Påväg hem är vi nu efter två dagar i Umeå. Och två & enhalv timme tills färjan står i hamn i Vasa. Vi har haft det riktigt trevligt, och kan garantera att jag kommer besöka Umeå flera flera gånger igen. Mysig stad det där. Det jag köpte visar jag i ett annat inlägg.

Och för att tillägga var ju badrummet (speciellt badkaret en höjdpunkt) samt hotellfrukosten *hjärtögon*

Summa summarum, en tiopoängare för denhär höstlovsresan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i höstiga Umeå tillsammans med Axel. Vi har gått runt i butiker, haffat inspiration, ätit gott, ochsåvidare. Trevligt. Imårgon kväll (18:00) åker vi redan hemåt. Synd, eftersom umeå är väldigt mysigt och det svenska folket så otroligt trevliga de är, ååh. Men en snabbvisit, ja.

Annars detta höstlov, har jag. Avslutat praktiken, umgåtts med flickorna, gått mångamånga promenader med hundarna, bowlat osv. Ha en bra fortsättning på höstlovet, pusskram.

Likes

Comments

Borde verkligen ta och skärpa till mig här på uppdateringsfronten. Nåja. Nu känns det som att hösten verkligen har anlänt. Kvällarna blir allt mörkare, blåsigt och kallt, lite regn och så, men tycker ändå att hösten är rätt så mysig, och Österbotten har ju bjudit på sol nästan varje "höstdag" såhär långt. Sådär annars så rullar veckorna på som vanligt och har fortfarande två veckor kvar av min IA period. Eftersom hösten är här är jag nu inne i en fas där jag kunde bränna alla mina pengar på shopping, massa mysiga höstkläder, ochsåvidare. En ny systemkamera står också på listan. Ojjoj. Nu ska jag sova, väckarklockan ringer 06:00. Nattinatti.

Likes

Comments

Det har gått en vecka sedan jag sist kikade in här. Förra veckans lördag (17.9) samlades vi flickor till dukat bord, tända ljus, bakgrundsmusik (osv). Det var så mysigt, så skulle kunnat sitta där resten av den kvällen/natten.

Denhär heljen hände inget speciellt alls. Så kort så. Ny vecka igång, och IA:n rullar på som vanligt. Börjar nästan känna mig som hemma där, och trivs otroligt bra. Snäll och trevlig personal, tacksamma klienter, vad är inte bättre än det?

Likes

Comments

Igår (måndag) hade jag sovmorgon till 09:30, där jag emellan någon gång kramat hejdå till Axel som åkte till Vasa, tråkigt. Väl hemma åt jag en ordentlig lunch, och drog sen ut på länk med hunden i det fina vädret. 19:00 drog jag iväg för att testa något nytt, yoga (en avkopplande och intressant timme). 21:00 befann jag mig på jobb, nattskifte. Och så imorse när klockan slog 07:15 var det dags för mig att checka av mitt jobbskifte för denna gång.

Idag (tisdag) har jag försökt sova ikapp mina timmar. Det är i stort sätt vad jag gjort denna dag, förutom att jag ikväll var barnvakt till min minsta kusin. Våffelkalas stod då på schemat. Gonattkram.

Likes

Comments

Och här kikar jag in en snabb sväng. Det har vart lite tyst här på uppdaterings fronten en stund (dels skolarbeten, praktiken har börjat) och för att jag helt enkelt inte har något nytt att berätta, vardagen rullar på som vanligt bara. Helgen är så långt som jag vet oplanerad, så får se vad som händer (söndag jobbar jag 07-15). Kort om det.

Förra heljens (några få) bilder.

Likes

Comments

Idag har vi haft en lång skoldag som resulterade i en kraftig huvudvärk mot slutet av dan (gissar nästan jag fått bihåleinflammation efter min förkylning, så ger inte huvudvärken & alla andra konstiga symptom efter borde det kanske kollas upp). Nog om det. Har tagit det lugnt mesta dels av dagen, läst lite på föhör och här på kvällskvisten hade jag kaffefrämmande (haha, mys). Imorgon är det äntligen F R E D A G och oj vad jag längtar att få komma hem, träffa familjen, vänner, att krama om min Axel som jag inte sett sen måndas osv. Nu ska jag sova, natti.

Likes

Comments

Här var det vääldigt länge sen jag senast kikade in (ber återigen om ursäkt). Såhär, så rullar skolan på som vanligt, dock nästa vecka drar jag ut på 6 veckors IA (inlärning i arbetet) spännande. Annat, vi har firat lite villa avslutning, jag har spenderat tid med vänner och pojkvän, idag har jag haft tid till min diabetesläkare, samt att jag gått runt med mamma på stan och ätit lunch på sweet wasa, härligt. Ikväll har jag läst på finska, och Ellen var snäll och lockade mitt hår.
Så inget destumera.
Nu är det min tur att sova, gonattkramar.

Likes

Comments

... Fredags kvällen åkte vi flickor ut för att fira Fanny lite tidigare, vi åt en god texmex buffé o satt bara och pratade om allt mellan himmel och jord. Efteråt hade jag och Nikita planerat lite hemmamys hos henne med ostbricka och ljus. Så vi drog dit med hela flickgänget + Fanny för att överraska henne, mysigt.
(Lördag) igår när vi småningom vaknat, bestämde jag och Axel oss för att också överraska min lillebror med att åka och kasta frisbee golf (hans ända önskan av oss, när han fyllde 13 år i torsdags) sagt och gjort, men för mig gick det mindre bra.. På kvällen åkte jag ut och körde med flickorna till Närpes, kort så.

Idag vaknade jag till regn och ett väldigt dåligt väder. Så nu är jag påväg till Vasa med resten av familjen för att hälsa på farfar som ligger på sjukhuset. Ha en bra dag hörni!

Likes

Comments

Och skolan började. Dagarna rullar på som vanligt och mer än halva veckan har redan passerat. Otroligt. Har på känn att detta år kommer erbjuda på massa skoj, nya utmaningar och lärorika stunder. Bra så länge.

Eftersom bloggen legat tyst en stund kommer jag bjuda er på bilder från denna helj, heljen före skolan började.

Likes

Comments