nej vi vill va ensamma" "nej hon vill inte". Hur många ursäkter som helst har jag fått under mina 17, snart 18 år i livet. Jag har aldrig känt mig så välkommen som jag gör med mina nuvarande kompisar. De tog in mig och byggde upp mig, men även idag har jag kompisar som aldrig bjuder med mig. Inte ens när jag inte umgicks med Hanna och Sara. Under de tiderna jag inte hade så mycket vänner, sitter med de få jag har och hör de planera helgen och då såg ofta konversationen ut såhär:
- Åh, planerar ni helgen?
- Ja det gör vi.
- Jaha! Vad ska ni göra?
- Jo, men jag, person1, person2, person3, person4, person5 och person6 ska göra detta.
- Jaha, vad trevligt!
- Jaa, det ska bli askul! kommer äga sönder. Vad ska du själv göra?
- Nej, jag vet inte. Har inget planerat.

Ni ser, en ganska simpel konversation och okej om detta händer en gång, men när det händer nästan varje helg? Jag satt alltså ofta hemma på helgerna under vissa perioder när sådana saker hände, och det var ingen som bjöd med mig till saker, ingen brydde sig om att fråga om jag ville med fast de visste hur situationen låg till?
Just därför funderar jag verkligen på vilka som är dina äkta vänner och inte?

Just detta med mitt askflöde kom jag på i samband med att jag skrollade och insåg att de kört namnleken. Jag vet mycket väl att mitt namn var ställt, på grund av att jag sett det på personens ask, jag har ställt mitt eget namn som fråga, jag vet så väl. Ändå har människorna svarat på alla namn utom mitt? Varför? Förstår ni hur mycket jag idag inser att dessa människor är folk som inte vågar stå för vad de egentligen tycker? Dessa falska människor, som jag alltså litat på, kallat mina bästa vänner, delat mina hemligheter med, och de bara struntar i mig? De är alltså inte ens mogna nog att berätta för mig själva. De kan inte ens vara så snälla att berätta för mig vad de tycker om mig, inte ens den lilla tjänsten kan de göra mig? Alltså åh, förstår mig inte på vissa människor. Förstår inte heller varför jag litat på många av dom? Alltså hur mycket skit snackar inte tjejer om varandra som de sen inte kan stå för? Alltså fine om folk snackar skit om mig, men då ska de kunna stå för vad fan de säger också.

Jag har ett exempel, ett jävligt bra exempel. Jag har en kompis, denna kompis heter så mycket som Ronja. Hon har vart en av mina närmsta vänner sedan jag gick i femman. Förstår ni? Det är sex år. Under dessa sex åren har vi stått varandra närmre i vissa perioder, och i vissa perioder inte alls så nära. Vi har snackat mycket skit om varandra, alltså en hel del. Många människor har berättat detta för mig, vi har ifrågasatt varandra men aldrig ljugit om det. Vi har alltid vart helt ärliga gällande detta. Det är detta jag gillar med vår vänskap. Jag älskar den här tjejen även om jag kallar henne ful och dum i huvet, för det är sådana vi är. Majoriteten av alla gånger vi kallar varandra för saker är det på skoj, men självklart har vi snackat skit om varandra. Huvudsaken med detta är att vi står för vad vi sagt, allt som sagts under dessa sex år. Jag vet, och jag accepterar, för att irriterade blir man på varandra. Men vi har löst allting varje gång och blivit sams igen. Idag är vår relation starkare än någonsin, och det är jag glad för. Men budskapet med denna lilla text om mig och Ronja är att vi alltid vart ärliga mot varandra och jag gillar sådant.

Snacka gärna skit om mig, men gör det till mig, inte bakom min rygg. Det finns ett citat från en låt, det är ifrån en låt som heter "true friends" av Bring me the horizon. I denna låt sjunger dom "True friends stab you in the front". Jag gillar det. För ja, vi har slagit till varandra på riktigt för att vi varit arga, men sen släppt det. Vi har snackat skit, ja, men alltid berättat det för varandra om någon frågat.

Så åter igen, snacka skit, gör det gärna, men stå för vad fan du säger. Har du något problem, ta det med mig. Inte med resten av världen.

