ska fixa mig & dra till sandra nu. vi hörs senare!

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

väntar på att Alva och hennes mamma ska plocka upp mig och sen åker vi vidare emot stockholm för att gå på One Direction ikväll, ska bli hur roligt som helst! Hoppas ni har haft en bra dag, själv slutade jag skolan förut. Ha en fin helg så hörs vi på måndag! 

Likes

Comments

har serverat niorna ikväll med några andra ifrån åttan. det var sjukt roligt, att få se hur vi kommer få ha det på våran avslutningsmiddag nästa år.

och att det redan är nästa år jag går ut grundskolan?! herregud tiden flyger iväg!

alla var så fint klädda, tjejernas klänningar ooooh my god, no words. stämningen var bra, maten var god & allt var jättekul. ett plus var ju att vi åttor som skulle servera på kvällen fick vara lediga ifrån skolan idag, hehehe jättebra!!


Likes

Comments

Imorse blev det lite kaos, skulle egentligen cyklat till forshaga med några ifrån klassen men det blev inte så. Det har varit en riktigt jobbig dag, var sur ifrån morgonen tills vi gick hem. Sen är det varmt också.. tror det kan bero lite på det.

Ska strax iväg och träna med Maja.
Vi hörs senare!


Likes

CommentsÖgonskuggspalett ifrån H&M för 50kr.

Var på stan tidigare idag med Amanda, vi gick runt och kollade. Hittade som sagt ögonskuggspaletten samt en vit skjorta som jag ska ha på niornas avslutningsmiddag på onsdag, då jag Amanda, Wilma & Thea ska servera dom. Likes

Comments

ska strax åka in till stan för att gå på bio med wilma och käka lite. var även på bergvik förut med mamma men ja hittade inget, hörs sen puss!


Likes

Comments