Stark, ömsesidig kärlek♡

Sedan jag kom hem från Cypern har det varit två hektiska veckor. Jag har jobbat i stort sätt varje dag, bokat resa till Malmö och därefter även bokat in en arbetsintervju!

Jag och två feta resväskor åker redan imorgonbitti och stannar till på torsdag. Just nu så känns det för en gång skull som att vissa pusselbitar i livet äntligen börjar falla på plats. Framtiden kan nog bli rätt så bra ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så var nästan en hel av tre lediga dagar avbockade. Idag har jag hunnit med rätt så mycket, bland annat cyklat slalom mellan alla vingliga 8-åringar som var påväg till skolan, hjälpt Rebban att kasta skrot, käkat årets första mjukglass och köpt fyra paket mozarella (och två söta växthus, kan visa sen).

Något mer jag äntligen gjort är att anmäla mig som månadsgivare till Hundstallet! Även om jag inte valde att ge en speciellt stor slant så är det alltid något. Jag är glad att kunna hjälpa till, speciellt då det är till ett ändamål som räddar hundars liv!

Likes

Comments

Och så var sista semesterdagen på Cypern kommen och i afton åker vi hem. Det har varit en kanonvecka på många plan med nya vänner, ett gäng drinkar i magen och simtag i havet!

Jag måste dock säga att det ska bli skönt att slippa den undernärda buffén med noll vegetariskt, snippflash vid poolen pga stora bikinitrosor, sura grannar som ringer receptionen och avbryter kvällar fyllda av skratt (tydligen är det OERHÖRT sent kring 22:45 på semestern) och femtioåtta miljarder fräknar i mitt ansikte. Borta bra men hemma bäst, faktiskt!

Likes

Comments

Dagarna här på Cypern rullar på och jag njuter till fullo av värmen, sällskapet och lättsaltade chips! Brännan jobbar vi fortfarande på för fullt och utvärdering kan jag återkomma med. Hoppas ni har det bra, kram!

Likes

Comments

Nu är väskorna packade, passen avdammade och benen rakade! Som jag längtat efter denna dag, jämfört med vissa andra som tyvärr inte får följa med, ping surgubben i högra hörnet♡

Likes

Comments

Efter att ha följt Mandelmans gård slaviskt och sett de flesta avsnitten fler än en gång, så kände jag att denna odlingssäsong inte skulle få passera utan att jag hunnit så något. Lite sent påkommet och därefter inte så roliga fröer, men i någon ände måste man alltid börja! Så en påse krasse och en påse sallat fick det bli.

Jag tänker att med detta projekt borde jag inte misslyckas med totalt, med tanke på att barnen på förskolorna brukar odla krasse. Fast i och för sig så brukar jag faktiskt kunna både misslyckas och lyckas med det mesta, beroende på hur man ser på det!

Likes

Comments

Hej! Elin här, vet inte om ni kommer ihåg mig längre, men nu är jag tillbaka.

Den senaste tiden har det hänt MASSOR! Med en kortare summering så har Ante kommit hem, jag har styrt fest, druckit vin tre helger i rad, klantat mig i duschen och därefter fått ett jack i benet och sist men inte minst så har det äntligen blivit officiellt att jag blir både sambo och Malmöbo till hösten!

Flytten i sig känns faktiskt bokstavligt talat JÄVLIGT bra! Jag är så redo och så tacksam att jag ska få testa på något nytt. Inte nog med ett samboliv 140 mil från min trygga vrå, så ska jag även få ett ordentligt träningspass utanför min comfortzone. To be continued.

Likes

Comments

Karaff från Hemtex (hade en check på 50:- så betalade bara 29:- för denna) och krukor/vaser från TGR. Löpardojor, 3-pack gummiband och en träningstisha (som är mer smutslila i färgen) från XXL + ett par vindtäta fingervantar som jag ska ha när jag cyklar och är ute med hund.

Likes

Comments

Hallå! Igår, ledigheten till ära, så klev jag upp med tuppen då jag och min käre mor skulle till Umeå. Jag passade på att klä mig på tok för lite (blev sugen på vår) och höll därefter både på att blåsa bort och frysa ihjäl. Bortsätt från det har det varit en dag med flera höjdpunkter, exempelvis den goda maten på Pinchos och när en kvinna pruttade JÄTTEhögt inne i toalettbåsen!

För en gång skull köpte och fyndade jag faktiskt rätt så mycket saker, vilket inte hör till vanligheten. Jag kan visa detta senare i ett annat inlägg!

Likes

Comments

Färgen gör sig verkligen inte helt rättvis på bild, tyvärr.

Igår gjorde jag ett besök hos bästa Jennifer för att fräscha upp frippan inför våren och sommaren. Snacka om att det var dags då det nästan var ett år sedan jag var där senast!

Den här gången blev jag blondare, kallare och fick en mjukare övergång till min utväxt. Jag är verkligen så nöjd och när jag tittar mig i spegeln svänger jag lite extra med min nya kalufs, haha!

Likes

Comments