Header

Hejsan!
längesen sist, menmen hade faktiskt tänkt ta tag i livet och uppdatera lite mer här igen..får se hur länge jag håller det haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åkte bil, gick runt på stan, var på max, var på olearys, tog kort på random saker, besökte grans, det var fredag Sammanfattning? Bra kväll.

Likes

Comments

1:Gjorde du något i år som du inte gjort tidigare år?- Jag har testat på att jobba på en veterinärklinik, zoo-handel och gick ut första året i gymnasiet haha

2:Höll du några av dina nyårs löften?-
Ja faktiskt, ett av dem var att träna mer med Bellie och "få henne på plats" och det har jag faktiskt uppfyllt,

3:Fick någon du känner barn?- Ja, eller "Känner" gör jag inte men vet vem personen är.

4:Dog någon som stod nära dig?- Tyvärr, så gick många för mig bort. Tog bort finaste Sixten, sedan dog han två ungar och sedan sist men absolut inte minst tog vi bort Attack💔

5: Vilka länder besökte du?- hehe, inga länder besöktes i år heller haha, men ett land skulle jag ha velat besöka iaf.😜

6: Är det något du saknar från 2016 som du vill ha 2017?- Detta år kan väl alla hålla med om att det varit världens piss år, jag saknar i princip allt, nä men okej, 1: En stadig ekonomi 2: Ett jobb 3: Bra folk runt omkring mig. 3: KÖTKORT

7: Vilket datum kommer du alltid minnas från 2016?- 27 Juli

8: Vad är det bästa som hänt dig under året?- Att jag fick sommarjobb tidigt tills 2017, att jag fick bo ett år till på skolan och att ja fått känna på hur det känns att vara ledsen på heltid.(Man lär sig alltid något av det.

9: Vilket var ditt största misstag?- det är även det bästa som hänt mig men även mitt största misstag. Det är att släppa in någon så djupt att mitt "Bitchskal" revs ner.

10: Vilket var ditt bästa inköp?- Tindra och Ernst är mina bästa köp🐰

11: Vad spendera du mest pengar på?- Blir ni förvånade om jag säger: Redbull och cola zero hehe.

12: Vad gjorde dig riktigt glad- Att åka ner till Alva i sommras och åka vatten skoter, att jag fick kaninungar och att sommaren var nästan helt perfekt.

13: Har du varit riktigt sjuk eller skadad?-
som tur är nej, endast förkyld och lite svartsjuk hahaha.

14: Mådde du sämre eller bättre under 2016 än de föregående åren?- Sämre med stort S...

15: Finns det något du önska du la ner mer tid på?- Att faktiskt spendera tiden på folk som förtjänar den och inte på folk som inte gör det. Även när du förlorar någon önskar du alltid att du får en dag till.

16: Vilka låtar och artister får dig att tänka på 2016?-
FInns i slutet

17: Finns det något du önskar att du la mindre tid på?- Japp, såklart, att vara sur och irriterad tar mycket energi det är något jag lärt mig under 2016. Önskar även jag la mindre tid på andras åsikter och "fördomar" om mig själv.

18: Blev du kär?- Ehm... JA!

19: Vilket program var bäst på TV:en?- Ser faktiskt inte tv haha, MEN jag ser program som går på tven och måste ge kredd till Historieätarna, låter jättetråkigt men drar mig jättelätt till sånna program

20: Hatar du någon som du inte hatade förr?-
Haha vilken fråga, alltså ja jag antar det kommer alltid upp nya personer men hata skulle jag inte säga men ogilla starkt...ingen jag vill döda precis

21: Vilken/Vilka böcker har du läst under året?- Konsten att läsa tankar, the hunger games, the mazerunner, GREY.

22: Vilken var den största musikaliska upptäckt?- Faktiskt, norsk musik, typ rapp.

23: Önskade du dig något som du fick?- Yes min Kalvin Cleine BH

24: Önskade du dig något som du INTE fick?-
Har faktiskt ingen aning inte vade jag kommer på.

25: Vilken var årets bästa film?- För min del var det nog suicide squad, som jag såg med Sofie i sommras väldigt oplanerat och det det vart en lyckad kväll

26: Vad gjorde du på din födelsedag?- Nu när jag tänker tillbaka så tror jag nämligen att den 17 Juli kom jag hem från Stockholm för att jag hade varit på bröllop, och samma kväll kom Sofie till mig och den 18 firade min födelsedag med farmor och farfar och lite fika, väldigt mysigt.

