Hej alla fina!! Förlåt att jag inte har lagt upp något på länge men min telefon gick sönder och jag var bortrest utan internet och allt var bara kaos..... ska försöka att uppdatera oftare men på måndag börjar skolan igen och då blir det mycket att göra så får se hur mycket jag hinner uppdatera....
Kram
PS, Här nedan kommer lite bilder från när jag spelade fotbollsgolf

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Massa bilder från vad jag har gjort dessa dagar! Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!! Igår jobbade jag bara och sen på kvällen var jag med en kompis.... idag så tog jag och Johanna en promenad till Djurgården och käkade lunch på rosendals wärdshus där jag jobbar och sen åkte vi till myrorna och fyndade lite. Efter det åkte jag på träning och nu är jag helg slut!!
Kraaaam

Likes

Comments

Hej alla fina! Igår så fyllde min lillasyster 14 år. Hon är på Gotland med min pappa och hans familj så jag kommer inte träffa henne förrän på måndag. Igår tränade jag på ett pt-pass och sen så chillade jag galet hemma typ....
Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!! Igår så var jag först med Johanna och vi solade massor och badade vattenspridare! Till lunch åt vi potatisplättar vilket var supergott! Jag hade ketchup och Johanna hade sylt.... ketchup är fan godast..... efter det åkte jag och träffade lite kompisar vid golfparken och sen drog vi till bänkarna vis bron och satt där och myste!
Kram

Likes

Comments

Hej alla fina! Förlåt för dålig uppdatering!! Jag har jobbat fett mycket och sen på kvällarna så har jag varit med kompisar vilket har gjort att jag inte har tagit mg tiden att sitta och skriva ett blogginlägg.... jag lovar att försöka bli bättre imorgon och framåt!!
Kram

Likes

Comments

Hej!! Förlåt att jag inte har lagt upp bilder senaste dagarna men det har berott på att jag har jobbat och haft fullt upp och inte ens tagit några najsbilder.... så här får ni några få bilder iaf!
Kram

Likes

Comments

Inte fina bilder från mitt lilla växthusprojekt och himlen!!
Kram

Likes

Comments

Dagens bilder blir lite bilder från vår trädgård och sen en bild på en Supernajs glass jag gjorde idag på banan, mjölk och björnbär! Sista bilden är på min mamma som skulle härma hur jag sitter i båten när jag ska ta bilder på solnedgången hahahahah hon var lite alkoholpåverkad där kan vi bara säga....
Kram

Likes

Comments

Halloj!! Idag har varit en skitdag. Hade jättesvårt att sova inatt och imorse när jag vaknade hade jag träningsvärk, mensvärk, var trött och dessutom lite feber och ingen matlust..... tog mig ändå upp och åkte in till stan med Johanna en kortis och sen har jag bara hängt på mitt rum i min säng o h typ tagit en powernap och chillat!
Kram

Likes

Comments