Karaff från Hemtex (hade en check på 50:- så betalade bara 29:- för denna) och krukor/vaser från TGR. Löpardojor, 3-pack gummiband och en träningstisha (som är mer smutslila i färgen) från XXL + ett par vindtäta fingervantar som jag ska ha när jag cyklar och är ute med hund.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå! Igår, ledigheten till ära, så klev jag upp med tuppen då jag och min käre mor skulle till Umeå. Jag passade på att klä mig på tok för lite (blev sugen på vår) och höll därefter både på att blåsa bort och frysa ihjäl. Bortsätt från det har det varit en dag med flera höjdpunkter, exempelvis den goda maten på Pinchos och när en kvinna pruttade JÄTTEhögt inne i toalettbåsen!

För en gång skull köpte och fyndade jag faktiskt rätt så mycket saker, vilket inte hör till vanligheten. Jag kan visa detta senare i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Färgen gör sig verkligen inte helt rättvis på bild, tyvärr.

Igår gjorde jag ett besök hos bästa Jennifer för att fräscha upp frippan inför våren och sommaren. Snacka om att det var dags då det nästan var ett år sedan jag var där senast!

Den här gången blev jag blondare, kallare och fick en mjukare övergång till min utväxt. Jag är verkligen så nöjd och när jag tittar mig i spegeln svänger jag lite extra med min nya kalufs, haha!

Likes

Comments

Plötsligt händer det! Undra hur många par liknande klackar jag beställt hem som aldrig passat min spaghettifot. Huxplux trillade jag över dessa som var nedsatta OCH som tydligen skulle vara väldigt smal i modellen, och jajemen, dessa satt som en smäck!

Jag passade även på att snabbt köpa ett par beiga också, så nu är jag extra laddad för utlandet och sommar!

Likes

Comments

Här kan man tydligt se hur lite fritid jag har nu för tiden, med tanke på min skitiga spegel och mitt stökiga rum.

Hallå på er! Även om jag inte skrivit här på alldeles för länge så lever jag, åtminstone just och pass. Den senaste tiden har jag bland annat varit mer eller mindre sjuk, tagit Harry till hundfrisören, jobbat massor i vanlig ordning och betalat resten av utlandsresan som äger rum om 40 dagar!

Med andra ord så rullar livet på och just nu har jag massor att se fram emot, både stora och små händelser!

Likes

Comments

Idag har jag precis som många andra rockat socka. Så viktig och så kul grej! Det var verkligen passande med något sådant en dag som denna, då kunderna på jobbet hade käkat citron, huvudet har värkt och vädret har varit trist. Det är tur att varje dag inte är så!

Likes

Comments

Låten som verkligen går på repeat, jag som egentligen inte ens lyssnar på musik. Precis som Ante sa: Zaras nya album skojar man fan inte bort! Vill bli polare med henne alltså♡

Likes

Comments

Idag innan jobbet så tog jag och mamma med oss lille H till skoterspåret för en prommis. Den lilla hårbollen fick springa lös och busa, nöjdaste killen! Den dagen jag flyttat från Norrland så är det nog detta jag kommer sakna mest; den soliga och härliga vintern i mars/april månad.

Likes

Comments

Ungefär precis så här känner jag mig nu.

Tänk att så små, men många stressmoment kan få en att känna sig som en säck potatis. De senaste dagarna har handlat om att försöka samla energi och där kan jag tacka träningen. En extra, välbehövlig dos energi fick jag igår när jag var på Maxi och träffade Maja! Gladaste människan med varmaste kramarna♡

Ikväll sitter jag under filten i soffan, med en chipsskål i knät och hoppas att 25 dagar kan gå snabbt. Aldrig mer ska jag ha ett distansförhållande. Tur att jag har min fyrbenta, kelsjuka och ännu hårigare kille vid min sida!

Likes

Comments

Detta är mina kosttillskott som jag äter dagligen (har dock trappat ner lite på D-vitaminen då solen nu kikar fram desto mer). Tidigare så åt jag bara D-vitamin, men i samband med då jag slutade äta kött och började läsa på lite, så köpte jag även B-vitamin och Kvinna!

På min senaste beställning av piller så kompletterade jag med rosenrot. När man läser om rosenrot så kan man nästan tro att det ska vara något slags mirakelpiller, då det bland annat ska vara uppiggande och öka den mentala prestationsförmågan! Synd att jag inte käkade det under skoltiden, då kanske betygen hade sett lite annorlunda ut, hehe.

Likes

Comments