Vardag & nöje

Tjaa! Imorgon har jag min första dag på nya jobbet så inatt sover jag i Karlstad. Har spenderat min dag med Lo och Zanna för det mesta. Sov hemma inatt & när jag vaknade åkte jag och köpte pizza, så jävla gott!
Hoppas ni har en bra söndag!

Likes

Comments

Vardag & nöje

Fotograf; Lo Thomsen

Godkväll alla fina läsare. Just nu sitter jag i köket hemma hos Lo, förvånande va? Vi ska käka lite mat här nu då vi inte har ätit sedan, kanske, två. Vi har åkt runt i Karlstad under dagen idag. Lo sov hos mig och vi vaknade vid strax före två. Det blev en sen natt och då förtjänade vi lite extra sömn. Vår dag har vart ganska oproduktiv men mysig. Älskar att spendera tid med Lo. Hennes sällskap är något av det bästa jag vet. Mår så bra i hennes närhet.
Men nu ska jag fortsätta fixa mat här så får ni ha det så jättebra!
Hoppas ni har en fin helg.

Likes

Comments

Vardag & nöje

Godmorgon från köket hos Lo. Just nu sitter jag och dricker te och snart ska vi börja spela in en video. Det blev ingenting igår då det blev mörkt, haha.

Likes

Comments

Vardag & nöje

Nu ligger jag i sängen hemma hos Lo och löser korsord och kollar på videor på youtube. Vi ska väl snart släcka och sova antar jag. Haft en mysig & fin kväll tillsammans. Älskar att umgås med henne!
Hoppas ni också haft en bra dag!

Likes

Comments

Tankar & funderingar

1. Tre guilty pleasures? Jag älskar badboys. Jag älskar barnfilmer, Peter Pan speciellt. Jag älskar att dricka mjölk när jag äter chips.

2. När grät du senast och varför? Igår. För att jag var stolt över Sanne.

3. När kan du vara dig själv till 100 %? Hemma och med mina närmsta.

4. Tre saker du avskyr? Otrohet, idioter och fötter.

5. Hur är/var du i skolan? Hatar att vara där, men vill jag så är jag grym.

6. Vad blir du stressad av? Livet, press.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig? Konstig haha

8. Hur uppfattar du dig själv? Konstig

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam? När jag berättat en hemlighet för någon, utan att säga att det är hemligt. exempelvis att jag tycker om en person, så berättar jag det för min kompis, och så är vi med människan jag tycker om, haha.

10. Tre otippade saker om dig själv? Jag är ganska dålig på att dansa, jag hatar att improvisera. Jag har socialfobi och jag är livrädd för nålar.

11. När känner du dig som vackrast? När jag har en bra make-updag.

12. Något du funderar mycket över? Många saker.

Likes

Comments

Vardag & nöje

God förmiddag! Eller ja, eftermiddag skulle nog de flesta säga, haha.

Just nu sitter jag i köket hos Lo och vi har precis käkat värsta goda frukosten. Vaknade ganska tidigt imorse men har inte gjort något mer än att plugga. Kom till Lo vid kanske 1 ungefär och då började vi fixa frukost. Nu ska Lo städa lite då Charlie fäller som tusan. Sen ska vi gå upp och spela in en challenge. Ska se om jag hinner redigera och få upp den idag eller om det blir imorgon, men den ska åtminstone spelas in idag då Lo har en kamera och jag hittar ju tyvärr inte laddaren till min.

Senaste tiden har vart lite jobbig då det hänt mycket saker. Mycket jobbiga saker. Saknar min fina Destiny och just idag och kommande dagar så går alla mina tankar och böner till henne och hennes familj. Allting blir bra tillslut, det ska ni se och jag finns här. Tiden läker alla sår.

Men som sagt, mycket har hänt och mycket kommer att hända framöver så det är mycket att tänka på. Håller just nu på att boka tid för en ny tatuering och den är jag supertaggad på att göra!

Gud vad jag kommer av mig hela tiden, haha. Men är inte så sugen på att berätta vad som händer mitt liv just nu då det är mycket och jobbigt. Är så glad att jag har mina nära och kära. Utan dom hade jag nog inte klarat detta. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och mysa lite med Charlie innan vi ska spela in videon, hoppas ni har en fin torsdag!

Likes

Comments

Vardag & nöje

Godkväll!
Idag har jag pluggat, sovit, ätit, vart med Lo och kollat på en underbar musikal! Imorgon när jag vaknar ska jag försöka göra ett blogginlägg ordentligt om allting just nu. Livet är fortfarande tufft.
Men hoppas allt är bra med er, nu ska jag sova!
Sov gott & godnatt!

Likes

Comments

Vardag & nöje

Fotograf;Lo Thomsen
Modell; Charlie

Godkväll kära läsare.

Idag har vart en hyfsat bra dag ändå. Ganska jobbig med mycket ångest men ändå helt okej. Jag har tagit mig genom dagen och de jobbigaste stunderna är de jag är ensam. Just nu ligger jag i sängen hemma hos Lo och lyssnar på musik samt bloggar på hennes mac. Bilden jag har längst upp är på hennes hund, Charlie. En blandras mellan Grand Danois och förmodligen labrador. Jättefin och mysig. Ska ta det lugnt här en stund till då Lo är sjuk, sen ska jag nog åka hem och sova en stund.
Hoppas verkligen att ni allihopa mår bra!

Likes

Comments

Vardag & nöje

Godkväll!
Idag har vart ännu en jobbig dag. Det kommer förmodligen bli några jobbiga dagar nu ett tag fram över, men så är det ibland och det får gå. Åtminstone ett tag till. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att sova & äta typ. Har inte orkat. Men snart är det helg och då får jag vara hemma och inte göra ett skit. Det känns skönt. Imorgon ska jag på utbildning på nya jobbet, det ser jag fram emot iallafall!
Hoppas ni har det bra!

Likes

Comments