Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har gått och blivit sjuk nu efter London... så idag har bara varit en sån dag då jag har legat i sängen och vilat och sett serier. Blivit besatt av en serie som heter "13 reasons why". Den handlar om en tjej som blir mobbad och går igenom hemska saker under sin skoltid och slutar tyvärr upp med att hon tar sitt eget liv. Men innan hon gör det så spelar hon in 13 kasettband där hon berättar anledningarna till varför hon tar sitt liv och vilka personer som är ansvariga. Dessa banden nås ut till de ansvariga personerna efter hennes död så dom får höra hennes historia.

Är skit dålig på att förklara men den är verkligen jätte bra även fast den är hemsk så rekommenderar starkt!! Iallafall så hoppade min hund upp i min säng när jag vilade och hade lite tråkigt, och han såg ovanligt söt ut idag haha så han fick leka lite "modell för en dag".

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem efter fyra dagar i London.. (saknar det redan). Förväntade mig verkligen London som en tråkig och grå stad men wow det var så fint! Blev helt kär i husen och staden i sig! Har inte haft tid att lägga upp bilder dag efter dag för vi har varit ute hela tiden och sen var det dåligt internet på hotellet så det får komma en liten bildbomb nu!

Likes

Comments