Idag tog jag och Hanna en sväng till Marbella, det ligger ungefär 40 minuter ifrån där jag bor (Fuengirola). Egentligen åkte vi dit för att fixa Hannas dator på Apple store men när vi kom till Apple store så fick vi reda på att man var tvungen att boka tid långt i förväg för att de skulle kolla på datorn! Så det var lite segt för det var liksom därför vi åkte till Marbella. Men det gjorde egentligen inte så mycket för istället gick vi runt på paseo maritimo som är strandpromenaden i Marbella. Där köpte jag en klänning i en supermysig liten butik!

Likes

Comments

Matilda och Hanna åt nyårsmiddag hos mig och sedan fixade vi oss tillsammans inför nyårsfesten! Festen vi skulle på låg i Tumba så ganska långt bort då mina föräldrar bor i Vendelsö så det tar ungefär 30 minuter med bil och ännu längre om man ska ta buss eller tåg, men som tur var så skjutsade Julia oss! Det var en super rolig kväll, då jag träffade väldigt många människor från min gamla klass i sjölins och även andra människor därifrån! Hoppas att ni också hade ett bra nyår!

Likes

Comments

Först åt vi middag hos Hanna i hennes lägenhet, sedan åkte vi till woken, en bar och sedan till Café opera! Hade en super bra kväll med massor av dans och skratt! 

Likes

Comments

Nu är jag i Sverige, i torsdags kom jag hem till Stockholm. Dagen efter åkte jag och min familj till Järvsö där vi har firat jul tillsammans med våran släkt som består av kusiner, sysslingar + deras familjer, 28 personer var vi som firade jul tillsammans! Dagarna i Järvsö har bestått av skidåkning, god mat, lekar och massor av skratt!

Likes

Comments

I Lördags hade vi i kören luciauppvisning klockan 19:00 segt eftersom vi precis hade kommit hem från en skolresa i standen Cordoba! Var helt slut och ville helst bara sova. Men när vi väl uppträde var det kul ändå! Vi uppträdde utanför ett hotel och det kom väldigt mycket folk trots att det regnade!

Idag är det bara två dagar till jag åker hem till Sverige, och är där i tre veckor! Det känns så härligt, har längtat så mycket och speciellt dom här senaste dagarna då många från skolan redan tagit ledigt och åkt hem! 

Likes

Comments

I Onsdags så hade vi en Nobellmiddag för alla elever och lärare i gymnasiet på svenska skolan costa del sol. Jag hade en superbra kväll med bra sällskap, jag var dock super nervös under kvällen då elevkåren bad mig och Hanna sjunga en låt under kvällen, detta sa dem i tisdag det vill säga en dag före vi skulle uppträda, men jag sa ju såklart ja då jag tror att jag hade ångrat mig om jag inte gjort det så jag tänkte "varför inte". Uppträdandet gick bra och vi sjöng låten "hymn for the weekend", en av mina favoritlåtar!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hannas 17års dag firades med en överraskning på favorit caféet pan chockolate! Där stod vi ett gäng tjejer med ballonger och sjöng för Hanna när hon kom! Hanna trodde bara att hon och Carro skulle fika, så hon vart väldigt överraskad! 

På eftermiddag åkte jag, Hanna, Carro, Moa och Alice till Marbella för att äta middag och festa! En mycket lyckad dag blev det! Här är två bilder från vår balkong på vårt motellrum i Marbella. Kanske inte det fräschaste motellet men absolut helt okej.  Men ändå värt pengarna med tanke på att vi endast betalade 8 € var det vill säga 80 kr ungefär, för 1 natt! 

Likes

Comments

Likes

Comments