Halloj! De senaste dagarna har jag i vanlig ordning jobbat massor. Utöver det så har jag inte hunnit med speciellt mycket mer än träning, chipsätning och hundmys!

I helgen är jag faktiskt ledig, eller ledig till och med på fredag då jag just nu befinner mig i Malmö hos Ante! Det blev rätt så snabba ryck när jag bestämde mig för att åka, när det i stort sätt bara var dessa dagar det skulle passa oss båda. Jag är så glad att vi snart kommer slippa detta pusslande och planerande och bara få ha en vardag tillsammans!

Likes

Comments

Tisdag och alla hjärtans dag var det ja. Jag gillar verkligen den här dagen, synd bara att jag inte får spendera den tillsammans med den stora hårbollen, men det är egentligen som vanligt då vi tidigare bara firat tillsammans en gång. Jag får helt enkelt nöja mig med den lite mindre hårbollen, godis och bra program på TV!

Igår så var snusktant 1 och snusktant 2, det vill säga jag och Frida, i gasen och såg Fifty shades darker! Den innehöll de två viktigaste budskapen i livet samt det bästa av två världar; snusk och spänning. Till min förvåning var den verkligen bra, jämfört med den första!

Likes

Comments

Just nu blir det bara mer och mer sällan jag köper nya kläder, då jag har arbetskläder på jobbet och mysdress då jag är hemma. Jag är ju inte direkt ett partyanimal eller jag-gillar-att-äta-ute person, så "fingarderoben" står mest bara och dammar.

Här om veckan insåg jag att stora underklädesdöden var kommen. 70% av alla mina sockor hade hål i hälen och trosorna hade sakta men säkert börjat falla ihop (slitage eller frätskador, det vet jag inte). Så det fick bli en tur på stan för att köpa lite nytt, både underkläder och världens skönaste baströja!

Likes

Comments

Dagens smarriga fredagsfrukost; finncrisp med avokado och örtsalt, kiwi och turkisk yoghurt med blåbär! (Åt en till avokadomacka men var så hungrig så hann äta upp den innan fotografering)

Idag är jag ledig, vilket är rätt så skönt trots att jag just nu försöker hålla igång så mycket som möjligt. Jag är så ovanligt tankspridd för tillfälligt, så att ha dagarna relativt fullspäckade hjälper hjärnan att inte gå i tusen bitar.

En av anledningarna till kortslutning i skallen är att jag och Ante kom fram till att vi inte skulle ses förrän i april någon gång, vilket inte kändes riktigt hållbart. Så några morgnar och kvällar har jag pusslat och funderat på att boka en resa till Malmö. Jag hoppas verkligen att jag får mig iväg en sista gång innan det skäggiga fanskapet kommer hem över sommaren!♡

Likes

Comments

Nu har jag äntligen landat hemma i Skellefteå efter en lång dag. Först två flygturer och sedan en shoppingtrip till Umeå med mamsen!

Taxiresan till Malmös flygplats var en händelse i kategorin "lite spännande/konstigt/inte-kul". Chauffören var lika stor som mitt lår och luktade riktig jävla godmorgon, det vill säga morgonandedräkt och prutt. Inte nog med det så bytte han håll två gånger, varav en var när han såg en polisbil i en korsning. Jag kände mest bara eh okej, jag kan annars gå till flygplatsen.

Bortsätt från detta så har flygresorna, shoppingen och avvinkning av pojkvän gått bra, trots att de tre nämnda är jobbiga på olika sätt. Nu tänkte jag strax krypa till kojs och ladda inför en jobbhelg! Kramen♡

Likes

Comments

Bild från min inte så aktiva instagram @elinleppiaho

Igår så firade jag och den här enerverande, men helt underbara människan att vi varit tillsammans i 4 år! Under dessa år har vi såklart hunnit med en hel del, bland annat hundköp, nästan två hockeysäsonger med distansförhållande och otaligt antal bråk när vi spelat kort! Så tacksam att jag har honom vid min sida♡

Likes

Comments

Jag minns inte senast jag var bakis och jag minns inte senast jag var det på en måndag. I söndags efter Antes match, som för övrigt var sjukt häftig att se då den spelades i Malmö arena, så gick vi ut och tog några glas vin. Det blev inte speciellt sent, men min gamla kropp orkar inte riktigt med både alkohol och läggdags senare än 23.

Idag har vi eventuellt tänkt åka iväg till ett köpcentrum för att spana in lite vårnyheter. Jag blev så galet shoppingsugen efter senaste svängen på stan då jag hittade massor av fint, bland annat en hylla som faktiskt fick följa med hem! Jag är dock tveksam om den överhuvudtaget kommer rymmas i resväskan, haha...

Likes

Comments

Från gårdagens middag på Jospers som hade galet god mat men kanske världens sämsta service.

Den senaste veckan har bestått av stress, jobb och planering. Jag har varit hos tandläkaren och fått massor av beröm (varför blir man alltid så nöjd av att få den bekräftelsen?), jobbat i vanlig ordning och åkt skidor med Frida. Planeringen jag nämnde gällde min (numera inte) hemliga Malmöresa för att hälsa på Ante.

Så igår tog jag alltså det första flyget från Skellefteå till Arlanda och sedan vidare i propellerplan till Malmö. Trots att propellerplanet gav mig panik och klaustrokänslor så tog jag mig hel in till stan för att därefter överraska Ante! Jag ringde honom och frågade vad han gjorde och om han ville käka lunch med mig, "vad fan snackar du om?" fick jag som svar. Efter många om och men och tvivel på om jag verkligen stod utanför gallerian och väntade, så kom han ut och mötte mig. Hans min var oslagbar och jag kunde inte vara gladare att få vara här♡

Likes

Comments

Idag efter jobbet så tog jag och mamma tillfället i akt och gav oss ut i skidspåret. Så drygt två månader efter inköpet så fick jag äntligen premiäråka mina nya skidor! För övrigt så gick turen väldigt bra, bortsätt från att jag sträckte både lår- och ljumskmuskulatur samt att mamma spräckte täckbyxan. Det är alltid kul med lite action!

Likes

Comments

Mina nya träningskläder som jag fick i julklapp av Ante.

Torsdag och äntligen en ledig dag! Jag gillar verkligen att jobba, men lite ledighet är inte så dumt.

Jag började den här dagen på gymmet tillsammans med mamsen. Jag tror inte att jag har skrivit det, men ett av mina nyårsmål är att träna på gymmet minst tre gånger i veckan. Tidigare så har jag alltid satt upp nästintill orimliga mål, vilket har resulterat i att motivationen hamnat på 0. Den här gången så har det än så länge gått jättebra och jag tillåter mig själv att vara stolt och nöjd även om jag "bara" besökt gymmet tre gånger på en vecka!

Idag så får vi se vad resten av dagen erbjuder. De enda planerna jag egentligen har är att städa bort julen på mitt rum (hade slutat se pyntet, haha), åka till stan och uträtta några ärenden samt äta en fryspizza som jag längtat efter sedan igår då den köptes. Ha en bra dag, kramen!

Likes

Comments