Header

Fytusan vilket benpass jag fick till idag! Det var nästan plågsamt i slutet, eller det VAR plågsamt men kämpade mig igenom vartenda reps jag satt upp som mål.

Raka marklyft med skivstång 10x4
Sumomarklyft 10x3
Benpress (ett ben åt gången) 10x4 ss. benpress sittandes på sidan (ett ben åt gången) 8x4
Raka marklyft med hantel brett stående (dropset) 10x4
Hip thrusters 10-12x4
Kickbacks i maskin (dropset) 8-10x4

Sen var det färdigt, orkade inte ens köra mage efteråt som jag tänkte från början. Men det gör inget, är så jäkla nöjd över passet och att allt bara flöt på trots tunga, äckligt jobbiga set. Ikväll är det fotbollsträning, det blir ju spännande att se hur det går.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

❌ "Efter den här träningen så ska jag skärpa mig. Inget mer godis, inget socker, ska börja med morgonpromenader också". Vet inte hur många gånger den här meningen och liknande har flugit genom mitt huvud i samband med fotbollsträningar. Känslan av att känna mig klumpig, osmidig och tung är ingenting som jag är förtjust i och det drar ner mitt humör rätt ordentligt..

❌ Att ha plagg liggandes och hängandes i garderoben för att man tycker de sitter för tight. Usch. Vet inte hur mycket pengar jag spenderat på kläder som aldrig används på grund av just den anledningen. Och det här handlar väl i grund och botten om att känna sig trygg i sig själv. Att våga visa upp sig utan att skämmas eller tänka på vad andra ska tycka.

De två allra största anledningarna till att jag vill hitta ett sätt som fungerar för mig gällande kosten framförallt. Och ja, man får vara så ytlig och säga att man vill att kläder ska sitta snyggt. Att det är okej att vilja ha tighta plagg utan något som skaver och skär in. Ingen annan kan säga vad du ska ha för anledning för att vilja förändra din kropp. Så länge du gör det för din egen skull såklart. Sen är den första anledningen så jäkla osund så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Hatar att jag har såna tankar men samtidigt kan jag inte få dom att försvinna och nu så måste jag ta tag i det problemet. Det här ska jag fixa, jag har varit på rätt väg tidigare, vet vad som krävs men det gäller bara att locka fram viljan nu :)


Likes

Comments

Det finns en rad olika anledningar till varför människor väljer att ta tag i sina liv, att göra en livsstilsförändring. Och det kräver något utöver det vanliga. Att bryta mönstret som man alltid gått i till att göra något nytt, då krävs det mod och vilja.

Jag önskar att jag, 25 år gammal, kunde säga att jag hittat ett sätt som funkar för mig då det gäller en balans med mat och träning. Men det har jag inte. Ännu låter jag mig påverkas av andra, hur de ser ut och hur de väljer att göra.


Önskar jag hade varit en sån där som kunde planera sin träning 5 minuter innan gymmet, att jag bara spontant väljer att köra det jag känner för, men jag funkar inte så. Jag behöver en rätt tydlig struktur på hur, vad och när jag ska träna. Och detsamma gäller med matrutiner, där måste det också planeras lite för att det inte ska bli ohälsosamt i längden. För hur mycket jag än önskar att jag kunde vara flexibel och spontan i mitt val av träning och mat så är det inte min grej i längden.

Anledningen till varför jag ska ge det här ett försök igen är för att jag tycker om att skriva och dokumentera min väg. Tycker om att kunna gå tillbaka och titta på hur det varit. Motivera mig själv. Så får vi se hur det går.Likes

Comments

Funderar på att komma tillbaka. Tänkte att det kunde bli kul. Ska sova på saken.

Likes

Comments

Ett par gånger om året dyker det upp dagar som känns lite extra. Idag är en sån dag. Det är 4 år sedan pappa lämnade oss. Skulle vilja skriva någon jättelång och fin text, men jag finner liksom inga ord just nu. De kanske kommer en annan dag, men just nu vill jag bara vara.

Likes

Comments

Ja hörrni, det känns som att jag lever mitt liv i uppförsbacke fortfarande. Ena dagen så känns det som att det håller på att vända, men så nästa dag är det lika jäkla jobbigt att komma upp ur sängen och ta sig igenom dagen. Men det blir ju bättre, någon gång. Det är lätt att säga att man ska ta tag i det, få det att vända, men man kan inte styra över exakt allt. Vissa känslor måste få kännas, hur jävla ont det gör och jobbigt det är.

Fotbollssäsongen är som sagt över, och jag är taggad på att komma igång med annan träning nu. Måste bara hitta lite motivation och ork till att ta tag i det. Känner att jag behöver få in lite struktur och rutiner, så jag inte bara drar fötterna efter mig. Det här är en höst och vinter som jag ska satsa helhjärtat på mig själv, så är det bara. Och träningen har hjälpt mig igenom motgångar förr, så jag vet att det kommer hjälpa mig igen.

Likes

Comments

​Idag spelade vi säsongens sista seriematch. Även om vi vart seriesegrare för två helger sen så var det viktigt för oss att gå ur serien obesegrade också, och det lyckades vi ju med! Det är ett helt fantastiskt gäng tjejer som jag spelar med och kämpaglöden i laget har varit och är helt otroligt. Världens bästa tjejer! Det här kommer man leva gott på ett tag framöver :) 

Likes

Comments