Mysig fika med en saknad vän! Behöves. Nu har jag gått hem i regnet och ikväll väntar lite partaj!

Likes

Comments

- Träna när du vill för att du vill

Påtvingad träning är den värsta. Man surar men ger inte järnet och träning blir allmänt mindre kul

- Variera dig

Alla som tränar samma varje dag tröttnar. Klart man inte blir peppad eller utvecklats om man inte testar nya övningar och blandar.

- Yoga

Ni som ännu inte testat yoga ni måste göra det! En perfekt träningsform som ger er träning och stretch. Samt väldigt bra för själen. Har man inte tid eller inte vill lägga pengar på riktigt yogapass så har youtube såå många bra yoga videos.

- Ät bra

Äter man bra så orkar kroppen träna så är det. Sen att du bara känner dig så mycket bättre och mer hälsosam ger dig pepp till att träna.


Tillslut hitta en balans. Träning ska inte överdrivas. Lyssna på kroppen. Den talar allt sanning.

Likes

Comments

Att jag redan ligger i sängen på en fredag. Men osmarta Elin bokade tvättid lite för tidigt idag så är helt slut. Sen att jag också jobbar imorgon och ska festa på kvällen gör att jag försöker samla mina krafter. Usch låter som en gammal gumma. Men märker att vissa dagar så hänger inte kroppen med. Nu ska jag se klart på parneviks innan jag lägger mig. Imorgon är det lördag och efter kl 14.00 tar jag helg!

Likes

Comments

Ser ju inte ut som världens "foodporn" men gott vart det och väldigt mättande! Gjorde en portion och fick kämpa mig i den sista biten så rekommenderar att äta detta till antingen frukost eller lunch! Nu ska jag på promenad med Jennie sen ska jag fixa mina ögonbryn! Så blir det jobb ååååååå sedan tar jag helg (förutom att jag jobbar 10-14 imorgon hehe)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Att jag älskar färgen grön. Army green. Khaki eller vad man vill kalla den. Passar extremt bra till alla årstider! Så i vår kommer jag definitivt satsa på khaki färgen och grått som vanligt.

Klicka på bilderna för att komma till plagget!

Likes

Comments

Enklaste man kan göra till lunch. Lätt. Passar till oss som inte är så förtjusta i lunch.

spenat

oliver

gurka

tomat

avokado

morotsbiffar

Likes

Comments

Morgon morgon på er! Jag har ett problem alltså. Jag har ju en etta. Alltså min sovrum/kök/vardagsrum är i samma rum plus en jäkla massa fönster. Har gardiner men hjälper ej så värst. Så jag måste förmodligen skaffa en sovmask. Det enda jag har är orolig över är att vakna upp och får panik över att det är helt svart även fast jag öppnar mina ögon. Kanske är jätte mesigt men verkar vara så obehagligt. Något som har erfarenhet/använder sig av sovmask berätta gärna era åsikter. Nu ska jag dricka kaffe, äta frukost sen ta mig en promenad! Soligt ute. Bästa!

Likes

Comments

Brukar altlid redigera mina bilder innan jag lägger ut dom här! Men såhär ser bilderna ut utan någon redigering utan bara tagna med min älskade Olympus E-PL 7. Hur jag redigerar mina bilder är i appen VSCO! (om jag är lat) annars så är det photoshop som gäller. Men mycket smidigare att redigera direkt i mobilen. Nu skall jag plugga och käka, ha en fin kväll! Sen kolla min misslyckade brun utan sol på armen.

Likes

Comments

Godmorgon. Tror aldrig kaffet slinker ner lika enkelt som på morgonen. Nästa kaffe kanske jag bara dricker upp hälften. Tredje då är det 3 klunkar sen är jag färdig. Men alltid på morgonen så ser man botten av koppen. Helt ointressant egentligen men ni kanske relaterar. Who knows. Onsdag. Dagen i veckan som ger en klapp i ryggen att man har klarat måndag och tisdag och dagen som peppar en till fredag. Tyvärr blir min onsdag en tråkig en. Har extremt mycket plugg att ta igen. Så bara till att köra igång. Efter frukost.

Likes

Comments

Likes

Comments