Så härlig dag har det varit idag. Fredag och så underbart väder. Var ute och fotade lite i det fina vinter vädret på fotolektionen och fick lite härliga bilder.

När jag väl kom hem från skolan blev det att sova och äta. Nu sitter jag och facetimear med Challe och det är nog de jag kommer att göra resten av denna kväll.<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag vilket betyder en nya vecka. Får hoppas att den går snabbt så att det blir helg igen. Har iallafall inte gjort så mycket idag, kom hem från skolan så tog jag tag i lite saker jag ligger efter i i skolan och åt pizza. Sedan har jag bara legat och lyssnat på massa musik.


Likes

Comments

Helgen har varit så bra! Igår kväll åkte vi alla in till stan och åt på resturang och hade det mysigt. Efter det åkte vi sakta hem till Charlie igen och hade det väldigt roligt.

Idag Myste vi hela dagen innan vi var tvungna att åka till träning.


Likes

Comments

Vaknade tidigt idag för att åka till Charlie. Just nu sitter vi och äter och väntar på att dom andra ska komma.

Framemot kvällen åker vi in till stan för att äta middag och så. Bloggar mer senare:)


Likes

CommentsDagen har varit bra. Efter skolan åkte jag in till Göteborg och mötte upp Clara för att fixa lite saker. Inte träffat henne på tre månader så var så kul att vi äntligen fick träffas.

Kvällen har spenderats hos Frida med god mat,dryck och härliga människor! En lyckad kväll helt enkelt.
Nu är jag på väg hem och ska bli så skönt att bara krypa ner i sängen och sova!

Likes

Comments


Jag är verkligen inte bra på att blogg! Men gör det bara när jag känner för det och då blir det inte så mycket. Men denna helgen blir det nog en del bloggning då jag ska göra en hel del roliga saker.

Men kom iallafall hem från träningen för en stund sedan och har ätit lite och nu sitter jag och FaceTimear med min favvo:) längtar så till lördag då jag äntligen får träffa henne.

Likes

Comments

Känns som om jag har spenderat hela denna dagen på allum. Vid två tiden mötte jag upp Maja och Elsa i allum. Vi tog en fika och bara pratade ut lite vilket var trevligt.
Efter en stund åkte Elsa hem och jag och Maja åkte till henne.

Nu är jag på allum igen med mamma och shoppar. Förhoppningsvis får jag med mig någonting hem.
Likes

Comments

det senaste 2 dagarna. Har verkligen bara varit hemma och kollat på typ 100 filmer.
Men nu ikväll åker jag till min efterlängtade Ylva som har kommit hem från London så ska bli väldigt kul att få se henne för det har gått nästan en vecka nu. Men bloggar senare i kväll.


Likes

Comments

Igår kväll mötte jag upp Ylva, Hanna och Stina så köpte vi pizza och gick hem till Stina och åt och kollade på idol. Efter en stund kom Pontus och Mathias också så det var kul. Kom hem runt halv tolv tiden och gick nästan direkt hem till Tobbe och sov där.

Nu är jag hemma och ligger i sängen och kollar film. Får se hur resten Av dagen kommer att se ut länge fram.Tog inga bilder igår så får bli en från sommaren

Likes

Comments