Contains affiliate links

Smittfri från halsflussen och lunginflammationen så imorgon är det praktik igen. Men helt ärligt så är jag grymt less på att bara ligga hemma och kolla på film.

Den här helgen har väl varit en av dem tråkigare helgerna. Har varit nykter och kört. Sist jag hade halsfluss så var jag ute och söp vilket inte slutade så bra den kvällen men man lär sig av sina misstag. Höjdpunkten med helgen måste nog ändå ha varit att äta sushi till middag idag.


Beställde en stickad tröja och en bomberjacka från na-kd igår. Lite annorlunda färger men ja det blir spännande.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sen jag fick körkortet så har jag haft min mormors bil men nu har jag äntligen köpt en egen. Så skönt. Kan göra exakt vad jag vill och hur jag vill med den utan att tänka på vad någon annan ska tycka.
I Tisdags så började praktiken men var tvungen att åka hem kring lunch pga feber. Feber har jag haft tills nu så jag for till vårdcentralen och satt där i två timmar. Fått tillbaka halsfluss som jag hade för en månad sen och även lunginflammation... Inte så bra start på praktiken men har iallafall världens gulligaste handledare så det blir nog bra tillslut.
Nu ska jag fortsätta läsa Therése Lindgrens bok ”Vem bryr sig?” och äta en isglass eller två så svullnaden i halsen går ner lite.

Likes

Comments

Det här lovet har gått så fort. Känns som att jag bara hunnit blinka och nu är det söndag igen. Imorgon är det ju då skola igen och jag sitter just nu i panik och skriver mitt tal till svenskan som ska redovisas imorgon. Plus att jag har prov i naturkunskap och ett annat prov som jag ska göra den här veckan för nästa vecka ska vi ut på praktik på sjukhuset i fem veckor. Tror aldrig jag varit så här nervös inför en praktik men förhoppningsvis går det nog bra. Men nu ska jag fortsätta så jag kanske hinner sova några timmar inatt också.

Likes

Comments

Av någon anledning så beställer jag alltid hem saker på nätterna när jag inte kan sova, så inatt klickade jag hem dessa och tre posters från Desenio.

Igår var första gången jag gymmade efter att jag fick halsfluss och jag har nog aldrig haft så ont i kroppen som jag har idag. Men det var dock himla skönt att gymma igen. Idag var det axlar som stod på schemat.

Imorgon blir det då ingen sovmorgon för kl 8.15 ska jag vara på sjukhuset och göra nå jäkla ultraljud. Helt meningslöst enligt mig då det var på midsommar som jag var sjuk och det är nu jag ska kolla upp felet... Varför gör man inte sånt när man är sjuk istället för flera månader senare?

Likes

Comments

Helgen är slut men det gör då ingenting för nu är det ju höstlov. Förmodligen sista höstlovet det här livet också.

I fredags firade vi Felicia som fyllt 18 år. Åt en massa gott som Alvina hade fixat ihop och jag slutade sedan kvällen med bowling medan några andra for till allstar.

Lördagen så var det halloweenfest på farmen vilket såklart betyder att jag var där, haha. Nä men det var väl inte lika kul att titta på kontot dagen efter.
På söndagen så var det enda jag gjorde att flytta mig från sängen till soffan och sen hämta sushi. 

Idag har jag bråkat hela kvällen med en byrå som jag köpt, aldrig varit så arg i hela mitt liv tror jag. Men nu står det på plats så nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på nån film eller nå. 

Likes

Comments

Vad kan vara bättre än att få hem detta?
Idag har vi suttit och pratat om hur vi ska göra på studenten och jag får helt ärligt panik! Är väldigt länge kvar tills dess men ändå. Det är så mycket uppgifter som ska göras och jag känner just nu att jag hellre skulle hoppa av skolan och jobba på max eller nå. Fast samtidigt inte eftersom att jag tagit mig så här långt, snart är det bara en termin kvar. Vart har tiden tagit vägen ens? Sinnessjukt, på riktigt.

Likes

Comments

Suttit hela morgonen men min mentor och försökt få någon struktur på skolan. Ligger så mycket efter sen jag blev sjukskriven pga depression. Men som det ser ut nu så lär det lösa sig om någon vecka, måste bara orka sätta mig ner och ta tag i allt.

Likes

Comments

Äntligen har Nocco skumtomte kommit ut igen!
Idag är väl dagen då det faktiskt har gått upp för mig att skolan snart är slut. Vi ska börja med vårat gymnasiearbete nu och helt ärligt så känns det förjävligt. Vi har så mycket uppgifter som ska göras i alla ämnen och lärare som är sjukskrivna, det kan bli spännande å se hur det kommer bli med vissa kurser ens...
Klickade hem en brun utan sol för nån dag sedan som kom idag. Brukar oftast sola solarium men tänkte ge bus en chans iallafall då det blir billigare i längden. Kan slänga in en bild sen på resultatet.

Likes

Comments

Jaha då hade jag väl tänk prova på det här med att blogga igen. Detta var någonting jag gjorde väldigt mycket när jag var mindre men nu tänkte jag prova igen. Mest för att få ut mina tankar och liknande. 

Vem är jag då? Jo, jag är en tjej på 18 år som bor i Norrbotten. Min vardag är väldigt upp och ned vilket jag hade tänkt att skriva om här då för att lätta lite på tankarna. 

Jag har väl egentligen inga förhoppningar på detta men kanske är det någon som är i samma situation som jag eller tänker på samma sätt. Vi får helt enkelt se vad som händer. 

Men jag hoppas verkligen att någon kommer att gilla det som jag kommer att skriva om! 

Likes

Comments