Header

Heeeeej från en stressad Elin. Denna dagen har vart oerhört stressad. Hade franskund kl 10 sen gick jag och jobbade efter lunch och nu inväntar jag nästa kund. Så min "arbetsdag" tar slut förmodligen kl 20 ikväll. Men det är kul. Så nu har jag slängt i mig en banan så jag ska överleva kommande timmar. Så förmodligen hörs vi inte mer idag. Ni får ha en bra kväll! Talk to you later!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ny vecka. Nya möjligheter som man kan säga irriterande. Idag fyller min pappa år, så stort grattis till honom! Tänkte gå förbi efter jobbet med blommor! Annars så väntas franskund idag på förmiddagen sen jobb i eftermiddag. På torsdag börjar jag jobba heltid i en vecka också. Annars har jag INGA speciella planer denna veckan vilket är väldigt trist enligt mig. Men vem vet allt kan hända!

Likes

Comments

Besök av mamma. Sol. Vera. Perfekt dag. Hoppas ni har haft en lika bra dag!

Likes

Comments

Alltid lika skönt att sitta i timmar och prata med personen som känner mig ut och innan till. Prat om killar. Kärlek. Framtiden. Allt möjligt helt enkelt. Tiden sprang förbi. Lite för fort enligt mig. Men kan leva på den kvällen ett tag. Kanske upprepning snart eller vad säger du Melinda? Idag är jag lite sleten. Blev lite fler glas än tänkt. Men jag överlever. Strax kommer mamma hit. MYS.

Likes

Comments

Att försöka sig på att montera utemöbler i förmiddags tyckte jag verkade vara en såååå bra idé. Några svordomar, utbrott och en halvfärdig soffa senare så fick jag ge upp. Får försöka skaffa lite hjälp. Strosat runt på stan med Ella innan vi möte upp Julia & Felicia för en picknick. Riktigt mysigt men jävlar vad kallt. Frös till en isbit påväg hem men ändå med ett glädjerus kroppen när man träffar "nya" människor och man bara får en good feeling. Nu är det bara till att ladda om och ikväll kommer min bästis hit. Väntas middag, snack & fifty shades of darker. MYS!

Likes

Comments

Frågan jag ställer mig varje morgon. Ser ni hur sängen ser ut efter en natt? Herregud. Jaja. Jag har hunnit med en timmes powerwalk. Gött alltså. Lite kyligt men sista halvtimmen kom solen fram. Idag har jag fullspäckat schema ska gå på stan med Ella sedan fika med ett gäng tjejer. Roadtrip vart egentligen planerat men tyvärr hade inte tillgång till bil så får bli en annan! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen göra frukost, mums!

Likes

Comments

Lite sushi. Lite snacks. Två glas. En bra fredagskväll enligt mig.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar


1. Jacka HÄR / 2. Tröja HÄR /3. Byxor HÄR /4. Skor HÄR /


Likes

Comments

Att ta sina morgonpromenader ger en verkligen chansen till att rensa tankarna. Bli lite mer vettig. Jag började tänka på alla underbara saker jag längtar efter. Det är mycket. Men det är bra. Jag längtar till första vinglaset på uteserveringarna. Till att träden börjar få löv och blommor börjar blomma ut. Jag längtar till att strosa runt på New Yorks gator. Jag längtar efter sommarkvällar med mina bästa vänner. Jag längtar efter att kunna gå i shorts och linne. Längtar till när jag har pluggat klart. Även fast det är jobbigt så kommer känslan vara obeskrivlig. Jag längtar till att blir så himla löjligt kär. Finns ingen bättre känsla. Jag längtar till att brunbrända ben är ett faktum. Jag längtar till doften av grillning och nyklippt gräs. Jag längtar till att resa till ett varmt ställe med mina vänner. Mycket av det jag längtar till hör till sommaren. Men ja. Sommaren längtar jag till. Enormt mycket. Jag tror verkligen det är viktigt att längta. För under de jobbiga dagarna så har man något att ser framemot och kämpa för.

Likes

Comments

Likes

Comments