Hola !

Nu har jag precis vinkat iväg mina älskade flickor efter en otroligt mysig höstkväll i Göteborg .

Efter att inte träffat varandra på en hel månad så tyckte vi det var dags för en återträff . Jag och Elsa möttes upp medan Hilda och Kimberly tog bussen från Borås . Vi hittade ett kanonmysigt café och oj vad mycket som händer under bara en månads tid !
Vi har bollat en hel del nya idéer och jag tror allt att detta kommer bli bra ! ♡

Tack för mig , puss !

Likes

Comments


Likes

Comments

Nu är allt färdigstädat och färdpgpluggat . Så nu säger jag godnatt ♡


Likes

Comments

 Hola !

Igår så var jag på dop i Skene . Min älskade Lillkusin Love skulle döpas och det var jättefint ! Väldans kul att få träffa hela tjocka släkten samlad, blir inte allt för ofta medtanke på hur många vi är ! En väldans trevlig dag helt enkelt

 Just nu ligger jag nerkrupen i sängen och samlar kraft till att stöda lyan , needie !! 

Efter det är gjort är min tanke att jag ska plugga lite , ligger efter i princip varje ämne eftersom jag vart sjuk nästan hela veckan !

Puss !

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej vänner !
Jag började redan i fredags att känna att jag höll på att bli sjuk . Nu ligger jag hemma hos mamma och pappa o tycker synd om mig själv .. Fy , kan det bara försvinna ? Blir så stressad av att inte göra någonting , speciellt nu när min to-do-list är mer proppad än nånsin ..

Nu ska jag göra mig en kopp te, krypa ner i soffan och fortsätta kolla på Suits .

Beso

Likes

Comments

Hej kära ni !!

Vart dålig , igen , på att uppdatera och göra inlägg men får faktist skärpa mig nu !

Sedan förra inlägget har mycket hänt .
Jag bor nu själv i en liten studentlägenhet i Alingsås och trivs grymt bra ! Det känns så skönt att få sköta dig själv och stå på egna ben . Bara att få gå och handla själv känns sjukt kul , tillochmed städningen blir så mycket roligare när jag vet att det är min egna lya jag städar .

Skolan rullar på bra och igår var hela klassen ute med båten Ingo och efter det åkte jag in till Borås för Gaza galan där Bastian och Mauro uppträdde , kanonbra dag !

Just nu , sitter på tåget påväg hem efter en extremt soft dag i skolan som började med en inställd lektion , den sovmorgonen var välbehövlig for sure !
När jag kommer hem ska jag ta tag i saker jag skjutit upp lite . Ska till en början söka jobb , sedan göra läxor och så ska jag väl även hinna med lite städning .

Ha en fin dag gott folk !
Beso

( Skulle läggas upp tidigare )

Likes

Comments

Sitter i skolan och väntar på att vi ska ha fotografering ! Har hittills vart en bra dag och bättre blir den ! Ska senare möta upp Elsa och vi ska bege oss mot Skene , åh så jag saknat de flickorna !
Ha det fint , puss

Likes

Comments

Gårdagen var kanon , slutade skolan och tog spårvagnen till cappuccino för återträff med min favorittjejer 💕

Er tycker jag om !
Chao

Likes

Comments

Godmorgon !

Denna helgen har vart en både rolig och jobbig helg . Vart med Batti och kollat fotbollsturnering och sov sedan hos älskade mormor lördag - söndag , blev inte så länge jag kunde stanna för skulle träffa Hilda , men att sova hos mormor är alltid lika mysigt !

Just nu sitter jag i Borås och väntar på min buss som ska ta mig mot Alingsås till tandis, fy ! Sov inatt hos Hilda , hon är för bra hon!

Denna helgen fick mig verkligen att tänka till lite och framför allt att inse att man ska uppskatta och verkligen ta vara på de människor man älskar , närsomhelst kan de försvinna

Ursäkta för ett väldigt osammanhängande inlägg , morgontrött i huvet ..

Peace

Likes

Comments