Header

T R Ä N I N G, V A R D A G

Är så jävla stolt över mig själv, på 6 månader har jag gått ner 8 kg och midjemåttet har minskat på 15cm!! Det har inte gått fort men det har gått åt rätt håll iallafall och jag är glad att jag inte gett upp.

Det som gäller nu för mig är att bara fortsätta träna ännu hårdare och bygga upp mina muskler!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

V A R D A G

Nu på fredag går jag på mitt första praktikpass som väktare på Securitas. Lite nervös och spänd men ändå exalterad, ser fram emot det!

För er som inte vet så läser jag en gymnasieutbildning med inriktning väktare.

Passar på att repetera lite just nu och ta det lugnt. Haha gick ju upp 03:20 idag för att vänja mig vid att gå upp tidigt men efter jag kom hem från gymmet så somna jag igen... inte riktigt min plan men men ett nytt försök imorgon igen;) får se om jag drar till gymmet eller försöker hålla mig vaken på hemmaplan.

Likes

Comments

T R Ä N I N G

Godmorgon på er!

Vakna 03:20 idag då jag måste vänja mig att gå upp så tidigt eftersom jag gör min väktarpraktik nu.

Kom till gymmet 04:20 ungefär, försökte köra ben men det gick inte (ont i knät) :((
Kör en timme PW istället innan jag drar hemåt!

Kul att vara tillbaka här iallafall, har hänt en del med kroppen sen sist :)

Likes

Comments

M A T

Så gott med proteinbröd, avokado, tomat och lite örtsalt på!

Likes

Comments

M A T

Den goda och härliga frukosten idag består av proteinbröd med makrillfilé i tomatsås och kvarg med fun light i, så himla gott!

Igår kväll va jag på gymmet med Linus och körde lite kondition o sen lite allt möjligt. Hade ju inte tränat på två dagar pågrund av fransförlängningen.

Idag ska jag och Linus inte göra så mycket, ska träna senare mot eftermiddagen. Så vi får se vad vi hittar på nu.

Likes

Comments

V A R D A G

Så skönt att det snart är helg! Började 9:40 idag men kom lite sent pågrund av inställt tåg.. slutade runt 11:30.

Ligger just nu i soffan och kollar på tv, måste egentligen plugga men jag gör det sen.

Likes

Comments

N Y T T

Äntligen har jag fina långa fransar! Så nöjd med dom än så länge, kostade 450:- så får se hur kvalitén är. Så värt det då jag inte brukar sminka mig så ofta, ser mycket piggare ut och känner mig fräschare. Ett minus med det hela är att jag inte får svettas eller få vatten på ögonfransarna under 48h, så ingen träning på två dagar för mig :( Men jag passade på att köra en timme cardio idag innan jag gjorde fransarna. Började 13:20 idag så jag hann göra det innan skolan 👍🏻

Likes

Comments

Fick en härlig promenad till jobbet idag på ca 35 min. Gick från centralstation till Sjöfartsmuseet. Började 9 idag och slutar 17:30. Längtar för jag är så trött! Jobbar samma tid imorgon. Ganska jobbigt att gå en hel vecka i skolan och jobba helg på det, och sedan en hel vecka till innan helg. Men det är de värt.

Snart är det löning också, måste köpa mig ett par nya svarta jeans. Funderar även på att beställa en waist trainer, någon som har testat som kan ge tips? 😊

Likes

Comments

1 månad sedan --> idag

Vet inte om andra märker skillnad, men det gör i alla fall jag! Så stolt att jag klarar av detta, och blir mer peppad när man märker att kroppen ändras. För en månad sedan ändrade jag min kost och började träna och det är jag så glad för. Har blivit piggare och gladare och mår mycket bättre både fysiskt och psykiskt. Allt känns lättare på något sätt, i skolan kan jag koncentrera mig mycket bättre än innan och gör det jag ska, har även lättare att somna på kvällarna.

Ska bara fortsätta att köra på som jag gör så får vi se vad detta leder till 👊🏻💪🏻Likes

Comments