Header
View tracker

Hej! Kom hem från skolan för ungefär 30 min sen och har hittills hunnit äta nudlar.. haha. men snart ska jag till ridskolan och rida, blir dressyr, vet faktiskt inte vem jag har men efteråt så ska jag antagligen gå ut och gå med Buster, bloggen ligger halft nere nu då mitt internet är slut men får en ny mobil (Iphone 5S) om några dagar och då kommer jag blogga mer! men kanske skriver ikväll.


Mina hjärtan 3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej! Har precis tagit in hästarna , borstat och pussat på dom. Var i Kungsbacka idag på svensk ridsport REA , hittade inget där förutom ett par rosa ridbyxor (!) men dom satt så fult , för långa och fula sömmar :( får leta efter det någon annanstans helt enkelt. Åkte sedan till Börjes och hittade där ett regntäcke till minette så nu har hon iallafall 2st, hittade också ett fullcheek! Letat som en galning efter ett 3 delat och Börjes hade för 159kr :) imorgon ska jag rida på morgonen sedan åka upp till holmen och antagligen fota så vi hörs imorgon !
Likes

Comments

View tracker

Hej ! Jag har inte haft något internet på hela dagen och har därför ute bloggat. Men idag så har buster fått skrittat ut , utan mig på ryggen alltså , hade han lös den mesta tiden vilket är så otroligt av min bästa ponny , lugn som jag vet inte vad <3
Imorgon så ska han få trava för det mesta tror jag sen så har vi även matteprov del 2 imon..


Här är lamicell benskydden förresten! Sitter som en smäck!

Bild från i söndags? Tror jag

Likes

Comments

Hej! Jag har sugit på att blogga, jag vet men har inte orkat haha. Men i söndags så var jag och fotade Malin hos hennes häst ove, bla till hennes nya header. det blev faktiskt rätt så fina bilder :)

Igår så var jag iallafall på ridskolan och vi hade hoppning, hade boy det gick väll sådär. sen red jag Buster och han var grym <3 var väldigt pigg och framåt i galoppen, vilket jag vill att han alltid ska vara tjurponnyn.. idag ska han iallafall bara skrittas då jag tror han kan vara lite stel idag då vi galopperade mycket och sen var det kallt..

Vi hör senare!

<3


Likes

Comments

Godmorgon! Gick precis på bussen till skolan , har bild nu på morgonen vilket är skönt. Sen i eftermiddag så ska jag väll rida och försöka gå bilder på benskydden som jag sa :)


Likes

Comments

Har varit slarvig.. men jag skrev ett inlägg imorse som inte kom ut? men iallafall så igår så kom mina benskydd, Ett set med Lamicell Elegance blå/beige och ett brunt set från Hööks. Köpte båda beg för 120kr BILLIGT <3

Red även igår och det gick bra, svettades fint hehe. men han vilar idag då jag först efte skolan följde med Elvira hem för vi var tvungna att göra SO redovisning och nu så måste jag öva spanskaGlosor.. men han dör inte av lite vila :) Ska försöka ta kort på benskydden imorgon och sånt men nu ska jag försöka mig på dom där Spanskaglosorna.. åherre.

QueenM <3 

Likes

Comments

Hej! bloggade inte igår för jag inte hann, red och sedan städa oså. men han var duktig igår men jag skrittade bara ut en liten bit för han hade träningsverk.. haha stackarn var helt stel :(

Men idag så var jag först i skolan, gick väll bra och sedan åkte jag till ridskolan och red Boy, vilket också gick rätt så bra. sedan när jag kom hem så red jag Buster direkt barbacka och han var jätte duktig, Fattade vänster galopp utan problem vilket han har lite svårt med :)

Ni får lite bilder från i söndags på Buster & Lillbusan <3

Trygga, Älskade Ponnybus <3

Likes

Comments

Täcket satt helt okej. Ungefär som hööks alla täcken, inte som en smäck men endå inte dåligt! men dom brukar vara bra i kvalite då alla mina täcken är ifrån hööks men inte har någonsin gått sönder. Så ta chansen för dom är nästan slut och det finns både fodrade och ofodrade! endast 299 :)

Buster var för övrigt jätte fin idag! galoppera mycket och han var avslappnad, men nu när vi skulle lämna hästarna i hagen så var det 2 älgar där och eftersom det var mörkt så vet vi inte om dom gjorde sönder något stängsel men jag kommer hämta hästarna tidigt imorgon till hagen brevid huset så får dom stå där imon! Nu ska jag äta choklad och kolla på Horse1 så ni får ha det så mysigt!

Lite bilder på buster idag + hur täcket såg ut.Visst är han söt i sin rosa huva? <3

Likes

Comments

Hej! igår så hände inget speciellt så bloggade aldrig men idag på förmiddagen/dagen så åkte jag och mamma och handla, Gick in på hööks och köpte ett ofodrat regntäcke på lagerrensning. Det kostade bara 299 så passade på då han behöver ett ofodrat nu när det regnar men inte är så kallt. Kommer bilder sen när vi har provat det för ska snart ut och rida och sånt. uppdaterar mer sen helt enkelt. kommer även bilder och kanske presentationer på hästarna senare! :D


Åh här får ni en bild på ett några timmars gammalt lamm som jag fotade i somras <3

Likes

Comments

Funkade inte igår med tanke på att pappa åkte till norrland så tog han med sig det men kommer ha ett annat idag tror jag så det va därför jag inte hann blogga igår. 

I vilket fall så fick båda ponnyerna vila igår, lekte lite i hagen med dom , klappade dom och gav dom morötter. idag så vilar dom antagligen igen då jag kanske ska med Amanda hem. Och i skolan så händer väll inte så mycket, rätt så lugn dag.

Men kanske bloggar ikväll från amanda eller i eftermiddag så vi hörs!


Min grymma kompis Malin när hon hoppar 90cm på Ridskolans Boy, åh den hästen är FIN. <3

Likes

Comments