View tracker

Har inte bloggat på jätte länge men kanske ska börja igen. Har haft fullt upp i livet och behövde mer tid till annat. Nu har jag däremot mer tid och kommer förmodligen att börja igen:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag fyller min finaste lillasyster 12 år💗💎🎉

Likes

Comments

View tracker

You run away from yourself so foten, and so much, because the broken peaces of you cut your feet to deeply if you stay around for too long. But then what if someone come along and pick up those peaces for you? Then you wouldn't have to run away from yourself anymore. You could stop running. If someone sees you as something worth staying with - Maybe you Will stay with yourself too

Likes

Comments

Ibland måste man bara stanna upp och fråga sig själv "vart är jag i livet och vad vill jag göra?" Fråga dig själv nu på en gång, som du lever varje dag nu, är det så du vill att dina dagar ska se ut?

Om det finns nånting som känns fel eller som inte gör dig glad, försök fixa det då. Visst det kanske inte kommer gå till 100% men åtminstone så har du försökt och iallafall kanske gjort en liten skillnad.

Ibland kan man behöva ge upp nånting bra för att få någonting bättre, även om någonting tar slut så blir det i slutändan bättre, "it cant rain forever" även om det känns som att det aldrig kommer bli bra igen och när man känner att det inte kan bli värre men ändå händer nånting och det känns som jordens under gång, bara håll ut, det kommer en dag då du ser ljuset, det kommer en vändpunkt då du kommer känna dig lyckligast i världen, trust me, jag vet hur det känns. Alla tror jag vet hur det känns.

Va inte rädd för alla andra har också haft "those bad Times" men det går över, hoppas att alla får en jätte bra dag<3

Likes

Comments

Igår satt jag i bilen och radion var på. Det var reklam och då säger någon "sitt inte bara där, gå och skapa historier att berätta" och det där verkligen fick mig att haha till. Det fick mig att bli motiverad och det fick mig att tänka efter lite "vad gör jag egentligen i min vardag som sticker ut?"
Jag satt och tänkte ett tag och fick bara känslan att jag måste ut och göra mer extraordinära saker...
Vad är det du gör som är det där lite mer som sticker ut i din vardag?

Likes

Comments

Har inte blivit något inlägg på ett tag men det kommer det bli ändring på. Måndagar, fredagar och söndagar kommer bli de dagar där jag lägger ut mer seriösa inlägg, typ mer angående mer Deep stuff. Trot du förstår, sen kan det även komma nått spontan inlägg då och då men som sagt, måndag, fredag och söndag är de dagar jag kommer garanterat lägga ut så får vi se hur det blir och det kommer inte bara göra det lättare för de som vill läsa utan det kommer bli lättare för mig med för då vet jag när jag ska lägga upp och det blir mycket mer organiserat, så hoppas du gillar det här nya "systemet" så detta kommer jag börja med på måndag:)

Likes

Comments

Det är så att jag har skadat höften och ryggen och därför kommer jag ej kunna få göra det jag vill göra...
Jag kommer inte få träna taekwondo på fyra månader... Detta känns självklart jätte dåligt. Kommer få köra rehab i 4 månader innan jag kommer märka nått resultat så nu blir det hårdkörning med rehab och jag kommer att komma tillbaka starkare än någonsin.

Likes

Comments

Bloggen har stått stilla några dagar nu för jag har vart i Ullared men nu är jag hemma och ska fortsätta med bloggen och nu undrar jag om ni skulle vilja ha en Haul från Ullared på youtube? Kommentera gärna då:)

Likes

Comments