Idag tog jag en långpromenad. Hela 3 timmar faktiskt. Jag gick runt och kollade på hus och tillslut hamnade jag vid havet.

Det är så typiskt mig att bara villa runt och inte ha någon aning om var jag är och helt plötsligt märka att: "jaha kommer man hit nu".

Jag har varit sjuk i några dagar och detta var nog precis vad jag behövde. Och ett tips om man vill få till bilder liknande dessa är att fota genom sina solglasögon. Hur snyggt? Det är liksom inget filter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen var vi i Stockholm med familjen. Jag, min syster och min kusin fick biljetter till Johan Glans föreställning i julklapp förra året så vi åkte allihopa. Fullspäckad helg och det har varit så bra. Vi har gått på stan, hyrt cyklar och ätit god mat.

Likes

Comments

Så himla fint på morgonen! Om man bara hade orkat gå upp i tid oftare...

Likes

Comments

Jag hade en ledig dag så jag tog bilen till Ringsegård och tog en promenad. Det var nog det bästa på hela veckan. Aa förutom jobbet då... eller? Tusan att jag inte fick med kameran bara.

Likes

Comments

Ikväll efter jobb tände jag massa ljus i badrummet och tog ett bad. Sen efter det pyjamas och häng i fåtölj på mitt rum.

Likes

Comments

Jag och Becka åkte till Strömma i lördags eftermiddag för att fika och medans jag väntade på henne var jag bara tvungen att fånga solen som sken in på mitt rum. Och så en liten selfie, självklart.

Likes

Comments

Det finns så mycket att vara glad för. Hejhopp och glad lill-lördag <3

Likes

Comments

Jeanskjol är typ det bästa jag vet. Och snyggaste. Denna är den nyaste i samlingen och den kommer från h&m.

Likes

Comments