Dagen igår var bara sådär alldeles perfekt. Lite sovmorgon, åka till jobbet i lugn och ro, fixa med lite papper och ta mot varor. Åka vidare till Gislaved, hämta upp en god vän för sedan åka och luncha på Restaurang Matkulturen på Gislaveds Gymnasium. Det är en restaurang som drivs av elever på skolan, även samma skola som jag gått på. Super mysig lunch och välsmakande.

Där efter blev det en snabbfika hos en annan bekant, vilket självklart också var jätte trevligt. Sen snabbt hem fräscha till mig för att sedan promenera till matbutiken som ligger alldeles intill där jag bor för att möta upp och samåka med en kollega till Borås. Väl i Borås så besökte vi restaurangen Grill & Gryta. Super trevligt ställe med jättegod mat.Det är en persisk inspirerad restaurang. Trevligt umgänge med alla kollegor från jobbet och en fin avtackning för en annan kollega och mig.

Har bara några få veckor kvar på mitt nuvarande jobb ute i Sjötofta. Ska köra heltid på företaget. Gå all in. Vilket känns superläskigt. Jag menar, jag säger upp lägenhet, och fast jobb för en dröm och går verkligen all in på de. Hade jag inte haft Cecilia (som jag ska startat företaget med) så vet jag inte om jag vågat helt själv.

Det var allt om gårdagen.

Ni får ta de vackert så hör vi av.

/Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Elin Paulsson Karlsson heter jag och förnärvarande är jag 21år och bor i det lilla samhället Tranemo som ligger i västra götaland. Till vardags jobbar jag som kock i en grundskola mitt ute i skogen, sjötofta. På eftermiddagar, kvällar och helger umgås jag med nära och kära, mina två katter och äter alledels för mycket god mat.

Inom en snar framtid (läs: 37 dagar) så öppnar jag ett bageri och konditori i hyltebruk, halland tillsammans med en vän. Det betyder att inom 56 dagar har jag fyllt 22år och flyttat till Hyltebruk och börjat på en helt ny bana i livet.

Nu tänker ni säkert, är du galen? Konditori? i HYLTE? blogga? det kommer aldrig gå.

Nä de kanske det inte gör, men jag ger det ett försök. Som ni kanske vet, Ni mina nära och kära som kanske råkar läsa detta för att jag kanske har råkat att länka och mer eller mindre tryckt upp det i era ansikten. Ni vet att jag har provat detta förr. Att blogga alltså. Det har hållt i hm.. MAX 2veckor. Men denna gången tänker jag inte ge upp! Jag skall kämpa.

Tänkte bara dra lite snabbt om va det är jag kommer att blogg om. Främst vardag, men även tips och trix på recept, om hur det är att driva företag osv.

Tänkte att jag stannar här när det gäller infomation om mig, så får ni veta mer under resans gång i denna blogg.

Ni får ha det fantastiskt så hörs vi.

/Elin

Likes

Comments