TACK FÖR MIG

godnatt, puss


Likes

Comments

Vardagsinlägg

​Hej på er alla fina! 
Nu var det ett tag sedan jag gjorde ett inlägg, förutom nyårsinlägget som ja la upp för ca femton minuter sedan haha. Jag är så ledsen för att jag aldrig hör av mig längre, uppdaterar aldrig, inte ens ett miniinlägg längre knappt, ska försöka ändra på det. Ska försöka blogga mer igen! 
Men vad har hänt då förövrigt 2016? Jag har vart skadefri ett år, umgåtts med nära och kära och tränat mycket. Året har än sålänge vart bra, myst mycket och även festat en del. Mycket plugg redan, och ändå har jag hunnit med att leva. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga egentligen. Jag har vart skadefri i ETT HELT FUCKING ÅR!! Det är helt sinnes och har fortfarande inte riktigt förstått att det redan gått över ett år nu haha.. 
Ja, det finns inte så mycket mer att säga just nu, uppdaterar mer när det flyger upp i tankarna!
Puss


Likes

Comments

Jag har vart otroligt dålig på att blogga under 2015 jag vet, men vad hände då? Fördelar och nackdelar?
Jo, men om vi börjar i Januari 2015. Jag hade ett nyårslöfte, det var att må bra vid denna tiden i år, vilket jag nästan uppnått. Jag mår mycket bättre än jag gjort men jag har mina stunder.
I januari 2015 så hade jag en kärlek i början, vilket var Oscar, men det tog slut. Sen hittade jag en annan, vilket var Karl. Det var lite upp och ner och tänker inte gå in på det så mycket. Jag var på 20-årsfest för min storasyster Emma och det var helt underbart roligt. Egentligen hände inte så mycket under januari, men från januari fram till nu och förmodligen ett bra tag framöver har jag vart skadefri, det hände väl egentligen i januari. Skadefri sedan 17/1-15

I februari 2015 var det alla-hjärtans-dag och då var jag i Örebro med mamsen och sov på hotell och hade det bra bara. Jag åkte till Polen med mina dåvarande konfirmander och hade jättemysigt. Jag fick se fifty shades of Grey på bio vilket var höjdpunkten på hela året tror jag. Inget speciellt hände denna månad heller utöver det.

I mars vet jag inte riktigt vad som hände. Anna fyllde år och vi hade 17-årsfest för henne, jag fick till en perfekt selfie och spenderade tid med mina nära och kära. Jag fick äntligen (!!!) se Black Veil Brides på riktigt.

I april var det dags för ett kraschat påskläger och elmia! Och jag var hos Karl en helg också, en bra månad!

Maj, vad fan hände i maj?
Jag började jobba men inget speicllet hände haha..
Men i juni - då jävlar! Jag blev av med min tandställning, jobbade mycket, kollade på studenter, firade studenter, och fick sommarlov, spenderade mycket tid med Sara och Amir!

I juli då? Jo, pip, amir, sara, louise och massa kul!

I augusti fyllde jag 17, hade fest, hittade kärlek och var i Kroatien + satte en nål i min läpp såklart!

September och resten av månaderna detta år kan egentigen beskrivas som Hanna, Sara, party och bra! Även Bring me the horizon, skola, vara sjuk och jobbigt är bra beskrivningar!

detta inlägg lkulle egentligen kommit upp för 20 dagar sedan, men har inte orkat göra klart det haha.. Men här är det! Nyårsinlägget om 2015!

Likes

Comments

Annat skit

Heeej på er allihopa! Det var några dagar sedan nu men allt har rullat på! Idag har jag vart i skolan och insåg en sak förut. Om 5 dagar ska jag iväg på konsert och ska se bring me the horizon(!!!!) och om 8 dagar har jag vart skadefri i 10 månader! 10 hela månader!!! Det är helt sjukt vad fort tiden går och jag måste ge mig själv en egoboost för detta. Jag har klarat mig 10 månader utan ett enda rakblad, utan att ha sår på min arm och det är så sjukt. Jag är verkligen stolt över mig själv! Jag ska klara mig många månader till, men jag minns när jag hade vart skadefri i 64 dagar, så gjorde jag ett inlägg på min blogg om hur jag har mått. Jag har mått förjävligt och gör fortfarande vid många tillfällen, men inte alls lika mycket som förr. Nu mår jag så mycket bättre, och det leder till detta, en ny elin. En pigg och glad tjej som jag var för många år sedan. För ett år sedan vid detta tillfälle så trodde jag inte att det var möjligt för mig att klara mig såhär länge, jag har haft många som dragit upp mig och hjälpt mig genom svåra ångestattacker, och jag är så glad att jag klarat mig såhär långt. Det gäller att ta en dag i taget men i mina värsta dagar så kunde jag skada mig varje dag, men nu firar jag snart 10 månader skadefri. Stolt som fan!! JAG ÄR SÅ JÄVLA STARK!!!! Nu jävlar, ska jag plugga och sen sova. Puss på er allihopa

Likes

Comments

Vardagsinlägg

Ikväll bara myste vi sönder för inatt åker hon till spanien. Usch vad jag kommer sakna henne!!!
Annars har jag inte gjort något speciellt sedan sist. Vart med hanna, pluggat och vart i skolan typ haha.

