Header

Blev lite shoppingsugen igår på nya träningskläder, så gick in på svensktkosttillskott.se och såg att de hade några erbjudanden på träningskläder från ICANIWILL. Så jag klickade hem ett plagg, vad det var får ni se i ett annat inlägg när jag fått hem det!!;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag har varit en låååång dag, först skola från 9-16 och sedan jobb 17-20:30. Men i made it haha!!! Imorgon har vi ledigt från skolan, så jag har bokat in både gym, körlektion & jobb. Skönt att få vara ledig från skolan!

Och en såååå rolig sak, jag var ju på arbetsintervju igår. Och förut när jag satt på jobbet så ringde de och berättade att jag hade fått det!!!! Så roligt, så då slipper man oroa sig för det och leta sommarjobb!

Likes

Comments

I sommar ska jag och Amanda till Kreta i två veckor, det ska bli så galet roligt !!! Vi har planerat massor av saker som vi ska göra där, vill bara att de ska bli sommarlov nuuuu!

Likes

Comments

Har tagit ledigt från skolan nu på morgonen för ska på arbetsintervju vid 11, ska bli jätteroligt! Men är faktiskt väldigt nervös hehe. Men jag hoppas det går bra. Sedan ska jag till skolan och efter det till pappas grav och lämna blommor eftersom han fyller år idag. Och ikväll ska jag förhoppningsvis gymma med Amanda!

Likes

Comments

Tjohooo måndag!!! Kul;D
Nej men har inte en sån lång dag framför mig, sitter just nu och har svenska och sen så har vi digitalt skapande. Och efter det ska jag äntligen till gymmet!! Låg ju sjuk i princip hela förra veckan, så ska bli otroligt skönt att få komma tillbaka till gymmet.

några bilder från helgen!!

Likes

Comments

Ska precis dra mig in mot stan för att ha körlektion, men tänkte dela med mig av ett par låtar som går på repeat i mina lurar just nu!

Likes

Comments

Haha ställer lika många frågetecken som ni gör. Kan hon aldrig bestämma sig? Nej tydligen inte. Har ju bloggat i omgångar och nu fick jag någon sådan där impuls att jag ville börja blogga igen. Får se hur länge det håller i sig, men ska faktiskt försöka. HAHA det säger jag varje gång.

Men till er som inte känner mig sedan tidigare, jag heter Elin Andersson Paulsson, är 17 år och bor i Karlstad. Pluggar andra året på gymnasiet, samhäll med inriktning media. När jag inte går i skolan så hänger jag antingen på gymmet, eller så jobbar jag. Gillar även att hänga med mina friendz och att resa!

Så ja, vi får väl se hur det här går. Hehe. Just för tillfället så är jag sjuk så ligger nedbäddad här hemma, men jag hoppas jag mår bättre imorgon. För jag har studiedag och så har jag körlektion, så det ska bli roligt!

Likes

Comments