Inatt märkte man verkligen att jag och Emil är så sjukt bortskämda med sömnen som Alice ger oss. Hon har ju sovit hela nätterna sen hon var typ 6-7 månader om inte tidigare till och med, det har väl funnits något natt när hon varit sjuk som hon varit vaken men jag kommer inte ens ihåg de få gångerna. Inatt var det hemskt. Jag slutade jobba runt 24 och åkte hem, städade undan och varvade ner, gick alltså och la mig runt halv två. Sen vid två så vaknar Alice helt förstörd och hon är jätte ledsen och skrikgråter emellanåt. Vid fyra lugnar hon ner sig och faktiskt somnar. Och så vaknar hon halv åtta igen och då gick jag upp med henne och ska nu åka och jobba.

Nu känner jag mig alltså så jäkla slut som människa, som att inte gravid och järnbrist gjorde mig trött innan så är lite sömn på detta som att jag är döende. Jag jobbar även till 22 ikväll så jag kommer antagligen rådäcka när jag kommer hem. Då jag har börjat känna av förkylningen som Emil har dragit hem så ska jag bara kurera mig med te hela arbetspasset.

Emil och Alice ska fira Alices farbror som fyller år, så himla avis på att dom har ledigt i detta väder och att de ska träffa allesammans.

Nu är det slut klagat och jag ska göra det bästa av hela situationen!

såhär såg det ut igår när jag jobba så jag kanske inte ska klaga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter besök hos barnmorskan brukar man känna sig nöjd och glad men denna gång lämnade jag med en liten klump i magen trots att allt kommer bli bra och det blev bra.

Först kollade vi mitt järn eftersom det är kalabalik med järnet, ja blev en remiss till specialist mödravården och nästa vecka ska jag dit för att få järn intravenöst. Efter det beskedet skulle vi kolla på hjärtljuden och de var ju super höga trots att jag hade tagit det lugnt hela morgonen och jag satt i väntrummet 10 minuter innan jag fick komma in. Efter ett tag gick pulsen ner på lilleman och barnmorskan kollade så de stannade lugna också men det hon tyckte ändå att det var underligt att han var stressad. Sedan mätte hon magen och kände runt, han ligger redan nedåt med huvudet och börjar göra sig redo, han växer otroligt bra och jag är större nu än vad jag var med Alice i samma vecka! Imorgon går vi in i v. 31 och det blir min sista jobbvecka. Slutar jobba om en vecka och det kommer himla bra för nu börjar det tära mer och mer på mig att jobba.

Likes

Comments

Glöm för gudsskull inte bort att kika på vår live sändning som vi har på unga föräldrars fbsida ikväll kl. 20! Vi kommer köra 15-20 minuter med att svara på frågor och visa runt i vår kaosiga lägenhet.

Likes

Comments

Ibland typ alltid är jag så glad att jag är med i en serie som Unga Föräldrar och inte serier som Paradise Hotel. I Unga Föräldrar så kan de inte vinkla oss på något sett med tanke på att vi filmar allt själva och vi behöver inte alls utstå allt skit som dem i PH får utstå. Nu sitter jag och kollar på gårdagens PH och tycker att människor blir så himla vrickade i huvudet när det blir personer i grupp. Alla i huset hoppar på en tjej trots att det även är en kille som vet exakt samma sak som henne? Så mycket som denna tjej blev påhoppad fick mig att vilja kräkas, stäng av tvn och åka till Mexico och försvara henne. Sen är det ju intriger det ska bli i en serie som PH men att INGEN stod upp för hon som blev påhoppad är för mig helt sinnessjukt. Bråka gärna och är man med i leken får man leken tåla, så bli fan inte arg och hoppa på en ensam tjej om ens kompis åker ut.

MEN som tur är för er skull så har UNGA FÖRÄLDRAR PREMIÄR IDAG!!!! Som vanligt tar det 100år för mig och Emil och presentera oss och ni får äntligen se när vi fick vår lägenhet samt när Alle bär sin första tofs. Det kommer absolut inte vara lika mycket drama som i PH utan det största som händer oss är att vi har en "is maskin". Yes you heard me. Nu ska jag plocka upp tvätten som jag tvättade igår för att hålla mig vaken och sedan ska jag stressa iväg till barnmorskan!