27: Hur skulle du beskriva din klädstil?-
Jävlat som en basic bitch

28: Vilka var de bästa människorna du träffade?-
Träffade inga nya människor som stannade i mitt liv året ut tyvärr, utan mest periods vis var just vissa människor de bästa. MEN såklart är den bättre kvar och det är Alva, Sofie, Lovisa och självklart många mer men det där är top tre.

29: Vad fick dig att må bra?- Jag skulle nog säga personerna som stöttat mig under tuffare tider fick mig att må bra.

30: Vilken kändis var du mest sugen på?-Inte tänkt på det men har nog ej haft någon kändiscrush.. eller jo för helvete hahahahha....en svensk youtuber som heter Hampus Hedström..jag dör så snygg han är mycket fin att titta på.

31: Vem saknade du?- Attack

32: Vilken månad var den bästa?- Ska jag vara helt ärlig kan jag inte säga någon månad för sen i slutet av Juli har jag psyke varit en berg och dalbana. Så allt före måste vart de bästa månADERNA.

33: Finns det något du skulle kunnat göra bättre?- Skulle säga lägga mer tid på saker och göra dom helt klara istället för bara halvers och lessna.

34: Hur kommer 2017 skilja sig ifrån 2016?-

Allt. Inget kan bli värre än detta år. Ta i trä. Nä men ser fram emot detta år, fyller 18, får körkort, får börja jobba etcetc.

Tackar 2016 för ett hemskt år men att jag äntligen klarat mig igenom det, Gott nytt år!!!!

Likes

Comments

nu hade jag tänkt visa vad jag fått i julklapp, vill bara säga tack för det jag fått, är otroligt nöjd och tacksam för allt jag fått.

presentkortet är från handplockat i Älvsbyn där jag ska köpa Odd Molly

Likes

Comments

Hej på er!
Då var även denna års jul slut, har haft en otroligt mysig och roliga jul. Jättenöjd och tacksam över de julklappar jag fick i år. Tänkte visa dom i ett annat inlägg när jag inte riktigt fotat allt än.

Efter allt julfirande hos oss följde jag med Sofie hem till henne och vi gjorde som vanligt inget speciellt. Vi sov dock otroligt länge, vaknade vid 14 tiden.

men nu ska ni få lite bilder från gårdagen så hörs vi.


Likes

Comments

Hej på er!
imorgon är det äntligen julafton, som jag längtat!!

idag har mitt humör verkligen varit ostabilt haha, när jag fick veta att min dator inte  går att laga och att mina pengar måste gå till en ny dator känns lite jobbigt i min ekonomi haha..

menmen har städat hela dagen, lyssnat på podcast och nu sitter jag framför tven och har uppesittarkväll med familjen otroligt mysigt 💕

hoppas ni får en god jul så hörs vi imorgon😄

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag faktiskt haft en ganska rolig dag, lille bror kom hem tidigt från skolan så var med han och retade han hehe, sedan vid halv 4 hade jag tandläkartid och då skulle jag slipa ner ena min framtand och det kanske bara jag som ser stor skillnad men vart verkligen nöjd. Äntligen kan jag le normalt.😄
Snart är det jul❤😍

Likes

Comments

Hej på er!
Äntligen har jag haft en dag där jag gjort ett och annat, städade med morsan hela huset, sedan städade jag hos kaninerna så nu har även dom julfint.

Igår fick mamma en jättefin julklapp av Attacks skötare så himla fint. Tänkte att det får bli dagens bild ❤

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har jag haft en till sådan där göra ingenting dag, legat i soffan och sett serier har jag gjort sett den svenska kriminalaren "blå ögon" riktigt bra. Men nu efter typ 3 dagar börja jag känna lite "ångest" komma krypande att du får du ta och göra något kvinna. Så började små pyssla i min bokhylla där jag har lite smått och gott smycken bland annat, det är nog min favorit del av mitt rum.

Men imorgon blir det fart på mig, ska hjälpa mamma med julstädning och på torsdag blir det tandläkaren plus eventuellt e än utgång på kvällen, vi får se.

Nu hade jag tänkt säga godnatt!
Så hörs vi 💕

Likes

Comments

Hej på er!!
Idag kom äntligen min klänning jag beställde från Nelly.com, den satt jättebra och är otroligt nöjd med hur den ser ut. Helt okej pris kring 300lappen.

Jag har för övrigt inte alls varit produktiv, har för det mesta bara små pysslat. Dock fick jag typ ett "mental breakdown" och började må piss och stor gråta, finns många anledningar till varför jag fick det, det vet jag mycket väl om men efter ett sånt utbrott känns allt ganska skönt efter. Tror man behöver sånna "breakdowns" ibland.

Hoppas ni fick mer gjort än jag idag och hoppas ni får en bra Tisdag imorgon, så hörs vi❤

Likes

Comments