Hej!

Idag har det varit rätt lugnt. På morgonen så hade vi drog tester i skolan, jag var rätt nervös, inte för att jag tar några droger eller så, usch fy! Nej men för att vi skulle kissa i en liten plast kopp som dem skulle använda för att testa, och under stress så kan jag verkligen inte. På grund av att jag inte kunde så missade jag hela min första lektion...så onödigt. Men men what to do what to do.

Det senaste så har jag haft problem med min dator, jag lämnade in den på grund av att tangentbordet inte funkade som det ska, detta är ett problem för mig då jag skriver tre stycken uppsatser varje vecka och behöver verkligen min dator. Iallafall, dem kunde då inte byta ut tangentbordet så därför har jag nu ett externt tangentbord...extremt jobbigt med tanke på att datorn är en laptop. Vi pratade om att köpa en ny men jag är inte så säker för att datorn funkar som den ska och samtidigt vill jag ändå köpa en ny dator när jag ska på universitet om typ ett år, så vad är meningen? Men jag behöver ju verkligen datorn, den MÅSTE funka som den ska. Well well, vi löser det på ett eller annat sätt. First world problems...haha

Nu ska jag skriva min historia uppsats så får vi se hur det går så hörs vi framåt kvällen. Tills dess får ni detta citatet som jag bara älskar haha


Kram!

Elin Lindgren

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen kommit igång med bloggandet!

Det har tagit ett bra tag att bestämma mig om jag faktiskt skulle göra detta eller inte då jag inte är så säker på om mitt liv skulle vara intressant för någon att läsa om, men sen kom jag på att detta kan hjälpa mig bearbeta mina känslor då jag har rättsvårt hemma och i skolan just nu. Kommer som en chock för mig då jag ofta är positiv i vardagen men det senaste har det bara varit skit...tonårsproblem i guess?

Men iallafall, mina dagar består mest av att sitta vid datorn och plugga vilket låter rätt tråkigt att läsa om. Ja, jag håller med. Därför har jag bestämt mig för att skriva om min vardag så fort det är något lite mer intressant för vem vill läsa om samma sak dag ut och dag in? Men för att fylla upp bloggen när det inte är så spännande, så tänkte jag dela med mig av mina tankar kring problem jag har just nu, samt mina berättelser om hur det är att bo i ett främmande land. Tänkte att någon där ute kanske kan relatera till mina problem.

Jag tänkte avsluta inlägget här då det är sent och jag behöver få klart min Engelska uppsats som är tills imorgon...usch. Så jag säger hejdå nu så hörs vi senare!

Kram!

Elin Lindgren

Likes

Comments