Likes

Comments

Vardagsinlägg

Heeeej!
Idag när jag kom till karlstad åkte jag direkt till bup för hade möte, sen åkte jag till ccc för det var mediadag där som min klass var på. Sen gick vi till skolan och hade lektioner, sen åkte jag hem och nu sitter jag i skype med marcus och ska till mamma och äta om typ en timme, sen ska jag hem och plugga! Har en jävla träningsverk sedan idrotten igår då vi körde styrka haha, illa. Ni får en bild på min tröja som lite outfit bild bara för att det var long time ago och så hade jag svarta jeans till :)

Likes

Comments

Vardagsinlägg

Halloj! Idag så började jag tidigare än vanligt för det var spex idag i skolan, så mötte upp hanna och sara så gick vi på det sen åt vi lunch. Sen hade jag hål i 2h men sen hade jag mattelektion. Efter den hade vi idrott och sedan mötte jag upp sara och hanna på stan för att gå och ta en fika då Sara åker till polen imorgon för att tävla och hanna åker på lördag. Allt detta skrev jag igår haha men tänkte uppdatera er om att det blev fika istället för middag. Nu sitter jag på bussen påväg hem och är hemma snart, då ska jag sätta igång och plugga och även prata skype med hanna och sara haha.
Hade en väldigt mysig fika förut, det var roligt och mysigt, kommer sakna dom så mycket! Har alltid så fantastiskt roligt tillsammans med dom!
Ååh, älskar dom! Imorgon händer inget speciellt tror jag, men jag uppdaterar!
Puss

Likes

Comments

Annat skit

​Hej på er alla fina människor!
Idag var första skoldagen efter ett fantastiskt lov som i princip endast spenderats tillsammans med Sara och Hanna bland annat på gymmet och lite överallt. Har egentligen inte gjort något intressant men det har vart mysigt. Imorgon ska vi äta middag hemma hos Sara då hon åker bort på onsdag och kommer hem på måndag. Sen åker även Hanna på lördag och blir borta en vecka, vet inte hur jag ska klara mig utan dom ärligt talat haha. men det löser sig nog. Nu är det inte ens två veckor kvar tills jag ska på bmth i fryshuset i sthlm och jag är såååå taggad. Idag efter skolan åkte jag iaf hem och pluggade, sov och pratade med hanna och sara i skype. sen åkte jag till mamma och åt och sen pratade jag lite med louise och nu har jag precis duschat och ska lägga mig och sova då jag egentligen har sovmorgon imorgon men det är spex så börjar klockan 9 istället för 10. Sen blir det nog en rätt lugn vecka med en hel del plugg och så, annars blir det nog en rätt lugn helg när inte sara eller hanna är hemma heller. så det är lite tragiskt ändå! Men skriver såfort jag kan! pusspuss

Likes

Comments

Vardagsinlägg, Annat skit

Dear best friends, ni är det bästa jag någonsin haft. Ni är så bra på alla sätt som finns.
Dear best friends, jag tackar alla gudar som finns att vi hade de där två lektionerna i veckan tillsammans. för fyfan vad tråkigt mitt liv hade vart utan er.
Dear best friends, tack för att ni lyssnar på mig när jag tjatar om alla saker som snurrar i mitt huvud, och när jag är riktigt jävla jobbig.
Dear best friends, alla borde ha vänner som er, för ni är allra bäst. Ni är komplett dumma i huvudet, men det är jag också. Det är det som gör allting roligt.
Dear best friends, ni må ha världens sämsta humor och skratta åt de konstigaste sakerna, men huvudsaken är att jag är har lika dålig humor och skrattar åt samma konstiga saker.
Dear best friends, ni lyser totalt upp mina dagar. Utan er hade livet inte vart så glatt.
Dear best friends, våra minnen är oförglömliga och helt klart bäst. De minnena jag får med er är sparade djupt i hjärtat.
Dear best friends, oftast när man är tre brukar det vara drama och stelt. Men denna trio är perfekt.
Dear best friends, jag älskar er.
Dear best friends, ni heter Hanna och Sara och jag vill ha kvar er hela livet.

Likes

Comments