Header

​Så här kan en bild bli när man testar kamerainställningarna inför fotografering samtidigt som Veras momma fixar hennes hår. Tycker den här bilden är så himla charmig! Jag tog den i fredags när vi skulle till att fota bilder till Vera och Lovisas dopinbjudningar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vi har haft övernattningsgäster här bestående av Kajsa (min syster) samt Mommes bror Roland och hans fru Ethel som varit här i helgen för Mommes 70-års kalas, därför lyxade vi till det lite och dukade fram en riktig söndagsfrukost med american pancakes, frukt, briochebröd m.m. Riktigt gott!

Idag tar vi det mest lugnt här hemma. Det är ruggigt väder med blötsnö och vi är lite trötta efter gårdagens 70-års kalas, så vi är inne och har en mys-söndag bara!

Likes

Comments

Dom här söta bilderna på Vera bland löven tog jag i måndags. Vi var ute ganska länge och hon satt och var så fascinerad och nöjd hela tiden, kollade runt bara. Gullis!

Idag har vi varit hos Momme (Veras gammelmormor) en sväng som fyller 70 år idag, grattis Momme! Imorn blir det kalas för henne med större delen av släkten, det blir skoj!

Likes

Comments

Denna bebis håller mamman upptagen idag, för idag ska man inte sova tydligen. På förmiddagen då hon brukar sova flera timmar sov hon 20 min, och nu på eftermiddagen då hon oftast brukar sova 1-2 timmar sov hon 30 min. Det är mysigt när hon är vaken, men när hon egentligen är trött och blir arg, ledsen, trotsig och inte tycker något är kul vad än man försöker med, då är det lite mindre mysigt. Så nu testar vi med lite välling så får vi se sen om Vera håller med om att sömn faktiskt behövs när man är bebis.

Likes

Comments

Det har varit fullt upp den här helgen. I lördags målade jag uppe i vår hall och fixade med lite annat här hemma hela dagen, sen fick vi besök av Simon, Nellie och lille John på kvällen. Igår var jag och mamma på hundutställning i Sundsvall med Duplo som det fick jättebra för! Han blev BIR med CERT och sitt första CACIB. Till sin hjälp hade han superduktiga handlern Nicole som syns på bilderna.

Idag ska jag och Vera mest vara hemma och ta igen oss lite. Gå nån promenad med hundarna, packa upp alla IKEA grejer jag handlade igår (japp vi hann med att bränna pengar på IKEA efter hundutställningen också) och sen är det dags för HIIT-pass för mamman i familjen!

Likes

Comments

​Har legat på golvet och lekt massa med den här sötnosen, som just nu sover i vagnen. Varför ligga på en mjuk lekmatta när man kan ligga i denna bekväma position?

När jag var ute och sövde henne passade jag på att ta lite närbilder på alla frostklädda växter då det är riktig frostdimma idag. Lägger upp dom bilderna senare!

Likes

Comments