När jag slutade jobbet idag och gick ut genom dörren så tänkte jag flyktigt ”det här är ett perfekt väder att springa i”, 3 timmar senare så tog jag mig faktiskt iväg på en härlig, uppfriskande löprunda på ca 5,3 km. Jag har ingenting emot att stå på ett löpband och svettas men det är något alldeles extra att springa utomhus. Ingen tidtagning, ingen hastighet att reglera eller kilometerräknare framför ögonen. Det är bara låta benen få fritt spelrum att trumma på i varierande hastigheter. Ikväll kändes det dessutom så lätt att springa. Både ben och flås var på min sida och det gjorde rundan ännu mer tillfredsställande. Ändå är konditionen och hastigheten i löpandet inte vad det en gång varit men det är ju inte så konstigt med tanke på att träningen legat mest på is under stora delar av det här året förutom under fotbollssäsongen. Annars är nog det här det år jag tränat minst på väldigt länge. I år har jag tänkt ändra på det.

Mitt första mål nu är att komma i form till utlandsresan i april. Motiverar mig med att köpa nya bikinis och se starka, välformade (enligt mig då) kvinnor på instagram. Blir så inspirerad av att se hur andra kämpar och sliter för att bygga upp sina kroppar exakt som dom vill.

Men nu är det dags för mig att släcka lampan och sova. Godnattpuss! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Istället för gymmet så ligger jag nerbäddad i soffan med katten sen ett par timmar tillbaka. Har dragit på mig en urinvägsinfektion som orsakat både feber och frossa. Så benpasset flyttas fram tills då jag känner mig i bättre skick, förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge :)

Likes

Comments

Vaknade upp på morgon med världens träningsvärk i hela överkroppen. Är jobbigt att använda armarna idag. Ändå körde jag inte några speciella armövningar igår utan körde lite mer crossfit-liknande träning med tre olika cirklar. Jag tycker att jag har hyfsad kondition då jag springer men det är en heeeelt annan sak jämfört med att köra pulshöjande övningar med blandad styrketräning så som burpees, hopp upp på box, jumping squats axelpressar osv. Ni fattar. Jisses vad jag kände mig otränad då, haha. Men det var skönt efteråt såklart :)

Så efter jobbet idag ska benen få jobba istället. Nu när vi har en inbokad utlandsresa i april så kommer mycket fokus ligga på just ben och rumpa. Och ben är min favoritmuskelgrupp att träna at the moment. Passet kommer upp senare ikväll.

Hoppas ni får en fin tisdag. Puss!

Likes

Comments

Gud vilken klyschig rubrik men det känns faktiskt så. Ett nytt, oskrivet år är här och jag har en hel del ändringar jag vill göra främst med och för mig själv. Vet att det inte behövs ett nytt år för sånt men just nu kom det ganska lägligt så därav rubriken.

Så tanken är att jag ska bli lite mer aktiv här igen, saknar att låta fingrarna smattra på tangenterna (fast just nu är det på telefonen). Har så mycket tankar och ord som fladdrar i huvudet och som vill komma ut så jag vet knappt vart jag ska börja. Men gör det enkelt och börjar med att säga att jag gör nu ett försök att komma tillbaka till skrivandet, så att ni vet att jag lever och är påväg.

Hoppas att ni har haft ett bra nyår och fått en bra start på det nya året. Det kan jag då säga att jag har fått vilket känns väldigt motiverande 😊 Nu ska jag se till att få mig mat i magen och återgå till jobbet. Puss!

Likes

Comments