Tänkte skriva att allt är back to normal, men ångrande mig i samma stund jag tänkte det. Känns inte som allt är som det brukar, vissa delar mer och vissa delar mindre. Första veckorna in på detta året har minst sagt vart väldigt blandade. Känns som jag dansat på spindelnät typ och när allt lixom började falla på plats igen och jag kom tillbaka till mig själv så brast väldigt mycket igen i den vevan med Jolie.. Och just nu så känns saker bara så ovanligt.
Pappa åkte till Afrika inatt och blir borta i två veckor, första resan jag ändå är lite orolig över att han ska iväg på. Jag själv ska ha en pluggonsdag, gräva ner mig själv i böckerna i några timmar och bara försöka lägga fokus på det. Tur är iaf att Quilla igår fick bra besked på sitt återbesök, finaste pärlan<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår visade livet ännu en gång sin orättvisa sida. Hästen som tagit mig upp från botten och varit en trotjänare på Alleby i hela 18 år fick igår galoppera vidare på de evigt gröna ängarna. Jolie var en väldigt speciell häst och jag har så mycket att tacka henne för, alla år, alla fina minnen och för allt hon lärt mig. Sov så gott prinsessan, du kommer bli så saknad.
Tack för allt <3

Likes

Comments

Dessa jeans kan väldigt enkelt piffa till en hel outfit. Utan att behöva lägga till detaljer eller fundera över vilka tröjor som passar över varandra, så kan du här istället bara matcha hur enkelt som helst. Jag älskar kombon av mina svarta bootcut jeans och en polotröja med vida ärmar, classic and simple.

Likes

Comments

Börjar denna måndagsmorgon med fem bilder från helgen. Dom sammanfattar faktiskt min helg väldigt bra, i princip bara det jag har gjort. Lagt hela dagarna i stallet och tiden på hästarna, inget jag har något emot, skulle nig mer kalla det kvalitétstid. Andie och jag börjar komma lite bättre överens och hon har gått riktigt bra efter lite jobb dessa dagarna, så glad. Quilla ser man även lite skillnad på sen hon började bli riden, inte mycket men lite. Hon ska snart tillbaka på återbesök och med handen på hjärtat finns det inget jag önskar mer än att hon är frisk.

Men well well, det är måndag som säkert ingen har missat, lika trött som vanligt. En skoldag fram tills 1-tiden står på schemat för mig innan det är dags för den vanliga lilla turen på Q och sen hoppträning. Ha en toppendag alla underbara, puss

Likes

Comments

Från en cykeltur med bästi i sommras

Godmorgon! Denna ljuvliga morgon, helt perfekt har den verkligen vart. Ställde klockan imorse för att egentligen åka till stallet och mocka innan praktiken, men valde istället att somna om gott. Vaknade sedan av mig själv runt 9-tiden, så underbart. Behövde sova ut lite så det va jätteskönt. Tog min tid under morgonen utan någon stress, åt frukost med pappa och kom sedan ut och möttes av strålande sol och glittrande gator. Helt klart definitionen av en perfekt morgon. Dagen kommer dessutom fortsätta i detta härliga spår förhoppningsvis, först en dag på Vallgatan för att sedan bli upplockad av pappa och åka ut till hästarna tillsammans med Andrea och Julia.

Likes

Comments

En snabbis på hur jag springer runt idag. Fick bli den mysiga Odd Molly koftan idag tillsammans med en classic vit kortärmad blus. Nertill ett par enkla svarta bootcutjeans över ett par bruna Primeboots, allt detta ihop med min gråa kappa och en tjock svart sjal - båda två ifrån Zara.

Likes

Comments

Hej godingar. Torsdag och min sista skoldag för veckan, hur skönt som helst att ha schemat upplagt på detta sättet. Har just nu min sista lektion för dagen och försöker bestämma mig för om jag ska åka hem till en gammal kompis efter skolan eller om jag ska ta hästarna först.. Det är så skönt att få stallet klargjort innan kvällen så det lutar nog åt att åka dit direkt. Har verkligen vart så trött denna veckan också så ska försöka runda av kvällen något tidigare med lite Greys och ta vara på min sovmorgon imorgon. Hoppas ni får en finfin dag, puss

Likes

Comments

Godmorgon måndag. Ny vecka, men inte så stora skillnader. Vaknade lika trött som vanligt imorse men fick dragit mig iväg till skolan och sitter nu på min första lektion. Snövädret har börjat förändras lite mer mot blöt snö, och detta resulterade i att jag i princip har hoppat fram mellan bussarna. Märkte ju inte detta förrens jag redan var ute, i mina Ugg's.. Inte smartaste valet nu i efterhand haha. Hoppas som alltid på en bra dag och jag önskar er desamma. Hörs sen hjärtan, puss

Likes

Comments

Thousands of candles can be lighted from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared.
"And this Happiness cannot be traveled to, owned, earned, worn or consumed. This happiness is the spiritual experience of living every minute with love, grace and gratitude"

Likes

Comments