Header

Godmorgon på er! Idag tog jag sovmorgon (enligt mig) och vaknade kl 7.00... haha seriöst 7.00 är seriöst sovmorgon för mig..rätt så tragiskt. Denna veckan har gått oerhört fort. Nu är det onsdag och det kan inte bli bättre. En ledig förmiddag för mig och jag ska passa på att städa lägenheten inför besök ikväll sedan vid kl 11 skall jag åka iväg och kolla bil med pappa. Spännande. SÅ jäkla stressigt att köpa bil. Känner som alla bra och dom man vill ha försvinner på två sekunder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Middag på strandbaden med min mamma | Lite fika | Fick mitt diplom!

Utgång med tjejerna, en av de bästa utekvällarna detta år

Min årliga sommarfest

Första doppet med Ella | Lunch med mamma | Utflykt till strömma

Soltimmar på semestern | Underbart goda fikan strömma | En härlig sommardag under semestern

Tycker ni att jag ska börja göra ett lite summerings inlägg efter varje månad? Kan ju bli kul att se tillbaka på månaden!

Likes

Comments

En liten god smoothie funkar bra till lunch alltså. Hej på er! Ni som fortfarande läser min ytterst ointressanta blogg. Men som sagt min blogg mår som bäst på hösten så denna blogg torkan kommer förmodligen gradvis försvinna. Har hunnit med en franskund idag och vid kl 14 ska jag vandra till butiken för lite jobb. Har inga som helst planer denna veckan heller. Släktkalas på lördag. Det är verkligen de enda..känner att det få bli en del spontana upplevelser. Hoppas ni har fått en bra start på veckan även fast måndagar inte är allas favoritdag.

Likes

Comments

Så underbart fina vänner man har. En toppen kväll!

Likes

Comments

Titta så fin vän jag har. Så tacksam för henne. I snart 13 år har vi känt varandra. 13 år sedan jag knackade på din dörr och frågade om du ville leka med mig och min kompis. Älskar att få växt upp med dig och bara fortsätta växa. Vår vänskap fortsätter blomstra och blir bara finare och starkare för varje dag som går. Ta hand om era närmsta och uppskatta vänskaper <3

Likes

Comments

1. Från min promenad med Jennie / 2. Kaffe-dejt med Ella innan jobb

Äntligen är veckans bästa dag här. Håller ni inte med? Några timmar kvar på jobbet sen blir det några glas rosé med mina älskade tjejer. Ni vet den känslan när man träffar någon ny och man har bokstavligt talat fjärilar i magen. Japp det har jag nu för att jag ska träffa mina tjejkompisar. En fantastiskt bunt med tjejer. Älskar dem! Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha!

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er! Känns som att jag sällan skriver här men tyvärr är inte min vardag så rolig att skriva om. För det mesta. Men snart är det helg och förhoppningsvis kommer det hända lite roligare saker! Imorgon väntas det lite tjejkväll med tjejerna, så sällan alla ses även fast vi bor i samma stad på sommaren iallafall. Så alltid uppskattat när man alla samlas och bara är. Resterande av helgen tar jag som det kommer men inget festande för mig del. Kan vara bra för min kropp att avstå "supa" alkoholen och nöja med med 1 eller 2 glas vin. Anyway nu ska jag fortsätta kolla New Girl och rita i min nya målarbok. Ni får ha en fortsatt bra kväll, puss!

Likes

Comments

Jag är extremt kräsen när det kommer till mina val av killar. Både bra och dåligt känner jag

Jag dricker aldrig läsk vilket är bara bra från min sida.

Jag har bara varit kär en gång.

Jag älskar att vara ensam. Trivs väldigt bra i mitt eget sällskap.

Jag har en väldigt bra relation till både min mamma & pappa vilket jag är oerhört tacksam över.

Jag har svårt att dricka rödvin eftersom när jag var 17 år så blev jag riktigt full av det och drack ut flaskan och råkar slå ut en del av min framtand.

Sista året på gymnasiet var jag och min kompis nästan aldrig på lektioner och åkte på äventyr istället (förlåt mamma)

Mina närmsta vänner kan jag räkna på en hand.

Jag uppskattar hellre upplevelser eller mysiga stunder istället för dyra materiella saker.

Det mest attraktiva hos killar enligt mig är att man är driven och har humor.

Något av det värsta jag vet är tjejer som trycker ner tjejer.

Jag är oerhört missnöjd över att jag inte kan bli brun utan bara röd som en tomat i ansikte.

Jag såg Top Gun för första gången för 2 månader sen ungefär. Vilken är lite av en klassiker alla måste ha sett.

Finaste jag vet är gröna ögon.

Likes

Comments

Fika på stålboms med pappa i söndags!

Likes

Comments

Igår innan jobbet så blev jag bjuden på kaffe hos fina Louise! Kakor och vindruvor bjöd hon på. Så gott och kaffe är aldrig fel. Perfekt fikastund. Alltid skönt att prata med henne. Bara så jäkla avslappat och de uppskattas alltid! Idag däremot väntas jobb 10-14 sedan tar jag helg. Ofantligt skönt ska det bli!

Likes

Comments