Här har jag vid många gånger kikat in och funderat på att skriva några ord, dock har tiden inte räckt till på något underligt vis. Just vid detta tillfälle känns det som att jag bara jobbar sover jobbar igen osv. Ibland känner jag att man borde vara två elin för att hinna med allt och med att vara överallt. Men man får se det från den ljusa sidan, pengar och så. Våren är också här mer eller mindre, det snöar om vartannat så jag hoppas att inkommande veckor blir lite bättre, värme & sol förståss. Ha det bra! Kramar

Så hörs vi när vi hörs.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Påsken är mer eller mindre förbi, och kan väll kort och gott säga att jag jobbade prick hela påskheljen, kändes lite trist när jag varken hann fira med vänner eller familj men det är sånt man får ta och acceptera ibland. En "påskbrunch" klämde jag in i mitt tidsschema någonstans där på långfredagen tillsammans med mina tjejer, och det var hur mysigt som hellst. Annars, rullar vardagen på som vanligt, lider av sömnbrist och så men det tänker jag ta igen nästa vecka. Ha det bra!

Igår hade jag en snabbträff med finaste Josefine. Talade i timmar & körde runt i kvällssolen, mys.

Likes

Comments

Hej på er! Nu går jag in i sista skolveckan före jag mer eller mindre kan säga att jag får sommarlov. Redan inkommande torsdag börjar jag sommarjobba, känns bra.. & sådär annars flyter livet på som vanligt. I heljen hände inget speciellt, förutom att jag spontant igår (lördag) bestämde mig för att hoppa i en bil och bege mig mot molpe, det var ett bra val, och även fast jag inte var längre än två timmar där så kändes allt så bra och roligt för stunden. Det var kul! Idag har jag inget annat gjort än slöat.. Ha en bra vecka, kramar.

Likes

Comments

Här var det länge sen och jag skulle ha massor att berätta för er. Dock väljer jag att sammanfatta detta kort. Skolan rullar på som vanligt, jag och flickorna har firat en och annans födelsedagar samt att vi haft många lugna och mysiga tv-kvällar. Vädret har också vart riktigt underbart det senaste dagarna, så jag har tagit många promenader. Annars händer väll inget speciellt för tillfället. Kram så länge.

Likes

Comments

Alla sportlov, så länge jag kan minnas tillbaka, har alltid spenderats med familjen och vänner på en större skidort. I år skiljer sig detta sportlov från tidigare eftersom jag spenderat detta lov mestadels hemma. Känns konstigt, men ibland måste man bryta en "tradition" om man kan säga så.

Bjussar på några bilder från förra årets sportlov.

Likes

Comments

Hej på er! För min del är praktiken slut, och jag kunde med gott samvete välkomna sportlovet. Denhär lediga veckan behövs, verkligen. Såhär långt under lovet har jag skaffat/fått ny insulinpump, jobbat, träffat Fanny & vovven Elsa, farmor har kommit hem från Stockholm för att hälsa på oss. Och faktiskt igår var jag tillsammans med Axel och William upp till Vasa för att W skulle köra upp, körkort. Såå, & om en timme drar jag iväg på ett äventyr, kommer bli kul, hotellövernattning.

Likes

Comments

Här var det återigen länge sen. Anledningen till att det står tomt här är för att jag faktiskt inte har så mycket vettigt att berätta för er. Veckorna går ut på att avlägga min rehabiliteringspraktik, och det tar en hel del energi ifrån mig. Där emellan umgås jag med mina vänner och A i stort sätt. Denna vecka samt heljen är också planerad, bra så.

Med detta hoppas jag ni haft en riktigt fin vändag.

Likes

Comments

För ungefär en vecka sedan var jag på diabeteskontrollen (jag kort nämnde om tidigare). Ett kort besök som dock blev längre än förväntat. Men jag är nöjd och glad. Det är roligt att höra att man sköter om sin sjukdom noggrant och bra, att man är duktig. Det är sånt som uppskattas och ger en ny energi att fortsätta på samma sätt framöver.

I heljen jobbade jag lite. Jag var på pizza med mamma och pappa. Träffade upp Fanny och Nea. Och där var den heljen, typ.

Likes

Comments

IA- perioden är igång kickad och idag inledde jag första dagen på min praktikplats, spännande. Detta fortsätter nu i sex veckor framöver där framförallt mina finska kunskaper prövas, heh... Imorgon ser dagen dock lite annorlunda ut, jag åker med mamma till Vasa för att träffa min diabetessköterska klockan 13:00. Så jag har längtat, jag har många frågor som behöver utredas, saker jag vill diskutera om ochsåvidare. Såå, får se hur detta går.

Heljen kortfattat. Jag har åkt lite snowboard för första gången denna vinter. Också har jag hunnit med en mysig tacokväll osv. Kram.

Likes

Comments

Sista lugna, lediga jullovskvällen har snart passerat och snart börjar en intensiv period med skola och IA. Till en viss del har denna vecka bjudit på strålande väder. Jag har tagit många promenader i det härliga vintervädret, spenderat tid med vännerna och Axel, jobbat lite och ikväll hade jag frissatid, vilken lyx såhär före skolan. Kort så. Kramisar

Likes

Comments