Nu befinner vi oss i v.35. Han är beräknad till den 1juni. Alice kom på beräknad så det är väldigt svårt att känna om han kommer före eller efter, jag hoppas med hela mitt hjärta att det är före eftersom jag verkligen verkligen vill ha majbarn. Så nu har jag en liten fråga till er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alice vaknade kvart över tre inatt och var egentligen redo för att gå upp redan då. Men vi låg och prata lite i sängen innan hon däckade strax innan 4. Då somnade vi om till klockan 7 och sen dess har hennes mun gått i ett. Hon fick en till Alvedon eftersom hon hade 38graders feber när hon vakna och då gick den ner men så fort alvedonen går ur får hon mellan 38-38,5. Dock märker man väldigt tydligt på henne när den går över 39 för då slutar hon babbla haha! men hon dricker väldigt mycket vatten och äter lite yoghurt och melon. Ska försöka muta henne med lite pizza snart men hon verkar vilja somna om.

Likes

Comments

Jag fick hem min lilla prinsessa ikväll. Mamma och hennes sambo åkte över med Alice när de märkte att hon började bli hängig och när hon kom hit så hade hon 39,5graders feber och nu är den uppe i 39,8. Alice är otroligt trött (kan ju bero på tiden, det är liksom sovtid!), men hon kommer inte riktigt till ro. Hon fick nyss en liten supp alvedon med hopp om att febern går ner lite granna så hon får sova. När jag tar i henne för tempen eller ge henne supp så skriker hon aj men jag vet också att när Alice inte vill något så skriker hon aj.. Emil är på jobbet så skulle det bli värre kommer han hem och åker in med oss till akuten men jag tror nog inte det ska behövas! Vi är bara inte vana över att hon har feber? Alice är aldrig sjuk?! Dora på paddan och kaninen nära till hands.

Likes

Comments

Så var v 35 och knackade på dörren! Lillkillen väger mellan 2,38-2,56kg och är ca 44cm lång. Jag tror att han är lite större än så redan nu men det är mina egna tankar. Beroende på när han kommer så tror jag att han kommer vara större än Alice. Alice vägde 2970g och var 50cm. Längden tror jag kommer vara samma men jag tror vikten kommer vara något mer, eller om han föds för tidigt då kommer den vara samma som Alice.

Hittills inga konstigheter med mig. Får lite känningar då och då, benen låser sig då och då. Svårt och sova har jag fått också men jag jobbar på den delen. Väger över 70kg nu, närmare 72kg faktiskt. Stadig viktuppgång och jag har gått ner på min normala vikt och blivit smalare runt ben och armar, men sen kommer ju allt sitta som löst hängande skinn så då önskar jag nästan att jag inte gått ner min normala vikt. Hur som helst, ska föda barn och vara nybliven två barnsmorsa ett tag framöver. Så länge jag mår bra så skiter jag i resten.

Likes

Comments

Hur kan man sova så kasst som jag gör när jag för en gångs skull är barnfri och verkligen kan ta ut sovmorgonen till max?! Vaknar tidigare nu än när Alice är hemma, antar att det är för att när hon ligger och sover sött bredvid så blir jag också sömnig och kan somna om direkt när E går till jobbet. Nu har jag gått upp direkt både idag och igår. Alice har det så bra hemma hos min mamma, hon är där litegranna nu för att vänja sig att inte alltid vara hemma då vi inte vill lämna bort henne och sen när hon kommer hem så har hon en lillebror helt plötsligt, sen var min mamma ledig hela denna vecka så hon och hennes sambo passar på att smyga in väldigt mycket barnbarn i vardagen då. Det är en av fördelarna med att vara ung förälder, att ens egna föräldrar är inte lastgamla och faktiskt pallar med 2-3 nätter ständigt energi. Undra om Alice kommer hem imorgon eller idag dock, skulle vara mysigt idag eftersom E jobbar natt men har inget emot att sova själv.. säger jag nu iaf!

