Har under en tid inväntat ett matbord som min pappa har byggt ihop till oss och nu har han äntligen lämnat det. Och det är så fint, han är så himla duktig! Dilemmat nu är att vi inte har några stolar, och vi vet heller inte vad vi ska ha för några... Vi har ställt upp det i alla fall så får resten lösa sig allt eftersom.

Ikväll har vi inflyttningsfest så städning står på schemat idag och under eftermiddagen dyker några tjejer upp så ska vi fixa och dona oss tillsammans. Så tråkigt nu när man går om varandra hela tiden och har så himla svårt att hitta tid för att verkligen ses och umgås, så idag blev verkligen ett perfekt tillfälle.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen fått lite ändringar i mitt schema, så idag fick jag vara ledig. Så jäkla skönt! Jobbar vanligtvis 11:30-20 mån-fre vilket har varit skittråkigt. Men nu får jag som sagt ändringar med mer varierade tider. 

Idag blir det i alla fall en rikig slappis. Varken jag eller Lenny är speciellt intresserade av att gå ut i ösregn så vi kör på korta prommisar och soffmys hela dagen. Beställde hem lite nagelgrejer förra veckan så har pillat lite med det, så himla kul! 

Men nu åter till degandet och Shameless. 


Likes

Comments

Flytthelgen är finally över och jag talar nog både för mig och Hampus när jag säger att vi trivs som fisken i vatten!

Det mesta är uppackat och det som är kvar nu är väl saker som vi, framför allt jag, måste gå igenom först.
Vi har sagt att vi avvaktar lite med att köpa in massor nytt för att kunna bo in oss och känna efter vad vi vill ha, däremot ska vi in till Ikea för att införskaffa något typ av vitrinskåp då förvaringen i lägenheten är usel. Haha

Men för övrigt är den verkligen perfekt, det är stort, rymligt, högt i tak, nyrenoverat och nära till allt. Vilket är så himla skönt!

Likes

Comments

En riktig bucketlist grej, att få gå på bröllop som är utöver det "vanliga". Precis vaknat efter mycket spännande och intressant men framöver allt så himla rolig kväll.

Igår var jag bjuden på ett syrianskt bröllop, det kan nog ha varit bland det roligaste jag varit med om. Allting är så extra vilket är så himla mycket roligare än det här som man, i alla fall jag, är van vid när det kommer till bröllop.

Allting började hemma hos brudgummens föräldrar där det var mat, dans och musik. Jag kom lagom till att det var dags att bege sig till kyrkan i Norrköping, men när jag svängde in på gatan så hörde man redan i början hur det dundrade, tutades och dånade från längst in på gatan. Alla var så fina och klädseln på brudgummens familj var verkligen riktiga prinsessklänningar allihop!

Ceremonin, lokalen, kyrkan och dekorationerna var så himla vackra. Så kryddat men så perfekt.

För att kortfatta resterande av kvällen så bestod det av mat och dans. Mat kom in omgångar hela tiden, dansade gjorde alltid någon. Och alla bjöd verkligen på sig själva! För mig tog kvällen slut vid ca 23 men resterande, ung som gammal festade loss till kl 04.

Likes

Comments