Header

Funderar på att komma tillbaka. Tänkte att det kunde bli kul. Ska sova på saken.

Likes

Comments

Ett par gånger om året dyker det upp dagar som känns lite extra. Idag är en sån dag. Det är 4 år sedan pappa lämnade oss. Skulle vilja skriva någon jättelång och fin text, men jag finner liksom inga ord just nu. De kanske kommer en annan dag, men just nu vill jag bara vara.

Likes

Comments

Ja hörrni, det känns som att jag lever mitt liv i uppförsbacke fortfarande. Ena dagen så känns det som att det håller på att vända, men så nästa dag är det lika jäkla jobbigt att komma upp ur sängen och ta sig igenom dagen. Men det blir ju bättre, någon gång. Det är lätt att säga att man ska ta tag i det, få det att vända, men man kan inte styra över exakt allt. Vissa känslor måste få kännas, hur jävla ont det gör och jobbigt det är.

Fotbollssäsongen är som sagt över, och jag är taggad på att komma igång med annan träning nu. Måste bara hitta lite motivation och ork till att ta tag i det. Känner att jag behöver få in lite struktur och rutiner, så jag inte bara drar fötterna efter mig. Det här är en höst och vinter som jag ska satsa helhjärtat på mig själv, så är det bara. Och träningen har hjälpt mig igenom motgångar förr, så jag vet att det kommer hjälpa mig igen.

Likes

Comments

​Idag spelade vi säsongens sista seriematch. Även om vi vart seriesegrare för två helger sen så var det viktigt för oss att gå ur serien obesegrade också, och det lyckades vi ju med! Det är ett helt fantastiskt gäng tjejer som jag spelar med och kämpaglöden i laget har varit och är helt otroligt. Världens bästa tjejer! Det här kommer man leva gott på ett tag framöver :) 

Likes

Comments

Okej hörrni, det är kanske dags för en ordentlig update hur läget är. Jag har nu min alldeles egna lägenhet! Min tänkta roomie fick tag i en lägenhet rätt fort så våran tid vart kort tillsammans, men jag är ändå glad att jag träffat henne, för ni vet när man träffar på någon och så bara klickar det direkt, så var det mellan oss så jag har fått mig en väldigt fin vän i och med detta. Lägenheten är i alla fall jättefin, fick en bra feeling redan första gången jag var kollade på den. Men ska försöka fixa mig nya tapeter och så är det lite andra saker som jag måste införskaffa. Men nu kan jag i alla fall andas ut och släppa denna stress som legat på axlarna ett tag. Försöka bygga upp mitt liv igen, som har legat på is under rätt lång tid nu. Ah, men en sak i taget. 

Likes

Comments

Bättre bilder på hårfärgen. Älskar den massor.

Likes

Comments

Alltså, let's have a moment for this dresses! Så tråkigt att jag inte bär klänning oftare... Hade ju varit nice att dansa in 25-årsåldern i den lila eller rosa ;)

Likes

Comments