Header
View tracker

herregud alltså jag har seriöst gjort ärenden sen kl 9.30 idag och nu sitter jag i soffan för första gången och bara chillar. Produktivt helt klart. Så det jag har hunnit med är: Handla, postat paket, fixat mina bryn, fixat bibliotekets kort och låna bok till inköp 2. Sen har jag också hunnit med städning av lägenheten, eller aa plockat upp kläderna på golvet och fixat med disken. Dammsuga får vänta tills imorgon. Nu inväntar jag besök sen ikväll väntas tjejkväll med ma girls!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fredag. Min favorit dag. Så bjuder på en nyvaken bild. Är det bara jag som varje gång när jag tvättar ansiktet så blöter jag ner resten av kroppen av misstag? På golvet också. eller det värsta om man lämnar mobilen med vid sidan om så får den ett bad också. Som tur är så drabbades bara golvet och hela linnet (bildbevis) Mina planer för dagen är fortfarande oklara antingen så stannar jag i lilla fbg eller åker jag till mamma. Tar det rätt spontant. Ska hinna med lite annat + jobb innan också.

Önskar er en fin dag, puss & kram!

Likes

Comments

View tracker

Det här med att börja plugga. Nja inte så lätt. Har skjutit upp det idag. Gick på promenad istället, åt lunch, sminkade mig, segade i mig frukost. Allt för att undvika plugg. Jag vet ju helt klart att det kommer bita mig i röven när jag sedan får ett mail att ett uppdrag skulle vara inne för 3 dagar sen. Det är enkelt att plugga när man väl har börjat men att börja, det är fan svårt.

Likes

Comments

Skicka iväg ett mail för bokning: fransarbyelin.kontakt@outlook.com

Godkväll alla fina! Sämst på att uppdatera idag.. Inte gjort något speciellt allt. Så brukar det bli på vardagarna för mig. Har hunnit med en franskund efter jobbet så nu chillar jag bara. Ska ta tag i disken innan jag lägger mig bara! Hoppas ni har haft en bra dag, puss!

Likes

Comments

När mamma var på besök i söndags så köpte vi med oss frallor från stålboms som ligger jätte nära där jag bor. Super goda! Idag ska jag träffa Jennie innan jag börjar jobba sedan ikväll efter jobbet ska jag göra fransar på Hannah. Ni får ha en fin dag, puss!

Likes

Comments

Prov avklarat och jobb. Så nu ska jag chilla heeeeeeeeeeeela kvällen! Inte röra mig från soffan.

Likes

Comments

Haft en jättebra helg. Igår spenderade jag kvällen med mina bästa vän, alltid uppskattat. Sen idag har jag fått besök av mamma & min hund Vera. Långa promenader i solen och mys! Så nu är jag faktiskt ovanligt utvilad inför en ny vecka med jobb/plugg! Sen förhoppningvis lite roligheter!

Likes

Comments

Efter jobbet igår jag och M och åt sushi. Första gången han åt så det blev en upplevelse. Alltid lika roligt att vara med när folk smakar sushi för första gången & jag själv har inte ätit sushi på en evighet så njöt! Resten av kvällen spenderade jag hemma med chips & dipp (bästa jag vet) Idag väntas jobb sen ikväll kommer Melinda hit! Vi hör senare, puss!

Likes

Comments