Vardag

Sitter nu och trycker i mig Chip som en liten belöning att mitt NO-prov är över, wheyyy. sjukt skönt men det var sjukt svårt så får se hur det gick. Idag på lunchrasten så gick jag Alba och Yasmine till Nacka Forum och käkade lite lunch på Joe & the juice. åt min standrad macka som är spycy tunna, och den är helt jävla gudomlig. svängde samt förbi Gina Tricot och köppte en glitter chocker som jag länge velat ha som jag kommer använda flitigt när man ska piffa upp sig lite., Nu väntas ännu mer plugg eftersom jag har en redovisning och ett prov i morgon, fyfan vad mitt liv är kul sajk. Efter denna vecka så kommer jag var så stolt över mig själv !!

Imorgon har jag inte så mycket planer.Det ända är att troligtvis ska jag och Emma ut på kvällen, men vi får se hur det blir med det. Allt beror på om jag får låna min kompis leg. Så vi får se hur det blir imorgon

puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter nu och pluggar inför min fullspäckade prov vecka, som startar imorgon. Har otroligt mycket ångest hur jag ska hinna allting, men det brukar lösa sig. Så hoppas det gör det den här gånge oxå.

Gårdagen var jätte mysig, jag vaknar upp hemma hos min kära moder och vi bestämde oss för att åka och äta någon stans och tillslut hamnade vi på Urban Deli i sickla, det blev en lite brunch och min brunch bestod av deras gudomliga parmesan pommes. Vi satt där ett bra tag och drack lite kaffe och snackade. Sedan var det bara att fara mot jobbet, där vi fixa och trixade inför kvällsöppningen. Jobbade inte så värst länge utan slutade kring kl 19. Då jag bestämde mig för att mötta upp lite vänner, som sedan resulterade till att vi drog till en polare i Hendriksdal. Hängde där ett tag tills jag kännde att det var dags att dra sig hemmåt. Kvällen + dagen var helt perfekt skön. Fan vad jag älskar sånna dagar, vill att mitt liv ska bestå av sånna dagar. Men så är det icke när man går i en sketen skola. Finns nog ingen mer skoltrött människa än jag. Näää hörni nu ska jag sluta klaga och försöka plugga lite så jag kan gå ut med en gymnasieexamen iallafall.

puss.

​Har inga bilder från gårdagen så det flock bli några bilder på min nykomna syssling och Sara <3 

Likes

Comments

Resor

Hittade lite bilder i från förra sommaren i Grekland, härligaste semester veckorna

  • Filed under: Resor

Likes

Comments

Om ni frågar mina vänner så skulle dom säga att jag är den mest anti tatuerings hataren, finns nästan inget ställe eller något slags motiv som jag tycket är snyggt när det gäller tatueringar. Har riktigt svårt för tatueringar eftersom tanken på att dom sitter resten av ens liv skrämmer mig lite, man kan alltså inte ta bort den/dom :/ Men på senaste tiden har jag funderat och börjat gilla ett specifikt ställe, där det kan vara coolt ha en och där den inte syns om man inte vill visa den såklart. Alltså på insidan av underläppen, faktiskt är sjukt bra ställe att sätta en tatuering på. Eftersom man som sagt inte ser den, sjukt balt oxå att visa upp att man har en gadd just där. Bästa party trixat juu. Men frågan är ju vad man ska skriva? Och det bästa är ju att den nöts bort efter ett tag, så den kommer inte sitta 4ever.

Likes

Comments

Vardag

hallu

Ligger nu i min säng och har precis haft ett hemma spa i mitt kök, har ångat mitt ansikte samt gjort en egen ansiktskrub bestående av socker och olivolja. Har aldrig känt mig så len som jag är nu, har en baby rumpa ATM. Målet var att få en lite bättre hy efter denna spa kväll, men känner på mig att det inte kommer att funka så värst bra. Får göra om detta några gånger och därefter kanske jag ser resultat. :)

Är allt bra med er? Med mig är allt super bra .Det var länge sedan jag skrev något här, faktiskt väldigt länge sen. Mitt liv har bestått av att typ plugga för att få bort mina förbaskade ämnesvarningar, samt har jag bara jobba. Känner att jag måste få ihop lite pengar så jag kan betala av min Tignes resa, som snart ska vara betald. Har lite smått ångest över det, men ser fram emot den resan så sjukt mycket. Så ska se tilll att den är avbetald så småning om. för det blir ju inte kul om den avbeställs just pågrund av att jag ej har betalt. hehe...

I lördags så var jag på en förbaskad rolig avskeds fest för 4 grabbar som ska dra till Asien .Festen hade dom i ett hus som dom hade hyrt och där dansade vi hela natten lång. Hade så sjukt ont i mina fötter när jag kom hem, men det var det värt . Det var underbara nya människor där och det bästa som finns är ju att dansa med nya sköna människor. så min kväll fick ett stort + .

Likes

Comments