Header
View tracker

​Inte så mycket helg för mig än. Några timmars jobb imorgon med sen tar jag helg! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon på er! Är riktigt trött idag men snart är det helg även fast jag jobbar på lördag också.. Igår efter jobbet gick jag promenad med en saknad vän och pratade & skrattade. Helt sjukt vad man samlar på sig under en del månader. Har inlämningar på lördag också så ska försöka få in lite plugg i mina planer också. Ha en fin dag hörrni! 

Likes

Comments

View tracker

Mom jeans från Topshop! Så snygga!

Likes

Comments

Hej alla! Ligger i sängen nu helt slut. Precis slängt i mig min egna grönsakssoppa. Jättegod & nyttig. På tal om något helt annat funderar på att dela med mig av lite nyårslöften här på bloggen eftersom det kan vara relevant efter allt som har hänt på senaste tiden i mitt liv.

Ska fundera på det lite mer. Sen kan jag bara avsluta detta inlägg med att skriva gud vad trött jag är på killar.

Likes

Comments

Kolla vad vi har fått in på jobbet. Polaroidkamera från fujifilm. Kommer sälja som smör tror jag så får se till att skaffa en själv innan dom står slut!

Likes

Comments

Haft en super bra helg. Hunnit med lite allt möjligt vilket är något jag tycker om. Idag är jag riktigt trött eftersom det inte blev så mycket sömn igår. Denna veckan jobbar jag heltid & ligger lite efter i pluggandet så är väldigt osäker på om jag kommer ha tid till att göra något roligt men vi får se. Önskar er en fin måndag & hoppas ni får en bra start på veckan!

Likes

Comments

Det kliar i fingrarna att skriva ner allt jag känner & tänker här just nu. Men jag kan inte. Jag är en väldigt tankspridd person och tänker för mycket. Speciellt på kvällen. Sen en klick ångest på det. Men alla dessa tankar & känslor får jag skriva ner i min bok. Japp ni läste rätt jag har en dagbok. Ingen jag har skrivit kontinuerligt men som jag har skrivit i när jag behövde det. Allt från när jag var 16 år till nu. När man läser igenom den så kommer glädje. Men också jävligt mycket sorg. Hjärtekrossande. Det dåliga överväger definitivt det bra. Antar att jag är personen som sällan skriver när jag är glad utan då visar jag det mer till skillnad från när jag är ledsen, arg eller besviken så visar jag inte det och istället håller det inom mig och min dagbok. Vilket inte är bra. Inte alls. Så istället för att kladda ner mig känslor här så får min lilla bok ta emot dom istället.

Ha en fin lördag alla!

Likes

Comments

Uppe tidigt idag för examination i en av kurserna. Ska bli väldigt skönt att få den klar. Sen väntas jobb och efter det tar jag helg! Är nämligen ledig imorgon vilket jag ska verkligen ta vara på. Dagen är fortfarande oklar men på kvällen blir det förmodligen tapaskväll med Melinda.

Ha en fin dag!♡

Likes

Comments

Välkomnar in december med öppna armar! Hade inte tackat nej till lite snö men kylan är definitivt här.

Likes

Comments

Here we go..

Tillbaka...Vissa av er kanske inte har en aning om att jag ens har lösenordsskyddat min blogg. Men blev riktigt trött på en del och fick ett uppvaknande om att det är inte bara mina vänner & familj som läser mig blogg utan människor som jag inte känner eller som har åsikter om hur jag lever mitt liv. Så därför tog jag "bort" bloggen och instagram. Men man ska aldrig låta de negativa vinna över det positiva. Så jag kommer fortsätta blogga här & har precis öppnat min instagram. Jag kommer vara mindre personlig här i framtiden eftersom det finns sånna nättroll där ute. Tror verkligen jag behövde en vecka utan min blogg för att inse vad jag vill göra & skriva om.

Men som sagt jag kommer aldrig tolerera trakasserier i min blogg det blir block & hejdå på de! Iallafall super kul att vara tillbaka & förlåt om ni blir besvikna på att jag inte kommer vara lika personlig efter detta inlägget.


Ni är bäst iallafall och är super glad för alla fina kommentarer jag får!❤︎

Likes

Comments

Instagram@elinll