Nu är min tid hos nouw slut och jag tackar för mig! Nu finner ni mig hos vimedbarn istället  ❤ slutet gott, allting gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I samarbete med mymuesli

Inlägget innehåller adlinks.
Vi har fått hem mymuesli Sommarmuesli samt deras Pinkgranola. Sommarmueslin gick åt SNABBT här hemma och vi alla älskade den oerhört mycket, pinkgranola har jag inte hunnit testa än men Emil tyckte att den var god och ville ha hem den igen. Vi fick även 6st to go muesli i olika smaker och de har vi inte hunnit testa än men det är så roligt att man kan testa de mesta mueslis. Sommarmueslin innehöll kokoschips, jordgubbe, äpple, kokosflingor, sesam, yoghurtbitar och granola så det är en väldigt simpel muesli med ingenting ovanligt. Blev ändå en väldigt bra blandning! Ni hittar sommarmueslin här .

Likes

Comments

Idag var vi hos bvc. Han är 6 veckor och är lika stor som Alice var när hon var 3 månader. 58cm lång och 5470g hull. Jag tycker det är ganska roligt att jämföra dom emellan i deras växt och utveckling. Han är ju verkligen stor i jämförelse med Alice och det är roligt att man får två olika barn! Dock är de väldigt lika i utseende :)

Likes

Comments

I samarbete med Chiquelle

Inlägget innehåller adlinks.
Jag är kär i denna tröja som jag fick hem från Chiquelle . Den känns väldigt sommar, sval och på något sett känns det som att jag ska vara med i melodifestivalen med dessa armar då de är fluffiga och fina. Fick även en till enkel tröja hem men den är inte så amningsvänlig så den kan jag inte riktigt använda än. Den andra tröjan kommer passa bra till ett par jeans eller chinos, Tröjan jag har på mig på bilderna hittar ni här och den andra tröjan som jag fick hem hittar ni på rea här . De har även börjat sälja bikinis och baddräkter och en baddräkt kom hem i posten också men den visar jag nog er nästa sommar. (i'm still so fluffy)

Likes

Comments

Har fått frågan ett par gånger om det är jobbigare med två barn än ett barn. Och jag måste säga att hittills så är det knappt någon skillnad på ett och två barn hemma, eller så har man kommit in i det så naturligt. Lillebror hänger bara med på allt man gör och han är inte "krävande" på så sätt som Alice är. Det enda som jag tycker är jobbigt är när jag ser Alices besvikelse när jag inte kan komma till rummet direkt för att jag ammar, eller jag kan inte bara klä på mig och henne så vi kan gå till parken utan vi måste även byta blöja på lillebror, se till så vi har med oss allt osv. Hon tycker allt tar sådan lång tid och hon har inte blivit arg för det ännu men jag väntar på utlopp för att hon tröttnar. Jag kommer helt enkelt få svara på detta genom varje stadie Albin går igenom för nu kryper han inte iväg åt ett håll och Alices sticker åt det andra, det är bara ett barn som argumenterar emot oss och inte två, det är bara en som behöver nattningsrutiner och listan kan göras lång. Vi gör så mycket mer med Alice än Albin, han kan inte ha rutiner eller någon talan i vad vi gör. Alice har ändå någorlunda bra rutiner och har en talan i allt vi gör.

Sen är Alice en väldigt väldigt fin syster och hittills har hon bara velat sin bror det allra bästa. Hon kramar, pussar och säger åt honom hur mycket hon gillar honom varje dag. Hennes ständiga mission i sitt liv just nu är att ta hand om Albin och säga att det inte är någon fara och att det är hennes lillebror. Hon är bäst mot sin bror och han kommer ha det tufft i framtiden med en sådan överbeskyddande syster.

Likes

Comments

Helgen utan Alice har varit så tyst. Vi har sovit tills vi vaknat, låter logiskt men annars vaknar Alice mycket tidigare än oss. Vi har varit hos vänner och grillat och sedan har vi bara tagit det lugnt. Behövde få sova och få kaffe i soffan serverat en helg men nu får lilla loppan komma tillbaka och förgylla våra dagar. Idag ska jag försöka få tvättstugan för att tvätta upp lite kläder, och städa undan lite. Känns som att man inte gör något annat än att städa med tre barn hemma.

Likes

Comments

Detta med att storstäda gick ju bra.. Eller inte. Jacqueline som jag tränade med kände samma som jag gjorde efter träningen. Nu ska jag städa, eller fixa mat, antagligen det sistnämnda.

Likes

Comments

obs bilden har en väldigt bra pose och min kropp är inte riktigt så smal, men ja jag har gått ihop väldigt fint med magen - jag är bara väldigt slapp just nu.

Då ska man utsätta sig för den andra mammaträningen denna vecka. Så glad att Ellica pushade på att nu är det dags att ta tag i detta för annars hade jag väntat mycket längre innan jag skulle börja träna igen. Skulle ha kommit på 30 anledningar för att inte skaffat kortet men nu har jag det och målet är i början med 2 träningspass i veckan men vill självklart med. Kan inte ha för höga mål på mig själv i början.

Alice har åkt hem till min mamma över helgen och hela lägenheten ekade tomt men jag ska ta ett varv med dammsugaren och plocka undan då det är ett bombnedslag hos oss. Då kan jag andas ut ikväll och ta det lugnt.

Likes

Comments

Jag och Emil borde skicka in namnpapprerna till Albin men vi är inte enade om hans mellannamn då Emil promt vill ha Bror och jag inte alls vill ha Bror då det känns som mitt mellannamn Gunvor. Bara det att min farmor hette Gunvor så det har ju en mening men Bror kommer liksom från ingenstans. Han kommer endast heta Bror för det är roligt att kalla folk för Bror. Jag tycker inte om gamla namn, och Alice har inget sådant namn så varför ska Albin. Så jag gjorde ett försök till att få Emil att släppa Bror.

Likes

Comments

Idag har jag lyckats klä båda barnen i randigt omedvetet. Insåg det när vi satt och väntade på bussen på väg till gymmet. Fick även en flashback från när jag satt på bussen med Alice när hon var 3 månader och hade på sig samma body som Albin har nu och en gammal dam frågar mig "vad heter HAN?" med tydlig betoning på Han. Jag satt lugnt och svarade "hon heter Alice" men egentligen ville jag börja störtgråta med mina hormoner för att min dotter såg ut som en pojke. Då svarade damen "jaha trodde det var en pojke med de kläderna". Behöver jag nämna att jag aldrig mer använde den bodyn på Alice?

Likes

Comments