Header
View tracker

Vaknade runt 12 idag, men gick nog inte upp ur sängen förrän vid 3/4 hahah.. Sedan åkte jag mormor, morfar och mamma till bergvik för att käka mat. Men jag var inte alls hungrig, fått i mig en macka, pyttelite av en kebabtallrik och lite pepsi max. Så konstigt, men har verkligen ingen matlust.. 

Iallafall, har snart packat klart inför Prag. Vi åker ju imorgon! Ska bli så himla roligt. Men imorgon förmiddag innan jag åker ska jag och mamma till minneslunden och tända ljus för pappa. Känns fint att göra någonting för honom även fast att han inte är här med oss.. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Imorgon åker jag till Prag, har längtat så himla länge! Har faktiskt aldrig tidigare varit i Prag eller i Tjeckien, så det ska bli så himla roligt. Och ännu roligare är att från förra resan till Slovakien så var det med ett par killar från skolan som skulle ha praktik där i två veckor, och några från den resan är nu på praktik i Tjeckien. Så de har varit där 1 vecka innan vi kommer!

Vi hade så himla roligt på resan i Slovakien, helt oförglömlig resa! Här nedan är ett par bilder från när vi var där i Maj!

Likes

Comments

View tracker

Heeeelg!!! Gud så skönt, har smått börjat förbereda inför Prag på söndag också!
Ska senare ikväll ska jag iväg och kolla på innebandy, ska bli kul! Så ska jag och Wilma planera lite kring Prag och lägga upp vår "plan" för våra vloggar. Imorgon ska jag träna med Maja förmodligen och sedan käka någonstans med mamma, mormor och morfar. Och på söndag drar jag! Vi åker från Karlstad vid 1. Så innan det ska jag till pappas minnesplats och lämna lite blommor och så, första farsdag utan honom.

Likes

Comments

Ååååh igår sprang jag förbi akademibokhandeln för att hämta ut Therese Lindgrens bok, har nästan läst halva redan haha.. Såååå bra & viktig bok, bästa Therese!! 💗

Likes

Comments

Käkade hotellfrulle idag med Maja på scandic, guuuud vad gott det var!! Matkoma hahah!

Likes

Comments

Guuuuud hörni vilken ångest jag hade igår innan min första körlektion, jag var så nervös och fylld av ångest så jag trodde jag skulle spy. Men det gick faktiskt jättebra!! Hade en så snäll lärare som var lugn och skämtsam så det fick min ångest att försvinna lite, fick lära känna bilen lite och bli kompis med kopplingen sen rullade allt på hahah! Så skönt att äntligen ha det avklarat iallafall, har bara skjutit upp det för att jag varit så rädd haha :P

Men jag tyckte de va så himla roligt så ska försöka få med mamma på en sväng på torsdag, för då har jag studiedag!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw