Är äntligen framme på Borneo! Har sovit första natten här nu på ett ställe i närheten av flygplatsen. Idag bär det av ut till den riktiga regnskogen där vi kommer att spendera dag 2-11. Vill så gärna skriva om hur resan gick och vad vi gjort hittills vet att man många frågat mig och att jag inte svarat, sorry! Men det är så mycket intryck att ta in här så jag skriver mer om allt här senare. Jag kan iallafall säga att jag mår bra!

Ta hand om er alla så länge

Kram

Likes

Comments

Hej alla fina! Blir så glad över hur många som hör av sig till mig och som är intresserade hur resan går för mig. Tänker på er alla och igen blir glaad!

Tänkte att detta bara skulle bli ett superkort inlägg med en update om att allt har gått BRA. Men jag är sjukt sliten haha. Sitter just nu på mitt sista stopp och väntar på nästa flyg som tar mig till mitt mål❤️❤️❤️

När jag kommer fram så är det ju ganska tidigt på morgonen där men ändå - jag kommer vilja sova en bra stund de första jag gör!!

Hoppas jag har fina bilder att bjuda på i nästa inlägg men massa fina färger :))

Kramisar så länge

/ Elin

Likes

Comments

Sitter just nu utanför min gate och väntar på att få gå på planet till London, första stoppet på min låånga resa till Borneo. Kommer att vara framme svensk tid på torsdag morgon.

Precis sagt hejdå till min bästa pappa som varit med mig hela vägen fram tills säkerhetskontrollen ❤️❤️

Nu är jag helt själv. Läskigt men nyttigt hoppas jag haha!

Puss och kram

Likes

Comments

Idag har jag provpackat inför min resa som börjar närma sig. Det ska bli så kul!!! På nått konstigt sätt är jag inte speciellt nervös, bra eller dåligt?
Nej men det känns absolut som att detta är något jag borde gjort för längesen så jag vill bara att resan ska börja nu nu nu.

Följ gärna min blogg under resan vänner och familj. Jag kommer mest lägga upp bilder här. Vi får se hur det kommer gå med uppdateringen men jag ska göra mitt bästa :)

6 dagar kvar tills jag står där på Arlanda och säger hejdå till mitt gamla liv och hej till mitt nya!

Jo men nervositeten börjar komma krypandes... haha!

Kram alla älsklingar

Likes

Comments