Hej!! Här kommer massa bilder från lägret i Flen. Eftersom att vi till mestadels bara spelade basket och basket och basket så har jag tyvärr inte så mycket bilder.
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!!
Vi åkte till Flen och började fixa iordning inför lägret. Vi hade med oss en hel skåpvagn med saker som vi skulle packa ur och sen skulle vi åka och handla mat! Det är fan de roligaste hahaha Tilde körde tunt mig i en vagn samtidigt som Jg höll i en annan vagn. Vi var tvungna att köpa 15 liter juice, 15 liter mjölk och 15 liter yoghurt så det ser alltid så jävla stört ut hahaha. Sen grillade vi middag, åt middag och spelade spel på kvällen!
Kram

Likes

Comments

Mysig kväll med Tilde innan vi åker till Flen tillsammans för att coacha barn!! Det kommer bli ett inlägg för flera dagar eftersom jag bara kommer coacha barn hela dagarna....

Likes

Comments

Hej alla!!
I måndags så gjorde jag inte så mycket och jag glömde ta bilder och idag har jag gjort väldigt lite också så det blir ett sammansatt inlägg!! Jag, Katrine och Tilde var på möte i förrgår för att förbereda inför Flen! Sen så åkte vi hem till Tilde och gick promenad! I går tränade jag och Matilda med Nisse och det var fett jävla jobbigt för han tvingade oss springa 3 km på löpband på 13 minuter hahahaha och vi typ dog, pinsamt......

Kram

Likes

Comments

Hejsan alla!!
Igår hade jag en superchill dag då jag tog sovmorgon och sen bara var hemma och fixade massa grejer hela dagen!! Laddade över alla bilder till datorn från massa photoshoots med kompisar och massa sånt!!
Kram

Likes

Comments

Hejsan alla fina!! Jag tänkte lägga upp ett inlägg med bilder varje dag nu i sommar eftersom man har tid att hitta på saker på dagarna och det blir lite roligare bilder än bilder från när man går i skolan och det spöregnar typ! Så gör er beredda för att kika in här oftare!!
Kram

Likes

Comments