Hej på er!

Jag kom precis hem ifrån stan för att jag har kollat på action run som hölls här i Borås idag. Det är när man skall försöka ta sig igenom en bana med massa hinder. Verkar så kul och vill jätte gärna själv testa. Men det får bli nästa år i så fall.

Snart skall jag ära taco med familjen, mys mys. Imorgon skall jag till Liseberg med familjen och det kommer då vara så jag tillbringar min sista sommarlovsdag. Skolan börjar liksom på måndag, herregud. Sommaren gick för fört.

Hoppas ni får en fin kväll<3

ILYSM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej:)

Vaknande för kanske 2 & 1/2 timma sedan men ligger fortfarande i sägen. Snart skall jag gå upp och gå till skolan för att hämta min lillasyster på fritids.

Kvällen igår var awesomeee. Massa grymma tjejer på samma plats som skrattade och hade det skit kul. God mat fick vi med, en lyckad kväll helt enkelt. Nedanför ser ni massa bilder. Outfit bilder kommer senare under dagen.

Idag skall jag kolla fotbollsmatch och sedan sova över med tjejerna. Idag är det sista riktiga sommarlovsdagen, sedan är det helg och då hade vi ändå varit lediga och på måndag börjar det igen.

Hoppas ni får en bra fredag, vi hörs!

Hemma hos mig:)

Bästis puss😅😘

Hemgång i ösregnet barfota, men det var värt det. Kvällen var magisk.

ILYSM

Likes

Comments

Hej på er!

Ikväll skall jag på tjej fest hon min bästis. Hon har precis fyllt år nämligen så hon har ett litet firande ikväll. Skall bli så kul. Att hänga med tjejerna är något bland det bästa.

Igår åt jag lunch på stan med girlsen oxå. Det var också super mysigt.

Vad skall ni göra idag?

Puss

ILYSM

Likes

Comments

Hej raringar<3!

Hur mår ni? Själv mår jag underbart.

Gissa vad, min telefon har gått söder igen. Men inte för att jag gjorde det utan för att det var något fel på den. Hoppas det går fort så jag får tillbaka den snart.

Jag ska träffa tjejerna om tjugo minuter. Vara med de och bara chilla.

Vi hörs, puss!

Likes

Comments

Godkväll (godnatt) på er älsklingar.

Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit med kompisar och jobbat.

Igår var jag i Göteborg med Evelin, Alice och Evelins mamma. Det var verkligen super mysigt. Jag köpte inte något, åt bara mat. Däremot så shoppade Evelin loss och Alice fick med sig lite fint hem också.

Hoppas ni haft en fin dag.

Vi hörs!

💌

•ILYSM•

Likes

Comments

Regn, regn, regn...

Men tjejerna löser alltid allt, oavsett vad det är. Vi har alltid mysigt.

Vad skall ni göra idag?

PUSS

ILYSM

Likes

Comments

Hej vänner

Just nu ligger jag i sägen och skall snart sova. Min eftermiddag bestod av ett tränings pass och sedan en fin kväll med vänner.

Vad har ni gjort idag?

Puss

ILYSM

Likes

Comments

Vaknade för en halvtimme sedan...emmm ja ni hörde rätt.

Mina planer för eftermiddagen vet jag inte oplanerat som vanligt, skall säkert träffa kompisar eller något.

Hoppas ni får en fin dag hjärtan.

ILYSM

Likes

Comments

Hej på er mina underbara<3

Såå dålig uppdatering det senaste dagarna. FÖRLÅÅÅÅÅTTTTT!!!!!!

Igår sov jag ju över med tjejerna i tält, det var faktiskt super mysigt. Se massa bilder nedan (Ja vi tältade i min trädgård haha).

Idag har jag bara chillat och sedan nu på kvällen drog jag till stan för att träffa kompisar och gå på sista torsdags kvällen för detta året.

Godnatt från mig
😴😴

ILYSM

Likes

Comments

Hej på er!!

Har precis kommit ut från en varm dusch och väntar nu på att klockan skall bli halv fem. Då fem tjej kompisar kommer hit, vi skall tälta.

Hoppas ni får en fin dag (eftermiddag/kväll).

💕💋💜🍒

Vill tillbaka till detta paradis som jag var i precis i början av sommarlovet. Speciellt nu när vädret här i Borås ser ut så här --> 💦☔️🌧

ILYSM

Likes

Comments