Ojmen, var skall jag börja.. För två heljer sen samlades vi flickor på Fannys villa för en seen kräftskiva. Vi åt och drack gott. Senare gick vi också i badtunnan, härligt.

Jag har också gått och blivit bilägare till min alldeles egna första bil, och den känslan kommer jag aldrig glömma, det var något alldeles speciellt i sig.

Förra lördagen samlades vi flickor som tränat truppgymnastik i några år tillsammans, Mistral var då vårt gruppnamn. Och ojj dessa flickor, och gruppen, så jag saknat dem! Gamla minnen uppträdde fram igen, och det var bara så fint att dansa och komma på en koreografi tillsammans med dem.

Sådär annars flyter skolan och vardagen på som vanligt. Jag har också äntligen fått börja övningsköra, yes!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sedan jag senast hörde av mig här har jag firat tvillingarnas 18-årsdag, besökt tomatkarnevalen, bokat en hotellövernattning tillsammans med flickorna... och om jag haft en ledig dag från jobbet har jag enbart vilat och samlat krafter. Jag jobbade heljen och imorgon väntar en ledig dag, såhär passligt, perfekt!

Födelsedagsbarnen.

Några några få bilder jag bjuder med mig av. Kramiz.

Likes

Comments

Och jag vill tillbaka.

Likes

Comments

Vi tog oss också tiden en kväll att åka och besöka gamla stan i Rhodos. Det var fint!

Likes

Comments

Andra veckan i Juni åkte jag med familjen och Axel till Rhodos. En välbehövlig semester. Borta hemifrån och så. Hotellet var 10/10, likaså vädret & maten, så jag har absolut ingenting att klaga över. Jag tänkte att jag inte skulle berätta så mycket angående resan eftersom varje dag i princip såg likadan ut. Vi hängde vid polen från förmiddag till eftermiddag, fixade oss till kvällarna för att sen gå ut och äta fint, umgicks och sånt man gör tillsammans. En riktigt lyckad och fin resa som jag kommer sätta på minnet.

Några få bilder bjuder jag åt gången. Mera kommer i senare skeden. Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni alla hade en fin midsommar även fast vädret inte visade sin bästa sida under lördagen. För mig kändes det som att jag mer eller mindre inte alls firade någon ordentlig midsommar detta år, högst antagligen pga. att jag jobbade både fredag & lördag (dock får vi inte glömma att jag faktiskt hann med fagerö på lördagskvällen). Men det gör inget, vi hade det mysigt på jobbet också med jordgubbar, päroncider, blommor osv. Såhär annars ser mina vardagar i stort sätt lika ut, jag jobbar och när jag varvar med en ledig dag försöker jag göra något som är roligt, som jag tycker om. kramar.

Under heljen var jag väldigt dålig med kameran, så har inte än ända bloggbar bild, tråkigt.. ikväll kommer jag dock försöka uppdatera med första delen av rhodosresan.

Likes

Comments

Igår (lördag 18.6) vankades black dress party. Vi flickor samlades hos Fanny och temat för kvällen var svart. Vi drack vin, åt gott, samtalade tills klockan närmade sig 02 när jag bestämde mig för att avsluta den kvällen. En mysig kväll i Junimånad.

Likes

Comments

Snabba & korta hälsningar från Rhodos där jag just nu befinner mig. Här stannar jag ända tills fredag. Vi har det otroligt varmt och fint, hotellet kan inte vara mycket bättre än såhär, god mat och-så. Jag stortrivs här. Återkommer med bilder & text när jag kommer hem, vi hörs!

Likes

Comments

Och VM var lätt det bästa och finaste jag någonsin varit med om. Den otroligt underbara, vackra sporten går inte ens att beskriva i ord. Arenan fylldes snabbt upp 14:00 av tusentals människor. Jag kan berätta er att både spänningen och stämningen var god under flera timmar framåt. Finland är alltså efter denna helj återigen världsmästare i truppgymnastik, S Å F I N T!

Och när det var så dags att börja bege sig hemåt igen ville jag inget annat än att stanna kvar i H:fors.. det var en sån underbar helj i huvudstaden så jag skulle gärna stannat några nätter extra. Jag menar lugnet, sällskapet, ingen stress hemma osv.. Men allt det roliga har ett slut!
Kram

Likes

Comments

Hälsningar från Helsingfors! Imorse var det tidig väckning även fast tåget gick 10:10 från Björneborg. Denna helj är det världsmästerskap i truppgymnastik här nere i H:fors och det är därför jag och Fanny befinner oss här. Idag har vi shoppat hela dagen, även om jag inte alls fyndade mycket.. därefter har vi åkt spårvagn till hotellet, ätit, suttit i lobbyn och talat med E & E osv. Det känns så underbart att få komma till huvudstaden, lite sådär bort hemifrån för någon dag, med favoritsällskapet och bara njuta till max!

Imorgon väntar en spännande dag! VM

Likes

Comments