Dessa bilderna tog jag nu ikväll. Jag tycker att det är så häftigt, att det liksom bara är moln. Och att de kan se ut såhär. Våran jord är helt fantastisk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en lugn söndag. Jag sov länge, åt frulle och tog en lång promenad på stranden. Det var nästan sommarvarmt så jag var tvungen att sätta mig och njuta lite av solen. Efter det snabbt hem och duscha och sen iväg för att kolla fotboll. Lugn söndag= bra söndag

Likes

Comments

Idag har varit en lugn dag minst sagt. Jag har sträck-kollat serier på Netflix, handlat med mamma, druckit kaffe i solen och nu ska vi på kräftskiva hos ett par familjekompisar. Trevlig lördag på er!

Likes

Comments

Igår åkte vi räkbåt i Göteborg. Vi gav det till varandra i julklapp(!) förra julen att vi skulle göra något tillsammans allihopa. Skaldjursbuffé, mycket kaffe, musik och bra sällskap. Himla kul faktiskt!

Likes

Comments

Idag har jag jobbat hela dagen. I morgon ska vi åka räkbåt i Gbg skärgård med släkten. Och på lördag är det kräftskiva. Vilket härligt schema. Trevlig kväll på er, om det ens är någon där ute som läser.

Likes

Comments

På varma klippor en kväll i juli. Bland kobbar och skär. Behöver jag säga nåt mer? Ni förstår. Bästa kvällen på hela sommaren. Lätt.

Likes

Comments

Detta är mitt smultronställe. Västkusten= BÄSTKUSTEN! <3

Likes

Comments

Hur balla jeans?! Hittade dem slängda på syrrans golv. Där ska dom inte vara tänkte jag och tog på dem. Mm mycket bättre.

Likes

Comments

Strandhäng deluxe. Det var melon, det var glass, det var luftmadrass i blått, salt hav, det var bokmalande och en stor varm sol. Livet på en pinne va?

Likes

Comments

Båttur till Hvar och Brac. Vi åt godaste makrillen, solade, badade och kameran användes flitigt.

Likes

Comments