Godmorgon. När jag skjutsade min sambo till jobbet tidigare så såg jag att det hade snöat lite under natten, så mysigt med lite vitt på marken! Och nu sitter jag i soffan med en iiiiskall nocco, det är fortfarande mörkt ute och tända ljus står på bordet och en känsla av jul(!!!) infinner sig. Förra året hade jag ingen feeling för det alls, kanske berodde det på min livssituation just då.. Uppbrottet från mitt ex, många obearbetade saker från pappas bortgång som kommit upp till ytan och just känslan av att bo själv då man varit med någon så länge. Men nu, då jag har Jani och har fått bearbetat allt det dåliga som varit så känner jag mig mer öppen och mottaglig för, som nu, julen som är på ingång. Alltså det är exakt två månader kvar till julafton idag, helt galet vad tiden susar förbi. Den 4:e eller 5:e december så får vi tillgång till den nya lägenheten och jag längtar som en galning. Just nu bor vi i en väldigt kaosig etta där mycket av mina saker ligger i lådor för att det inte finns mer plats, haha. Såååå tiden får gärna fortsätta gå fort så det blir december någon gång.

Var inställd på att träna på morgon men då jag klätt på mig så kom jag på att mina skor är på jobbet då jag använder dom där också just nu, så det får bli ett gympass ikväll istället. Men det går ju lika bra det med :) Nu ska jag ta mig lite frukost i magen. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej godingar. Mitt försök att komma igång igen gick inge vidare som vanligt. Men nu känner jag för att försöka få in några rader. Det har hänt en del sen sist och det allra bästa är att jag fått mig ett jobb här i Kalix OCH vi har fått tag i en större lägenhet! Så nu plöjer jag igenom en hel del inredningssidor och drömmer om hur våran framtida lägenhet ska se ut. Vi har rätt olika stil då det gäller inredning men vi ska nog få det att gå ihop på något sätt. Jag älskar ju allt som är svart, vitt och grått medan Jani vill ha färg och gärna lite rustik stil. Men tycker bara det är kul att båda vet vad man vill ha, sen får man kompromissa helt enkelt :) Kan bjussa på ett inlägg sen om vad jag hittat för fint, hihi.

Ska sitta kvar i soffan ett tag till och scrolla men sen blir det att dressa om till träningskläder och dra till gymmet för ett pass för armarna tänkte jag. På morgon var jag där och körde ett rent cardiopass, det hör inte till vanligheterna längre men gud så skönt det är efteråt!

Likes

Comments

Ledig från jobb idag så glider runt hemma, städar och sjunger med i musiken. Det kliar i kroppen efter gymmet men har match ikväll så blir inget med det. De två senaste veckorna har träningen på gymmet flutit på bra, och jag är så taggad på vad för resultat jag kommer få under hösten och vintern nu då jag valt att lägga ännu större fokus på att bygga och stärka upp min kropp.

Eftersom både min sambo och jag är gymjunkies så kommer det spenderas många timmar på gymmet. Jag vill verkligen pressa mig utanför min komfortzon vad gäller träningen och se vad min kropp är kapabel till, och då är Jani till stor hjälp som får mig att vilja lyfta tyngre och bli mer motiverad då han (i mina ögon) har en jäkligt nice kropp. Nyfiken på han? Spana in "janivaha" på instagram 😀

Nu ska jag återgå till städningen, men det är svårt få ordning då man har mer saker än plats. Puuuss!

Likes

Comments

Ledig onsdag betyder att man har gott om tid på sig att träna. Så idag körde jag rygg och biceps och det kändes riktigt bra. Det stack i kroppen av PWO:n och hade gott om energi under hela passet, sånt gillas :) Ikväll är det fotbollsträning men innan dess hade jag tänkt röja i lägenheten lite och slänga ihop några matlådor. Men först ska jag fortsätta ligga kvar i soffan en liten stund till.

Likes

Comments

Dagens pass vart armar och mage idag, och är sjukt stolt att jag inte struntade i att träna mage som jag alltid annars har brukat göra, haha. Såhär såg passet ut:

Biceps
Bicepscurl med hantlar 10x4
Bicepscurl med ez-stång 10x3 ss. hammercurl 12x3
Bicepscurl i smithmaskin med stång 10x4

Triceps
Triceps pushdown med stång 10x4
Liggande skullcrusher med hantel 10x4
Triceps pushdown, en arm åt gången 10x3
Dips med hjälpvikt 8x2, 6x1

Mage
Russian twist 30x3 (15 på varje sida) ss. raka situps 12x3
Köttbullen med viktplatta (som jag kallar den) 12x3 ss. liggandes benlyft från sida till sida
Bencykling 20x1

Och ja jag blandar engelska och svenska i namnen på övningarna :)

Likes

Comments

Jag är tillbakaaaa! Efter ett långt avbrott så kliar det i fingrarna att försöka komma igång med skrivandet igen. Mest för att logga träningen egentligen, men ändå. Jag tycker ju om det här, att skriva. Dela med mig. Och så kände jag för en helt ny start, därav denna blogg.

Mycket har hänt under de senaste 7-8 månaderna. I januari hade jag turen att träffa den finaste killen, som jag nu har flyttat in hos. Så nu bor jag i Kalix, det stället som jag sa att jag aldrig skulle bosätta mig i. Men vad gör man inte för kärleken :) Så nu bor vi i en liten 1:a men är på span efter större. Hälften av mina saker ligger nerpackade för att de inte får plats, haha. Men dedär kommer lösa sig så småningom.

Och träningen då... Kan börja med att säga att vara nykär gör att man prioriterar annorlunda, hehe. Trots att båda är träningstokiga så har vi hellre ätit god mat och sysselsatt oss med annat än just träning. Det enda jag hållit igång med är fotbollen, men har saknat gymmet väldigt mycket. Och jag lovar er, i veckan är det den första hela veckan (som jag kan komma ihåg det) som jag tränat igenom hela kroppen på gymmet. 4 pass som alla gått väldigt bra. Och känslan av hur bra man mår både fysiskt och psykiskt av att göra något man älskar är fantastisk! Ser så mycket fram emot hösten och träningen som väntar. Att få ha Jani vid min sida, som är väldigt duktig inom träning och kost, kommer vara till stor hjälp och jag hoppas på att kunna utveckla och bygga upp en fysik och form som jag inte haft tidigare.

Så nu kickar jag igång hösten med en massa ny energi, nya mål och förutsättningar. Det kommer bli grymt!


Likes

Comments