ny vecka och jag ska tydligen bli nyttig och börja jobba, vad händer?? jag är iaf otroligt glad trots grått och tråkigt väder!
adiós

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

våran lite tripp började bra, men med lite missförstånd och därav lite förstörda planer så blev det avbokat. vi åkte igår eftermiddag och nu väg hem haha.. vi hann iaf dricka lite öl och äta hotellfrukost!
adiós

Likes

Comments

konstig morgon, jag vaknar och ser att våran klädställning i sovrummet har vält. det är verkligen bara sjukt, spöken eller okänd inneboende. sen kliver jag upp och ser att våren som jag trodde var här för att stanna inte hade stannat, det har alltså snöat inatt...

jag försöker ta vara på kallt väder genom att ta på mig myskläder, läsa och äta gofrukost. måste ladda med något positivt för idag åker jag och fredrik bort över helgen.
adiós

Likes

Comments

myskväll med fredrik
❤️

Likes

Comments

börjar äntligen hända nånting i mitt liv! så skönt att få lite klarhet och ljus på att det faktiskt kommer gå bra för mig med, ska börja provjobba på ett nytt jobb nästa helg och jag är den lyckligaste idioten ni finner i sundsvall just nu! livet är på topp och i helgen åker jag med min kärlek på spahelg och firar våra fina 4 år tillsammans! hare gött amigos!

Likes

Comments

i lördags tog jag på mig klackar, smink och polokrage. vi drack lite vin hemma hos anna och sedan skulle vi ner och dansa på borden meeeeen, de blev inte riktigt så roligt. En drink och lite snack, hemma innan två.
adiós!

Likes

Comments

trots att man är arbetslös så känns det ändå nice med helg! helt klart bästa med denna fredag är att jag fick tvätta håret haha, försöker sluta tvätta håret så ofta. så nu luktar jag gött inför helgen, för er som bryr er.

nu det eviga fredagsmyset i soffan med min fredriko, hare gött amigos, adiós!

Likes

Comments

jag försöker mig på att läsa en bok, endast för att jag vill se filmen men känns konstigt att se filmen om jag inte läst boken. kaffe är ett måste, annars somnar jag nog på plats!

adiós

Likes

Comments

en bra början på en bra dag, har varit ner på Arbetsförmedligen och skrivit in mig då jag är klar med studierna. efter så gick jag och kikade lite på stan och köpte en god smoothie på huckleberry, nu är jag hemma och ska ut och gå i det fina vädret! 👍

Likes

Comments