Gud vad jag bara lägger upp på mat. Men gott äre. Åt scones och drack islatte till middag idag. Mm

Likes

Comments

​SUNDAY MORNING / PANCAKE BREAKFAST

Åt världens godaste frukost/brunch imorse. Punkt. 

Likes

Comments

"Gillar du smink?" frågar min farfar mig. Jag blir lite generad och antar att han förmodligen skådat min heldragna eyeliner och min högt lagda bronzer. Förmodligen skimrar highlightern på kindbenen i lysrörsljuset att det bländar honom. Jag svarar, fortfarande alldeles generat, att ja jo det var väl roligt att göra sig fin ibland.

"Din farmor älskade att pudra sig och göra sig fin med läppstift. Hon målade sig varje dag" säger han och försvinner med blicken bort. Förmodligen plockade han fram en bild av min unga farmor ur minnet. Jag hjälper honom upp med benen i sängen och rätar till hans skjorta som viker sig när han lutar sig bakåt. Han berättar om hur han en kväll, efter jobbet kommit hem och sett sin fru i badrummet så som han aldrig tidigare gjort.

"Jag stod där i dörröppningen till badrummet, och såg hennes spegelbild, helt förstelnad i flera minuter stod jag där och bara såg på när hon tog bort allt det spackel hon lade ner mycket tid på. Och flera gånger tappade jag andan eftersom hon var så vacker. Jag förstod aldrig varför hon målade på sig allt det där. Hon var ändå den vackraste jag skådat."

Likes

Comments

​.. är namnet på min tumblr, där ni finner en hel del av detta ni ser ovan plus lite till. Kläder, söta katter, inredning, kärleksbrev (faktum är att min tumblr heter lovelettersfromstrand.tumblr.com, men jag har döpt om den) resor och en utopisk kärlek till kaffe. 

Kika in om ni får en minut över.

Likes

Comments

Min efterlängtade dator, är nu hemkommen. Vad vi kommer trivas ihop, det tror jag det. Ska bli skönt att äntligen ha en dator igen och förhoppningsvis ska jag ta tag i fotograferandet en del igen nu när jag har en bra dator.

Likes

Comments