Header


Jag gör: Sitter framför datorn och fixar lite med bloggen + planer inför veckan

Jag kan: Göra många olika saker på en gång, jag älskar att ha saker att göra! Dock inte tråkiga.. Men jag älskar full fart och hatar att vara rastlös!

Jag handlar: För dyrt och för mycket.. haha

Jag borde: Bli bättre på att ta hand om mig själv

Jag måste: Börja ta tag i saker och inte skjuta upp demJag vet: Att jag borde dra ner på shoppandet och spara..

Jag tycker: Att matte2b kursen är förjävlig haha

Jag tänker: På honom

Jag förbrukar: För många celsius och nocco burkar i veckan..

Jag lyssnar: På Sad Song av Parson James

Jag längtar: Tills jag får resa igen

Jag fasar: Att bli sårad igen

Jag använder: Kokosolja, till ALLT!!

Jag njuter: Av att ligga i min säng och se på serier & att träna

Jag äter: Ganska dåligt, men ska få ordning på det!!


Jag dricker: Celsius och nocco<33
​​
Jag struntar: I matten, har planer på att hoppa av och hoppas de går som jag vill

Jag tittar: På gossip girl och suits

Jag läser: The golden year

Jag vill: Sluta leva med konstant ångest och få må bra, jag vill som Therese Lindgren sa "Jag vill inte vara en olycklig person som ibland mår bra, utan en lycklig person som ibland inte mår så bra." Så himla bra sagt. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min nya fina kalender från personligalmanacka.se kom i brevlådan!! // Var med Jennie // På lördagen tog jag tåget till Torsby, för att servera med Felicia och Ebba på ett 30-års kalas!

Celsius för att orka hålla igång hela natten haha!! // Random bilder från kvällen

Likes

Comments

​Är så kär i små hundar, skulle så gärna vilja ha en egen! En liten långhårig chihuahua, gud vad mysigt.. Alltid ha någon runt omkring sig, gå långa promenader, mysa och pussa på. Ett litet ljus som förgyller livet! 

Likes

Comments

Det värker i kroppen. På ett sätt jag aldrig känt förut. Jag får inte fram några ord som ens i närheten kan beskriva hur de känns. Det närmaste jag kan komma är "det gör ont". För helvete vad ont det gör. En smärta som är helt olidlig. Tårarna bränner i ansikte och det känns jobbigt att andas. Det går inte att förstå att du aldrig någonsin kommer tillbaka, jag kan inte föreställa mig det. 7 månader har gått och jag tänker på dig varje dag. Det känns som att jag är helt borttappad, jag vet inte vart eller vem jag är. Men ändå står jag kvar med båda fötterna.

​Men någonstans, genom all skit och mörker så lever man vidare. Oavsett hur ont det gör. Det går att skratta, det går att le. Även fast man inte tror det är möjligt så går det. Till slut. Det känns inte som att tusen miljoner stenar ligger på ditt bröst, det blir lättare. Men det tar tid. 

Likes

Comments

Det fick bli morgonträning för min del idag, vi har idrott på torsdagförmiddagarna mellan 9-12. Vi är på olika platser varje gång, för vi har ingen idrottssal. Det är skitkul att göra olika saker varje gång!

Idag stod de bad på schemat, och klor allergiker som jag är så kunde ju inte jag vara med. Så jag fick gymma på gymmet som ligger bredvid badhuset, actic hette de! Så jag körde igenom ett axel och ryggpass + ett par magövningar. Men jag kände mig lite krasslig så jag får ta de lite lugnt nu.. Tänkte ändå försöka ta mig igenom ett benpass efter skolan med Malin!

Likes

Comments

Kan verkligen rekommendera den ansiktsmasken från Masque Bar, jag kan generellt rekommendera de här märket. Älskar dem verkligen! De finns att köpa på bl.a Apoteket och kicks!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw