Vardag & nöje

1. Vad heter du? Elin Lyckholm /same

2. Hur gammal är du? 18 /same

3. Var bor du? Kristinehamn/Karlstad /Karlstad

4. Singel eller upptagen? Hmm tvek /Singel

5. Vad har du för mobil? Iphone 6S /iPhone 6S

6. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Resa, köpa kläder & smink, massa skor /Same

7. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Mest är nog att jag är så jävla ärlig, men samtidigt trevlig. Det jag gillar minst är mitt utseende och mina aggressioner. /Same

8. Nämn tre personer du kan lita på! Destiny, Emelie och Mikela. /Same

9. Vad är det värsta du vet? Människor haha. /Same

10. Drömmar i livet? Spendera mitt liv med de få människor jag älskar, ha två hundar. Bo ihop med min bästa vän och sedan kärleken i mitt liv. Resa mycket, jobba och tjäna pengar så att jag kan inreda och renovera mitt hem precis som jag vill. Även kunna hjälpa de mindre lyckligt lottade samt köpa kläder och skor till mig själv. Jag vill bo i hus en dag. Jag vill inte ha några barn, men jag vill inte leva själv. /Same

11. Nämn tre favoriter i garderoben - besides the obvious? Min 1975 hoodie, min extremt fina, glittriga body och min dopehoodie. /Min svarta kjol, min 1975 hoodie och min NYkepa

12. Beroende av något? Cigaretter & redbull ha-ha /cigg

13. Piercingar/tatueringar? Två hål i öronen, vilket jag inte räknar som piercingar. En i tungan, en i naveln och labret. En tatuering ovanför ankeln, en text på höger underarm och en text på vänster baksida lår. /fyra hål i öronen samt en töjning jag inte räknar till piercingar, en i näsan(septum), en i tungan, en i läppen(labret) och en i naveln. En tatuering på vänster överarm, en på höger underarm, en på höger framsida lår, en på vänster baksida lår och en precis över höger ankel.

14. Vad vill du ha just nu? RedBull, lägenhet och jobb /Student, bal och pengar

15. Tränar du? Går ju ändå ut o går flera gånger i veckan, annars nej /Same

16. När går du och lägger dig? Runt 12 oftast. /Same

17. Nämn tre personer du saknar - Destiny, min faster och Ebba /Same

18. Roligaste kompisen? Destiny /Same

19. Vad är du rädd för? Oj listan är lång. Har ju klaustrofobi, fotfobi och lite andra konstiga rädslor. /Same

20. Vad ser du fram mest emot just nu? Sommar, flytt och valp. Även nästa gång jag ska till min bättre hälft. /Sommar, valp, öland och nästa gång jag åker till min bättre hälft.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag & nöje

God eftermiddag på er!

Just nu sitter jag på jobbet och ska inte skriva ett allt för långt inlägg här nu - skrev ett i förmiddags men det bara försvann (!!!) snacka om frustrerad. I alla fall så ligger det till så här; jag har flyttat, därav den dåliga uppdateringen. Det har vart otroligt mycket den senaste tiden. Det lär vara en hel del till innan jag kan börja uppdatera ordentligt då jag har massor kvar att göra med flytten, jag har en student och en bal framför mig också. Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag bara kan med bilder och texter. Jag kommer även att lägga upp bilder från balen och studenten när den är över!
Hoppas ni har det bäst!

Likes

Comments

Tankar & funderingar

Detta inlägg tillägnar jag min allra bästa vän.

Innan jag träffade dig var allting skit. Jag hade noll koll på mig själv, kunde inte kontrollera någonting och levde ett allt för destruktivt liv. Innan jag träffade dig så hade jag ingen som stod mig så nära på samma sätt som du gör. Jag hade inte den där allra bästa vännen som alla mina kompisar pratade om. Jag hade inte den där som jag kunde berätta precis allt för utan att personen skulle döma mig. Jag hade ingen, och kommer aldrig ha någon, som du, Destiny Olofsson.

Detta inlägg tillägnar jag dig, världens bästa vän. Du kom in i mitt liv ungefär ett halvår innan vi träffades första gången. Och första gången vi träffades var den 14 april på centralstationen i staden jag nu är bosatt i, älskade Karlstad. Vi träffades snabbt, han ta en cigg tillsammans typ, men det är ett minne jag sent kommer glömma. Jag minns hur vacker du var och hur jag direkt insåg att hon, hon kommer bli min bästa vän. Det tog inte lång tid förrän vi började prata mer och mer, men det tog tid för oss att ses. Du var i Karlstad så korta stunder när du var här så det var svårt att få ihop tiden. Men sen kom den fantastiska veckan i slutet av oktober. Du skulle till din dåvarande pojkvän och hade ingenstans att ta vägen under själva veckan då han jobbade, så du frågade mig om du kunde få vara hos mig den veckan. Jag tvekade inte en endaste sekund då jag var så lycklig. Lycklig över att du frågade mig om du fick vara hos mig. Jag minns att vi möttes upp direkt när du kom till Karlstad. Vi träffades, sa hej och sen åkte du till honom. Du kom tillbaka till stan lite senare och vi möttes upp på torget. Jag var så sjukligt glad och kunde inte sluta le en sekund under hela denna tid. Du följde med till Emelie och vi förfestade och gjorde oss iordning där - för en utekväll på nöjesfabriken som blev en sådan succé. Ett utan våra bästa minnen tillsammans. Du åkte hem till honom på natten och jag åkte hem till mig. På söndagen så åkte jag och mamma och hämtade dig. Och nu skulle du vara hos mig i så många nätter. Jag var lite nervös över hur vi skulle gå ihop, men det gick så jävla bra och ända sedan den veckan, så har jag bara älskat dig mer och mer. Du gör mig så lycklig varje gång du skriver eller ringer. Varje gång du har någonting att berätta för mig så lyser jag som en jävla sol. Du är det absolut bästa som har hänt mig, någonsin. Och jag vet att detta är en jävligt blödig text, och vi gör inte sådant egentligen men jag tänkte att det var dags nu. Det var så längesedan. Jag tror inte på att man kan bli lika lycklig med någon man är kär i, som man kan med sin bästa vän. Åtminstone inte jag, för så lycklig jag är med dig, så lycklig borde man inte få vara. Jag skulle göra exakt allt för dig om jag kunde. Varenda liten sak. Varje liten grej du säger till mig om, skulle jag fixa åt dig.

Så många gånger jag fått kramp i magen på grund av hur mycket jag skrattat när jag vart med dig. Så många roliga internskämt vi har ihop. Så mycket roligt som har hänt oss. Jag kan ju ta ett exempel på "luddeviggo, do you have those four legs to run very fast jaa". Så mycket jag fortfarande skrattar när jag tittar på den videon. Det är helt sjukt.

Jag älskar dig Destiny. Alltid. Och kommer alltid att finnas här för dig när du behöver det. Det har du mitt ord på. Och jag saknar dig, så jävla mycket. Jag måste få tummen ur arslet och komma någon helg snart igen. Det var så längesedan nu och INGEN, ingen kan någonsin ta din plats i mitt hjärta. Du är den bästa vännen man kan ha. Alltid.

Likes

Comments

Tankar & funderingar

Förresten! People! Skulle ni vilja ha mer av det jag skrivit? Fast en kanske längre version, med lite mer korrektläst & något jag skrivit ordentligt på? Antingen kan ni gilla/kommentera inlägget då! :)

Likes

Comments

Vardag & nöje

Godmorgon på er allihopa!
Igår så tog jag bilen och rullade till älskade Sörmland & mitt älskade hjärta. Så skönt att träffa henne igen. Har inte träffat henne på två hela månader och jag tror att bilden talade om rätt gött hur lycklig jag var över att se henne igen. Har saknat ihjäl mig efter henne & tror aldrig jag vart så glad över att se henne som jag var igår, och även idag.
Tog natten redan vid halv 11 igår för vi var trötta. Destinys pojkvän, Felix, sov här med oss inatt. Idag är det dags att åka tillbaka till Värmland och hon följer med mig och stannar (!!!!) till annandag påsk (!!!!) så det ska bli jätteskönt! Skönt med lite tid ihop nu när det var så längesedan. Trodde jag skulle börja gråta när jag såg henne igår. Vi bara sprang på varandra. Jag flög ur bilen så den dog för hann inte lägga ur växeln en gång. Sprang på varandra och kramades och skrek & jag höll på att börja gråta, fyfan vad jag saknat henne. Hon får mig må så bra och redan så känns allt mycket bättre. Allt. Livet. Skolan. Ja allt helt enkelt. Men nu ska jag börja göra mig iordning så får vi se, kanske spelar in en challenge ikväll om vi orkar!
Ha det bäst!

Likes

Comments

Tankar & funderingar

En throwback till the good old days innan tandställningen och med fula ögonbryn.

Tänker börja med att säga hej och förlåt. Förlåt för att jag inte bloggat någonting alls under ca en månads tid, men det har vart en tuff tid tyvärr. En jobbig tid för mig just.

Men ni vet hur det blir ibland, hoppas jag.
Jag har haft en väldigt dålig period och flytt ifrån den. Det är inte förrän jag sätter mig ner här. Här i mitt rum. Plockar upp datorn i sängen och skriver som jag verkligen tänker på och börjar förstå hur jag mår. Ibland så skriver jag. Jag skriver egentligen ganska mycket. Men ibland skriver jag texter, som noveller, eller romaner, om mig själv. Detta är ingenting som någon annan vet om. Men jag tänker ofta på hur det var för några år sedan och hur långt jag tagit mig sedan dess. Detta är första gången någonsin jag tänker publicera någonting jag skrivit själv. Detta har jag skrivit på de senaste veckorna och väljer att publicera detta nu när jag inte mår bra. Positiva kommentarer tas gärna emot men hatet får utebli. Behöver mer positivitet i mitt liv och behöver höra komplimanger nu när jag inte mår bra, så om ni vill skriva något, minsta lilla, positivt om mig så är jag tacksam.

Kapitel 1.

Klockan är 20.32. Jag är trött redan, det har vart en utmattande dag. Jag har både vart i skolan och pluggat nu under eftermiddagen och kvällen. Jag har pluggat in hörlurarna i kroppen och bara ligger i min säng och hoppas på att det blir en lugn natt inatt. Om ångesten ändå bara kunde ge sig. Den sitter i när jag vaknar, den sitter i när jag är i skolan. Den sitter i hela tiden. Jag går upp ur sängen med mina små, rosa shorts och min svarta, slappa t-shirt. Jag tar inte ur hörlurarna och hör hur min pappa säger någonting till mig, men är för trött. För trött för att orka bry mig om det, så jag går raka vägen från mitt rum till badrummet. Jag borstar mina tänder, tvättar mina händer och tvättar bort mitt smink. På vägen tillbaka till mitt rum tar jag med ett glas med vatten, eftersom att när jag vaknar på nätterna är jag törstig. Jag sätter mig framför datorn, slår öppnar internet, slår in netflix och sätter på en serie för att kunna somna utan att höra de där äckliga rösterna. Jag ligger och skrollar lite på facebook och sen somnar jag i lugn och ro.

Klockan är 10.07 när jag vaknar och jag ringer min mamma.
-Hur har det gått inatt då? Frågar hon, som hon gör varje morgon.
Jag ljuger för henne och säger att den vart helt okej även om det har vart en natt full med ångest, nattskräck och flera cigaretter. Mina nätter brukar ju se ut så och det vet hon om, men hon vill inte veta. Hon vill inte förstå hur dåligt hennes dotter mår. Jag förstår det, jag vill inte heller ha någon i min närhet som mår såhär. Det är ett rent helvete. Synd bara att allt för många gör det i dagens samhälle.

Jag går upp ur sängen, pausar serien som fortfarande går och ställer mig framför spegeln. En blåögd, kort tjej med rött halvkort hår. En 18årig tjej med sår på sina armar och lår är vad jag ser. Trots mina tatueringar är skadebeteendet något jag ännu inte lyckats ta mig ur. Rösterna fortsätter. De säger elaka saker. De säger att jag är ful och äcklig. Att jag borde dö för ingen vill ha mig här ändå. Listan på saker de säger är oändlig och det gör ont nu för tiden. Att jag inte längre orkar anstränga mig som förr är en omställning för både mig och min familj. Men det börjar gå lättare nu.

Här fick ni en snutt av hur jag mår, hur jag dagligen känner. Som tur är är mycket blandat med tiden från att jag var mellan 15 och 16, och nu. Detta är jag, jag själv som skrivit. Jag tycker om att skriva. Det gör mig lugn. Jag är skadefri idag, men tänker ofta tillbaka på när mina armar var sönderskurna och jag såg mig själv i spegeln. Trodde aldrig att jag skulle kunna vara skadefri såhär länge.

Likes

Comments

Vardag & nöje

Hej på er! Förlåt för denna usla uppdateringen.
Igår var jag ganska produktiv faktiskt & pluggade hela förmiddagen. Sen åkte jag och hämtade Lo. Vi umgicks en stund sen åkte hon hem och jag åkte hem och sov. Åkte och hämtade Moa och Maria i Storfors igår och hade sen myskväll med Moa.
Vi körde folk i Karlstad och kom hem ganska sent så sov bara ett par timmar inatt. Idag har jag jobbat & firat Caroline son fyller 25 idag, sen har jag vart med Krille & Moa.
Nu ska jag strax sova, hoppas ni får en fin kväll & helg!

Likes

Comments

Vardag & nöje

Godkväll på er!
Vaknade runt 9 idag, då pluggade jag ett par/tre timmar och sen gick jag ner till Moa. Där badade vi och åt Mac N Cheese, vilket var fett gott. Vi gjorde oss iordning tillsammans och myste lite, sen gick jag hem och väl hemma så pluggade jag lite till.

Vid fem (?) åkte jag och hämtade Lo, sen åkte vi hem och tog det lugnt, jag pluggade lite till. Efter pluggandet gick vi ut med Ariel en timme och sen åkte Lo hem.
Nu ligger jag här i sängen och har redan krupit ner i sängen, men börjar bli hungrig så går nog och fixar någonting att äta innan jag ska sova.

Igår så var jag ju med Cissi, vi drack varm oboy och myste lite, sen åkte hon och jag somnade och sov några timmar, sen åkte jag till Lo, sen hem igen och somnade om.

Hoppas ni har en fin kväll!

Likes

Comments

Vardag & nöje

Nu sitter jag, äntligen, på bussen påväg hem igen och kommer vara hemma vid halv 4.

Skolan idag var mysig. Det var roligt att träffa klassen igen och lektionen gick bra. Hade svenska idag och vi förbereder oss inför nationella proven, del ett och två (tror jag) vilket är spännande.

För er som inte vet om detta så är jag sjukskriven ifrån skolan, jag vet inte riktigt hur många procent men pluggar bara två ämnen så har mellan två och tre lektioner i veckan, det är ganska skönt att inte vara där så mycket faktiskt. Jag är ju sjukskriven där ifrån av en anledning.

När jag kommer hem nu så kommer Cecilia och hämtar mig, vi ska väl hitta på något men vad vet jag inte riktigt än, men det blir säkert bra.

Ikväll ska jag ta och plugga en del. Har en del saker att bli klar med och lämna in. Det blev inget möte idag förresten, utan jag ska vara med via skype men de andra slutar ju inte förrän 5 (?!) och jag slutade vid 2 då jag bara har en lektion på tisdagar och de flesta andra har 2.

Imorgon tänkte jag ta lite sovmorgon och sen äta frukost samt plugga ganska mycket. Så imorgon blir en så kallad pluggdag, som är så välkänt hos alla studenter, haha.

Likes

Comments

Vardag & nöje

Goddagens, mina fina läsare.

Igår jobbade jag till 18 och tog 18.15bussen hem. Cissi hämtade mig så hängde med henne samt pluggade hela kvällen igår. Somnade ganska tidigt, typ 23 och gick upp 09.30 imorse. Duschade och fixade mig, sen sprang jag ner till bussen.

Bussen gick 11.05 och jag var framme i Karlstad 11.50, då tog jag stadsbussen till skolan och satte mig i klassrummet och väntade. Nu sitter jag i klassrummet och läser inför nationella sen ska vi ha studentmöte, dvs vi i studentkomitten har möte tillsammans och bestämmer angående både studenten, frukosten och balen, så det är roligt.

Efter mötet ska jag åka hem och plugga, äta och gå ut och gå med Ariel, och bara ha en myskväll för mig själv.

Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments