View tracker

Hej på er!! Förlåt för att jag inte har publicerat någonting på nån dag, har inte haft nån feeling för det haha.
Den senaste veckan har varit jätteskön, jag har kommit bort från min ångest om man kan säga så.
Nä men iallafall så har jag idag varit hos klara (som hela veckan haha) men vi hade 2 pers över och det var skitkul haha. Tycker om att bara träffa nya och glömma bort mitt "förflutna" ibland (dramatiskt jag vet hahha).
Aja jag hoppas att ni har haft en bra dag och en fortsatt trevlig kväll så hörs vi. Kraaam!!
Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!!
Glad midsommar (!!) vet att det redan är ny dag men det är aldrig försent att säga det:)
Asså Fyfan vad varmt det har varit idag, 29°c i skuggan, jag trodde seriöst att jag skulle dö i solen hehe.
Men allmänt har det varit en bra en dag, ända minuset var väl att jag blev uppstyckad av en hängmatta och att vi förlorade i volleyboll (dock körde inte jag för var för feg). Men det var ändå kul att kolla på hihi.
Just nu ligger jag i ett varmt tält och kollar på film men funderar på att lägga mig snart. Iallafall säger jag godnatt nu, kraam!!
Elin

Likes

Comments

View tracker

Hejjj! Erkänn att vädret är goals, eller iallafall här jag är, 24°c och sol är ju perfekt:)
Är iallafall i Småland just nu med Klara och tillsammans med det fina vädret så har vi nyligen skaffat pool (!!) eller förra året var det men den är ju ändå ny;) Senare idag så ska vi iväg och bada på en strand i Virserum men det är framåt 15. Men ja nu ska vi bara ligga och slappa i solen.
Kram på er!!
Elin

Likes

Comments

Hej på er!!
Jag har skapat en blogg nu (min femtionde blogg men whatever) Det känns skumt att blogga igen om jag ska vara ärlig men det ser så sjukt kul ut haha. Jag har ändå haft nåra bloggar innan men det var bara trams.
Iallafall så kommer jag att skriva om allt möjligt, tex. Mode, filmer, världen osv. det är iallafall planerna än så länge. Aja jag kommer försöka att vara aktiv och blogga så ofta jag kan men vi får se hur det går:) kramar
//Elin

Likes

Comments