View tracker

Och i heljen har jag firat in lillajul, så mysigt. I fredags hade Fanny bokat bord på Jungman eftersom det var julöppning i Kstad, så vi satt där i ett X antal timmar, pratade om de senaste, njöt av god mat samt lyssnade till fin julmusik. Så behövligt, verkligen perfekt! Igår (lördag) bjöd jag flickorna till mig. Vi drack glögg, åt pepparkakor och hade det riktigt mysigt tills vi åkte vidare för lite festande. Så. Julkramar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Och så susade denhär heljen snabbt förbi också, förstår inte vart tiden rinner iväg. I fredags hade jag planer på att träffa upp Fanny, men så blev det inte. Istället blev jag överraskad av flickorna med sång och ett fint dukat bord med massor av godsaker (för att fira mig i efterskott). Guldvärda dessa underbara flickor! Så mysigt att bara ta det lugnt, prata, osv.

Igår (alltså lördag) stod det villafest på schemat. 19:00 befann jag mig hos Fanny. Fixade oss och drog iväg till festen! En kul kväll kort sagt. Idag tänker jag inget annat göra än att bara ta det lugnt, mysa och samla krafter tills nästa vecka. Kram.

Likes

Comments

View tracker

Diabetiker sedan 2008. Idag, 14 November, är det Världsdiabetesdagen. Roligt att en sådan dag uppmärksammas eftersom sjukdomen är så pass vanlig i Finland.

" varje dag, varje minut, varje sekund måste barnet leva med denna ständiga sjukdom som bara pågår och pågår. De kan aldrig slappna av och bara få vara barn. Säg inte att det bara är diabetes för den som säger så har ingen som helst aning vad de små hjältarna måste genomgå varje dag. Barnet vet inte själv exempelvis varför det blir ledsen vid lågt blodsocker eller irriterad vid högt blodsocker. Det är sjukdomen som talar inte barnets personlighet!"

En vacker dag vill jag jobba med små barn som insjuknat i Diabetes. Vilken dröm.

Jag och Axel "firade" med lite mat på Amarillo. Mys.

Likes

Comments

Och så var den alltför efterlängtade heljen här, så skönt. Veckan har gått relativt snabbt och inget mer avvikande där. Fredag, och jag har varit på jobbintervju, varit duktig flicka och hjälpt mamma med att städa och nu håller jag på att skriva skolarbete om reumatisk sjukdom. Så. Ikväll är kvällen planerad, och det känns skönt. kram.

Likes

Comments

Igår vart det min tur att fira födelsedagen, 17 år. Kramar, massor av kakor, presenter ochsåvidare. Riktigt mysigt.

Resten av heljen har jag inte så mycket att berätta om, annat än att det var den underbaraste känslan på länge att få komma hem och sova i sin egen säng på fredagkväll. Bäst.

Likes

Comments

Skolveckorna rullar på som vanligt, och känns skönt att komma in i lite rutiner igen efter IA:n. Riktigt höstväder har också anlänt.. Kvällarna blir allt mörkare och vädret blir trist och kallt. Ser det ändå från den positiva sidan med att man kan tända massa ljus och mysa i stora stickade tröjor, bädda ner sig i sängen bland massa kuddar, att jag fyller om F E M dagar, ochsåvidare.

Halloween vankades också i heljen. Stort sätt en bra och lyckad kväll. Bilderna får tala resten.

Likes

Comments

Där var några av mina senaste inköp från Umeå.

Likes

Comments

Påväg hem är vi nu efter två dagar i Umeå. Och två & enhalv timme tills färjan står i hamn i Vasa. Vi har haft det riktigt trevligt, och kan garantera att jag kommer besöka Umeå flera flera gånger igen. Mysig stad det där. Det jag köpte visar jag i ett annat inlägg.

Och för att tillägga var ju badrummet (speciellt badkaret en höjdpunkt) samt hotellfrukosten *hjärtögon*

Summa summarum, en tiopoängare för denhär höstlovsresan.

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i höstiga Umeå tillsammans med Axel. Vi har gått runt i butiker, haffat inspiration, ätit gott, ochsåvidare. Trevligt. Imårgon kväll (18:00) åker vi redan hemåt. Synd, eftersom umeå är väldigt mysigt och det svenska folket så otroligt trevliga de är, ååh. Men en snabbvisit, ja.

Annars detta höstlov, har jag. Avslutat praktiken, umgåtts med flickorna, gått mångamånga promenader med hundarna, bowlat osv. Ha en bra fortsättning på höstlovet, pusskram.

Likes

Comments

Borde verkligen ta och skärpa till mig här på uppdateringsfronten. Nåja. Nu känns det som att hösten verkligen har anlänt. Kvällarna blir allt mörkare, blåsigt och kallt, lite regn och så, men tycker ändå att hösten är rätt så mysig, och Österbotten har ju bjudit på sol nästan varje "höstdag" såhär långt. Sådär annars så rullar veckorna på som vanligt och har fortfarande två veckor kvar av min IA period. Eftersom hösten är här är jag nu inne i en fas där jag kunde bränna alla mina pengar på shopping, massa mysiga höstkläder, ochsåvidare. En ny systemkamera står också på listan. Ojjoj. Nu ska jag sova, väckarklockan ringer 06:00. Nattinatti.

Likes

Comments