Header

Världens gladaste lilla älskling! Tog dessa bilder i lördags när vi hälsade på mamma i Skucku.

Helgen har varit ganska lugn, vi har varit hemma och myst med Vera, tagit hand om vår nya hund Nikon så hon fått vänja sig vid familjen samt fixat lite här hemma, bland annat målat taket uppe i hallen så nu är vår hallrenovering äntligen klar!

Vera sover just nu i vagnen så jag passar på att ringa lite ärenden och planera lite inför vår kommande badrumsrenovering. Det ska bli så skönt med ett nytt och fräscht badrum!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vinterbilder på Skyler som jag tog här om dagen, eller lillhunden som jag kallar henne. Hon kommer nog fortsätta heta lillhunden även fast det kommer en ännu mindre hund imorgon, lilla Nikon!

Vi kom hem från Danmark i måndags efter att ha sträckkört 130 mil hem på natten, kan säga att jag var riktigt trött på både måndagen och tisdagen. Men det var värt det, Danmark var kul! Det var också kul att komma hem till full vinter! Inatt har det kommit ännu mer snö också så jag har varit ute och skottat snö i en timme nu medans Vera sovit i vagnen. Ska försöka hinna ta en dusch nu innan hon vaknar, sen ska vi nog åka lite pulka idag igen! Vera gjorde sin pulkpremiär igår, film finns på min instagram!

Likes

Comments

Tre gulliga bilder på Vera från när vi var på babysim i fredags! Här badar hon med moster Kajsa. Tog massvis med bilder så det kommer nog dyka upp fler bilder framöver.

Idag pysslar vi på hemma med hundarna och jag packar inför Danmark, vi åker imorn mitt på dagen. Det blir jag och mamma som åker med Skyler och Duplo, Vera blir hemma med Pontus och resten av hundarna.

Likes

Comments

Sitter och äter frukost med denna gladfis! Som varit uppe halva natten men är lika glad ändå.

Verkar ha glömt bort att jag har en blogg den senaste veckan. Men fotolusten är inte stor i det här grå och leriga vädret, sen har det varit fullt upp med annat. I fredags var vi på babysim med Vera för första gången, superkul tyckte hon att det var! I helgen har vi gjort klart inför vintern på gården och igår planerade jag först dop med Kristina och sen var jag i stan med Hanna och Hanna. Så tiden har inte funnits för foto och redigering, men jag tänkte försöka lägga upp lite bilder från babysimmet sen!

Idag ska jag försöka klippa hundarna inför vår resa till Danmark till helgen. Det är danska- och nordiska vinnarutställningarna i Herning i helgen och vi har en del att fixa innan vi åker på torsdag.

Likes

Comments

​Usch usch usch, vad less jag är på det här regniga och leriga höstvädret nu. Sånt höstväder som det var när jag tog den här bilden på Skyler vill jag ha, inte det leriga, regniga, kalla, dimmiga och mörka vädret som är nu. Det värsta med sånt här väder är att hundarna blir så skitiga så fort dom är ute och drar med sig all lort in så man måste städa varje dag... Nu längtar vi till vintern!

Likes

Comments

​Idag har jag och Vera samt mamma som följde med som barnvakt varit i stan då jag hade inbokat tandläkarbesök och lite andra ärenden. Då passade jag på att rusta upp Veras garderob inför vintern med underställ, vantar, strumpor och mössa, allt i ull! Inget frysande här inte, sen var det ju himla fina kläder också! 

Likes

Comments