Ni får inte missa helgtävlingen jag har på min instagram just nu!!!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka efter ett mini uppehåll. Under tiden har jag inte gjort ett skit förutom blivit med tand och blivit barnfri. Min mamma kom hit och hämtade Alice och nu får vi se när jag får tillbaka henne. Trodde jag skulle sova ut och grejer men jag vaknade tidigare nu än när jag har henne hemma så det sög, ingen vila här inte!

Idag är dagens planer att svara på alla mail som jag ligger efter med, tvätta, städa och gå ner med skit till källaren. Ska även kolla intresset för en bloppis med Alices gamla kläder som lillebror inte kommer använda. Det är inte så mycker kläder men lite iallafall som kan komma till användning hos någon annan än oss! Vad skulle ni tycka om jag slängde ihop en bloppis?

Likes

Comments

Jag har en lagning på min framtand som jag slog av när jag var liten och åkte båt. Den lagningen släppte idag när jag skulle bita av en bit av Alices godis i ett av hennes påskägg.. Visst blev jag söt? Kan varken skratta eller prata utan att man ser detta så ingen tar mig seriöst längre! Nu är det även röda dagar så får nog vänta ett bra tag innan jag får en tandläkartid, haha!

Påsken var fin, älskar att min familj inte är traditions galna i min familj, ingen gillar riktig påskmat så min bror och hans sambo, vår syster med två barn och min pappa kom över och hade med sig tacos och påskägg till barnen.. Så mysigt och det är verkligen fullt upp hela tiden. De åkte hem vid 22tiden och då borstade jag och Alice de tänder som var kvar och sedan la vi oss i sängen och kollade på SKAM, hon däckade i mitten av avsnittet utan några konstigheter och jag ska också passa på att somna i en vettig tid!

Update i vårt förhållande om ni nu vill ha det så var detta nog bara en mini down som vi hade. Allt känns mycket bättre redan nu och från igår morgon när vi gick upp och pratade så släppte all spänning i luften. Nu är det inte lika spänt och vi kan skämta med varandra om allt mellan himmel och jord. Back to reality.

Likes

Comments

Apropå min och Emils senaste turbulenta dagar så får man skratta åt denna, det gjorde iallafall jag.. Update: redan nu när jag är borta och han får göra sitt känns allt mycket bättre:)

Likes

Comments

Vilken dag är det ens man ska äta påskmat och säga glad påsk på? Jag är bara glad för alla röda dagar så E får lite ledigt.

Likes

Comments

Ironiskt att jag skrev för några dagar sen att jag och E går i perioder och vi inte haft en dålig period på ett tag så den kommer väl snart.. mycket riktigt är den här och allt vi säger eller gör blir tjafs eller irritation. Vi tar oss ur den snart men just nu är jag så himla ledsen och nedstämd så kanske inte blir sådär tokbra bloggning den närmsta tiden och ni märker nog när en bra period dyker upp igen!

Inatt har jag även sovit som en skit, somnade i soffan när jag nattade Alice och jag låg liksom inte ens i soffan när jag vaknade kl,3 inatt. Jag låg liksom mellan divanerna så min stora fråga är ju varför E inte väckte mig när han gick och la sig? Såg det skönt ut för en höggravid och sova krampaktigt i soffan med hela rumpan och ryggen utanför? Blev så arg och ledsen över det så jag somnade inte om förrän halv sex imorse.
E ska jobba inatt och spela paintball under dagen så jag och Alice rymmer iväg till min syster och barn. Alice älskar att vara med sina kusiner och det var riktigt längesen jag var med min syster mer än släktmiddagarna som är då och då. Imorgon kommer påskharen hit aka min pappa och lämnar påskägg till alla barnen, får se hur Alice tycker det är. Antagligen blir hon bara glad av godiset i ägget haha.

Tur att jag har henne, annars skulle jag bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv.

Likes

Comments