Va och shoppa igår med min fina Louise :)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hellooo

mår inte helt hundra, stanna hemma ifrån praktiken idag och har mer eller mindre bara sovit. nu väntar jag på att maten ska bli klar, skit hungrig, inte ätit på hela dagen :(  och så är det ju så fit väderute, prefekt för en fika typ haha, menmen här ligger jag i min ljusblåa snobben pyjamas...

Likes

Comments

Ligger i sängen nu och försöker sova, ska upp halv 6 (y) första dagen på praktiken idag, gick super! Kommer nog att trivas där ( hoppas, ska vara där i 13 veckor ). Imoooorgon kommer bli en bra dag, ska shoppa med paddy ( Louise ) och se om vi hittar något tills på fredag som kommer bli super! Lääängtar, känns som om det var evigheter sedan jag va ute! Typ 2-3 veckor sedan.... Haha men ändå!
Kommer jag hem med något fint imorgon så kommer det upp här på bloggen ;) natti

Likes

Comments

Dagen började med att jag försov mig...
Just nu sitter jag på samhällslektionen och dricker min gooooa cola ^^


Likes

Comments

Så sjuuukt trött... Går och lägger mig ett tag i sängen med hörlurarna på, ha de!

Likes

Comments

Hola amigos!
Igår var det kräftskiva med släkten, trevligt! Fast är inte alls förtjust i kräftor direkt...
Va ute och fota lite med Anna och Julia, mina söta kusiner, sen kollade vi på kvateret Skatan reser till Laholm. Så jävla rolig hahaha!!

Mår inte allt för bra idag, huvudvärk och lite sånt skit, MEN jag cykla på träningscyklen i 30 min så lite duktig har jag allt varit ;) får ta det lugnt resten av dagen så jag orkar skolan imorgon...
PussLikes

Comments

Nu ligger jag och Louise i hennes grannars hus säng, hon passar huset så vi har varit här lite och haft det mys. Var meningen att vi skulle se på Simon och ekarna men vi fatta inte hur deras DVD fungerade så vi cyklade hem och såg den hos mig ist. Det va inte bra faktiskt, väldigt seg och konstig ibland, så ingen jag kommer se igen haha. Innan idag har jag solat, var ledig ifrån skolan så passa på, va sjukt längesedan jag sola sist så det var på tiden! :)
Nä, vi är sjukt trötta så nu får vi säga godnatt! Puss från Elin och Louise

Likes

Comments

Trött som ett svin...
Slutade skolan runt 1, kom hem och fixa mat och efter det gick Louise, jag och ronja en runda, skönt! Går ju så mycket snabbare om man är fler och tiden flyger iväg när man pratar.
Haha fast på vägen hem igen så köpte vi en cola...
Har även provat på detta spelet slender, tyckte faktiskt inte att det var så läskigt som nu alla påstår, fast när jag själv satte mig och spela så ändrade jag mig faktiskt ganska så snabbt... Haha.
Nu ska jag nanna, imorgon blir det fik och mys med Ronja!
Godnatt, sov så gott ??


Likes

Comments

Hej snyggingar!
Första skoldagen avklarad, gick och fika med några ifrån klassen och några fler efteråt. Ser ut att bli ett bra år detta med mycket praktik, så året kommer gå snabbt!
Just nu sitter jag och mamma och tittar på Robinson, älskar programmet haha.
Ni hörs imorgon, puss!

Likes

Comments

Hej!

sista dagen på sommarlovet idag, imorgon börjar allvaret igen. Detta är mitt sista år på hotell och restaurang sen är det studenten och jobb, ännu mer allvar haha, men hoppas att det går snabbt! Ska så klart bli roligt att träffa alla igen och komma in i en rutin, har inte gjort något typ på hela sommarlovet... så,  let`s gooo!

Likes

Comments