Alla sportlov, så länge jag kan minnas tillbaka, har alltid spenderats med familjen och vänner på en större skidort. I år skiljer sig detta sportlov från tidigare eftersom jag spenderat detta lov mestadels hemma. Känns konstigt, men ibland måste man bryta en "tradition" om man kan säga så.

Bjussar på några bilder från förra årets sportlov.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! För min del är praktiken slut, och jag kunde med gott samvete välkomna sportlovet. Denhär lediga veckan behövs, verkligen. Såhär långt under lovet har jag skaffat/fått ny insulinpump, jobbat, träffat Fanny & vovven Elsa, farmor har kommit hem från Stockholm för att hälsa på oss. Och faktiskt igår var jag tillsammans med Axel och William upp till Vasa för att W skulle köra upp, körkort. Såå, & om en timme drar jag iväg på ett äventyr, kommer bli kul, hotellövernattning.

Likes

Comments

Här var det återigen länge sen. Anledningen till att det står tomt här är för att jag faktiskt inte har så mycket vettigt att berätta för er. Veckorna går ut på att avlägga min rehabiliteringspraktik, och det tar en hel del energi ifrån mig. Där emellan umgås jag med mina vänner och A i stort sätt. Denna vecka samt heljen är också planerad, bra så.

Med detta hoppas jag ni haft en riktigt fin vändag.

Likes

Comments

För ungefär en vecka sedan var jag på diabeteskontrollen (jag kort nämnde om tidigare). Ett kort besök som dock blev längre än förväntat. Men jag är nöjd och glad. Det är roligt att höra att man sköter om sin sjukdom noggrant och bra, att man är duktig. Det är sånt som uppskattas och ger en ny energi att fortsätta på samma sätt framöver.

I heljen jobbade jag lite. Jag var på pizza med mamma och pappa. Träffade upp Fanny och Nea. Och där var den heljen, typ.

Likes

Comments

IA- perioden är igång kickad och idag inledde jag första dagen på min praktikplats, spännande. Detta fortsätter nu i sex veckor framöver där framförallt mina finska kunskaper prövas, heh... Imorgon ser dagen dock lite annorlunda ut, jag åker med mamma till Vasa för att träffa min diabetessköterska klockan 13:00. Så jag har längtat, jag har många frågor som behöver utredas, saker jag vill diskutera om ochsåvidare. Såå, får se hur detta går.

Heljen kortfattat. Jag har åkt lite snowboard för första gången denna vinter. Också har jag hunnit med en mysig tacokväll osv. Kram.

Likes

Comments

Sista lugna, lediga jullovskvällen har snart passerat och snart börjar en intensiv period med skola och IA. Till en viss del har denna vecka bjudit på strålande väder. Jag har tagit många promenader i det härliga vintervädret, spenderat tid med vännerna och Axel, jobbat lite och ikväll hade jag frissatid, vilken lyx såhär före skolan. Kort så. Kramisar

Likes

Comments

Gott nytt år på er! Jag är så gott som på benen igen efter en riktigt ordentlig förkylning samt allt för hög feber. Nåja.. Julafton och resten av julen spenderades hemma i år. Jag led av kristallsjukan (kraftig svindel) hela julaftonskvällen, och lillebror insjuknade i magsjuka, riktigt trevligt, och sen dess har hela familjen mer eller mindre varit sjuka. Men det börjar avta nu, så det känns skönt. Nyåret firade jag inte heller in så mycket, 38 graders feber, så jag var mer eller mindre sängliggandes den kvällen. Men annars har julfirandet överlag varit riktigt fint och det nya året har startat bra. Bilderna får tala resten.

Likes

Comments

Hej på er! Kanske dags att ta itu med uppdateringen efter ett allt för långt uppbehåll.. Skolan, inlämningsuppgifter, projekt, hemtenter och allt vad det innebär har tagit kol på mig. Igår inlämnades sista uppgiften och nu kan jag väll säga att jag äntligen fått jullov, härligt. Sådär annars så har jag firat en och annan födelsedag, åskådat en stämningsfull julshow, fått en ny "blodsocker mätare" som fått sin plats på armen, ätit allt för mycket gott, umgåtts med vänner och så mycket mera. Ha ett underbart och fint jullov! Kram

Likes

Comments

Och i heljen har jag firat in lillajul, så mysigt. I fredags hade Fanny bokat bord på Jungman eftersom det var julöppning i Kstad, så vi satt där i ett X antal timmar, pratade om de senaste, njöt av god mat samt lyssnade till fin julmusik. Så behövligt, verkligen perfekt! Igår (lördag) bjöd jag flickorna till mig. Vi drack glögg, åt pepparkakor och hade det riktigt mysigt tills vi åkte vidare för lite festande. Så. Julkramar.

Likes

Comments

Och så susade denhär heljen snabbt förbi också, förstår inte vart tiden rinner iväg. I fredags hade jag planer på att träffa upp Fanny, men så blev det inte. Istället blev jag överraskad av flickorna med sång och ett fint dukat bord med massor av godsaker (för att fira mig i efterskott). Guldvärda dessa underbara flickor! Så mysigt att bara ta det lugnt, prata, osv.

Igår (alltså lördag) stod det villafest på schemat. 19:00 befann jag mig hos Fanny. Fixade oss och drog iväg till festen! En kul kväll kort sagt. Idag tänker jag inget annat göra än att bara ta det lugnt, mysa och samla krafter tills nästa vecka. Kram.

Likes

Comments