Från Zalando

I lördags fick det bli ett lager smink och nya, stickade klänningen för att liva upp stämningen efter ett gäng riktigt pissiga dagar. Klänningen var egentligen ett felköp men blev ändå så rätt! Älskar den. Och varför har jag inte haft klänning och strumpbyxor till vardags tidigare? Hur skönt som helst ju!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå tomma bloggen. De senaste dagarna har varit både bajs och nice, men mest bajs. Så det är väl en av anledningarna till varför jag inte orkat eller haft lust att kika in här.

Denna måndag hade jag tänkt starta med en sovmorgon, men som vanligt blev det inte alls så. Den nykastrerade hunden i familjen (Luna) stod och grinade 05:30 för att hennes bebishund Assar gick på promenad med mamma. Så imorse tyckte jag att vi skulle ha familjeråd om att sälja Luna. Tur att jag åtminstone kunde åstadkomma en god frukost - hemmagjord granola med kanel och tranbär!

Likes

Comments

Nu är jag på Arlanda, men denna gång springer jag inte mellan gater medan de ropar mitt namn i högtalarna. Känns skönt att få sitta och andas i lugn och ro, haha.

På flygplatsen i Malmö så gjorde Harry en snygg entré - han pissade på en plastblomma INOMHUS. Kände ba herregud vad gör jag? Låtsas som ingenting och låter pinkipölen ligga kvar eller hämta papper för att torka upp. Det blev det förstnämnda. Undrar vad jag kommer bli för en mamma.

Likes

Comments

Jag som sa att jag skulle sluta äta godis. Ja, det höll sig i ungefär 4,5 dag, haha... Men det är faktiskt inte alls lätt att hålla sig då pojkvännen är gottegrisen nummer ett och jag är är svag för grupptryck!

Likes

Comments

Nu har jag varit i Malmö i en månad. Jag har vaknat med ångest varje morgon i två veckor och funderat på vad det roligaste och mest givande dagen ska erbjuda min rastlösa själ. Då jobben här inte växt på träd (och jag inte velat ta "vilket jobb som helst") så har jag som ni vet, bara suttit hemma och gjort gropar i soffan.

Arbetslyckan har sett betydligt bättre ut på hemmaplan där det faktiskt nappat. Så på tisdag åker jag hem till Skellefteå igen och testar arbetslyckan där. Skitjobbigt att lämna Ante och fortsätta med distansförhållande ja, men samtidigt tar mitt ego över och sätter mig själv i första hand. Kanske klokt, kanske dumt - det återstår att se!

Likes

Comments

​En av alla saker jag köpte då vi var i Ullared var detta snygga skal (som är mer beige än på bilderna)! Ångrar nu i efterhand att jag inte köpte ännu fler då det fanns så många som föll mig i smaken, både utseende- och prismässigt.

Likes

Comments

Den bästa dagen på året? Absolut! Det tycker åtminstone jag som är uppvuxen på mammas kanelbullar, som jag ätit till frukost, lunch och middag. Men idag fick jag avnjuta ett gäng bullar från bageriet bredvid oss som Ante kom hem med efter träningen. Rackarns goda!

Likes

Comments

I och med att jag slutade äta kött (jag äter fortfarande fisk och ibland vilt) så insåg jag att det kan vara svårt att få i sig bland annat B-vitamin. Så förra veckan tog jag tag i saken och beställde efter lite kosttillskott; B-vitamin och kvinna!

Jag beställde från Apotek hjärtat som just nu har 30% rabatt på utvalda kosttillskott. Så tips!

Likes

Comments

Idag, som så många andra dagar, har varit väldigt lugn i och med att en trött Ante kom hem mitt i natten. Så vi tog en sovmorgon och sedan blev det en tur till affären för att köpa gófrukost - nybakt bröd och juice!

Till middag lyxade vi till det med thaimat, som jag suktat efter alldeles för länge. För mig blev det en god currygryta som var bland det starkaste jag ätit! Vi får se om jag får sova med blöja inatt, risken att jag skvätter i sängen är stor med tanke på hur många liter jag var tvungen att dricka.

Likes

Comments

Bild från printerest

1 oktober idag, vilket det inte alls känns som. Då man är van vid norrländska hösten då hösten gör entré i början av september så känns det konstigt då alla träd, förutom ekarna fortfarande har gröna blad. Näe, ingen höstfeeling överhuvudtaget, men den kommer väl så småningom den också!

Likes

Comments