Likes

Comments

• Jag vill så gärna lära mig att äta ägg samt havregrynsgröt. Det är så oerhört nyttigt och håller mättnadskänsla längre. Vet inte alls vad det beror på att jag inte gillar något av det. Så bästa receptet på ägg eller havregrynsgröt mottages gärna! Jag tror jag skulle gilla omelett mer än typ kokt ägg dock! Vad kryddar ni omeletten med?

• När jag var 18år så jobbade jag på McDonalds, jag jobbade nätter på en av Stockholms värsta donkens och både vänner och ovänner kom och skulle ha rabatt. Vadå rabatt? Har du lagt ner över 3000kr på en ute kväll så kan du lägga ut 69kr på en donkenmeny.. Dock gav jag alltid rabatt till dom som gav mig rabatt tillbaka.

• Jag kan somna överallt. Utan att överdriva. Är jag lite för trött för mitt egna bästa så däckar jag.

• Saker jag vill göra med mig själv efter jag fått nästa barn är:
- Göra min kropp hälsosam igen, med det menar jag träna när tiden finns, äta mat och inte socker så fort man är hungrig.
- Köpa en helt ny garderob. Nya byxor, tröjor och fina underkläder tack. Känns verkligen som att jag tappat det helt.
- Förstora tuttarna, jag är inte missnöjd med storleken men alla som fått ett barn kan ju relatera till att de inte har lika fin form som innan. Jag har inte hängiga men de är fortfarande inte som jag önskar. Vill ha naturliga men runda och kanske aningen större än idag.. Det är den enda skönhetsoperationen jag skulle kunna tänka mig!
- Bleka tänderna. Aldrig haft några konstigheter med mina tänder men de har alltid varit så sjukt gula?

Likes

Comments

Alice har sovit borta hos min syster och hennes barn! Hon har haft det så otroligt roligt och hon gillar verkligen att vara "lillasystern". Min äldsta systerdotter har fått byta blöja, sätta upp en tofs och fått gosa på kvällarna med henne och min syster har varit i närheten men inte fått gosa allt för mycket. Det är så otroligt skönt att trots att Alice sovit utan mig och Emil en gång innan så är hon så trygg i sig själv så hon litar på andra människor. Går alltid så bra och jag blir så himla stolt, men ledsen för att inte bara jag gäller.. dubbelmoralens mamma är jag!

Igår hade vi alltså 25års fest för Emil. Det var sjukt trevligt att träffa alla och det blev lite högljutt men våra grannar brydde sig inte. Nu ska jag och Jaqueline som sov kvar här fixa oss för att sen hämta mini terror från hennes moster och kusiner. Får väl se om hon följer med oss hem eller inte!

Likes

Comments

Jag har aldrig förstått vem Alice har varit lik men efter att ha fått se dessa bilder blev det en självklarhet att Alice är en kopia av sin pappa!! Emil behöver verkligen inget DNA test på denna unge utan jag tror det är jag som behöver det. Så himla coolt ändå att hon ser så pass svensk ut fast är kopia av Emil som man ser lite mer av de asiatiska dragen på!

Har verkligen fått en bild av att våran son kommer få svart hår och bruna ögon som Emil, vi får se om han också blir en kopia av sin far och om de asiatiska dragen tar över mer på lillebror än på Alice! Så spännande att se senare i framtiden!

Likes

Comments

Så var fredagskvällen räddad med bowling och kollegor. Fick faktiskt på mig mina normala jeans och min största blus. Mina resultat i bowlingen var inte att hurra för, var inte sämst men inte bäst. Man märkte verkligen att vissa hade övat denna vecka från att vi bestämde att vi skulle bowla.

Likes

Comments

Mycket naket nu på bloggen, men såhär ser lilla magen ut i v.30. Våran lille son leker fortfarande rövare inne i magen och nästa vecka ska jag till barnmorskan igen. Lite foglossning har jag börjat få och tröttheten är inte att leka med. Annars mår jag bra som alltid!

Lilleman är nu ca 36cm och väger ca 1,5kg. Vi får se på tillväxtultraljudet om det stämmer eller inte!

Likes

Comments

Just nu på min instagram kan ni vinna den nyanserade twistshake flaskan som kommer passa perfekt i sommar med vatten och bär i sig! in och tävla!

Likes

Comments