Header

Jag har haft en jättebra och solig midsommar tillsammans med mina bästavänner. Vi var ute i Skeppsvik där vi åt sillunch, sjöng snapsvisor, grillade, lekte lekar och allt sådant som man gör på midsommar. Vi hade ruskigt tur med vädret också så det var en helt perfekt dag faktiskt! Har så många bilder från midsommar eftersom min kamera gick runt under kvällen men ni får nöja er med dessa. KRAM!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lite ströbilder från det jag hunnit med på senaste, vilket är:

- Se Håkan Hellström här i Umeå samt pre-Håkan hos mig med brudarna!

-(Lite fler studentbilder) Fira mina kära vänner som tog studenten

-Kvalitètstid med mamma och Ester

-Äntligen få träffa Julia igen!

- Dop för finaste Viggo!

Likes

Comments

Lyckans dag! Inte för mig denna gång men jag hade kul ändå. Innan studenten började så satte vi oss och åt frukost i parken då det var stekhett ute. Vi såg alla studenter springa ut och åka flak och sedan åkte jag förbi Lisa och Alvas mottagningar. På kvällen avslutade vi dagen som vi började: i en park med lite bubbel.

Likes

Comments

Bilder från Lisa och Oliva 20-års fest som var superkul! Vi lekte massa lekar i våra fina huvudbonader och drack och åt gott. En riktig lyckad kväll som jag egentligen inte ens skulle gå på då jag natten innan mådde jättedåligt. Tur att jag trotsade magen och åkte!

Likes

Comments

Hej på er! Jag har varit så himla dålig på att skriva här på senaste. Det är helt enkelt för att jag inte alls känt sug att göra det men nu är jag här igen, hej hej! På senaste har jag hunnit med en hel del. Jag har haft världens bästa månad såklart eftersom det är juuuuni! Studentfirande, boka resa, se Håkan Hellström och sådant kul. Inlägg och bilder kommer så småningom men här är några från när vi äntligen bokade vår resa till Italien.

Likes

Comments

Hej och hå vilken helg jag haft! Över alla förväntningar och jag hade verkligen höga! Det har varit champagnebrunch 2 dagar och häng med massa gamla och nya människor. SÅ kul. Jag räknar ner tills nästa år redan nu.

Likes

Comments

I helgen var jag på födelsedagsfest för fina, fina Hanna som fyller 20år idag! Det var en riktig rolig kväll med både nya och gamla ansikten. Grattis igen!

Söndag blev en bakisdag i soffan med massa gött och mycket mer än så gjorde jag inte. Igår däremot blev en väldigt produktiv dag då jag bland annat hann med att fixa det mesta till balkongen som nu är lite mysig åtminstone och sedan även lite förberedelse inför helgen då det äntligen är YRAN!

Likes

Comments

Nu är videon från Australien äntligen uppe. Ni får ha lite överseende med kvalitén och att jag inte är så himla stadig på handen. Första videon någonsin ju, haha. Kanske inte den roligaste och bästa videon som någonsin gjorts men ändå roligt att ha kvar. Kika vettja!

Likes

Comments

Turistar / Favoritrestaurang / Favoritcafé / Ölpaus på torget / Wine and food market och vår gigantiska pizza.

Vilken underbar vecka det varit!

Likes

Comments