​Jag har sett både bloggare och youtubers som har använts sig av denna underbara lilla färgklick, en Foreo Luna Play. Det är nämligen en liten elektrisk ansiktsrengöringsborste som tar bort 99,5 % smuts och fett i ditt ansikte. Jag köpte den i veckan och har börjat använda den då jag tvättar mitt ansikte, både morgon och kväll. Man känner sig verkligen ren efteråt, jag lovar. 

Så ett tips till er alla! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att avbryta allt och bara gå ut och promenera är något av det bättre man kan göra. Jag och Alice hade varit i stan och cyklade sen till Linda där vi träffade en av hennes kompisar hemifrån. Men efter ett tag när energin från kaffet satt igång våra kroppar bestämde vi oss för att gå ut på en promenad. Det var så skönt och vi hamnade i ett så fint område där jag aldrig hade varit förut.

Likes

Comments

Igår satt jag på vårdcentralen i en och en halvtimme och väntade på att få träffa en doktor, i hopp om att få någon medicin för att bli frisk. Men nej, jag hade ett virus i kroppen som kommer läka av sig självt, så nu är det vila och tedrickande som gäller. Så ska snart gå till Ica för att köpa massor av c-vitaminer som jag kan boosta min stackars lilla kropp med. För jag vill bara bli frisk, har en hel del i skolan och till det måste jag vara pigg i huvudet.

Men under dessa dagar, då jag vilat och tagit det lugnt har jag också sett en väldigt bra serie. Min kompis Linda tipsade mig om den och efter ett avsnitt var jag fast! Man ville bara se mer och mer för att se hur det utvecklar sig. Helt klart ett tips till er alla. Den heter "The night of" och finns på HBO Nordic. SE DEN!

Likes

Comments

I lördags avslutades lärarinsparken med en "sexa", vilken är en sittning där man klär ut sig och har superkul. Vi började med att träffas hemma hos en av tjejerna i laget tillsammans med nästan hela laget. Vi övade på vårar uppträdande och hängde innan vi skulle in till stan och den nation vi skulle spendera kvällen på. Kvällen bjöd på trerättersmiddag, en hel del dricka till del och alla lagens uppträdande. Det är allt annat än lugnt på dessa sittningar, folk drar igång ramsor från alla hålla, skålar och taggar igång tillsammans.

Efter en lite för lång middag dansade till stängning tillsammans allihopa. Har verkligen haft så kul, trots två intensiva veckor. Kroppen har nu sagt ifrån och nu ligger jag hemma med halsont och feber som går upp och ner. Men nu har jag iaf tid att vila!

Likes

Comments

För ungefär två veckor sedan välkomnade vi de nya studenter till skolan och startade våran lärarinspark. Jag som redan har pluggat i ett år bestämde mig för att vara med och hjälpa till och blev en utav alla faddrar till de nya. Vi delade in oss i lag efter temat Netflix och vårar lag blev "That 70´s show", så på med utsvängda byxor och mönstrade tröjor!

Vi är nu inne på slutspurten och kommer avsluta dessa två veckor med en "fulsittning" på lördag där vi festar tillsammans som aldrig förr. Man klär ut sig, spexar inför varandra och har en allmänt hetsig stämning men det är så kul.

Trodde inte att det skulle vara så roligt som det faktiskt har varit under dessa två veckor, alla har varit så glada och intresserade av att lära känna varandra. Vi har helt enkelt haft det bästa laget!

Likes

Comments

​Jag vet, jag vet, jag har inte bloggat på hela sommaren. Men jag har helt enkelt haft fullt upp och inte haft lust. Jag har under den mesta tiden jobbat och känner därför att det inte skulle blivit så roliga inlägg där jag endast skriver om det... Men trots mycket jobb har jag haft det väldigt kul och faktiskt lyckats väldigt bra. Som ni kanske inte vet har jag arbetat på nöjesparken Gröna Lund i Stockholm och har därför haft det väldigt hektiskt, med tusen och åter tusen gäster varje dag. Men det är också därför det är så kul, för det händer saker hela tiden. 

Nog om mitt jobb, jag har även haft en underbar vecka i Grekland med min pojkvän, varit ute med båten med familjen och hunnit ta igen tid med vänner i Stockholm. Känns konstigt att allt börjar nu igen med mina studier men det känns bra och jag är redo! 

Likes

Comments

Igår var jag och mamma på min lillebrors skolavslutning, han gick ut nian och avslutade därmed sin tid i grundskolan. Det känns så konstigt och lite smått läskigt att han blir större och äldre. Han har min lilla plutt, men jag inte nu längre... Men det var jättefint! Det var sång och uppträdande på skolgården vid elva innan vi avslutade i deras klassrum. Under tiden som vi satt där satt jag och tänkte på att jag kommer befinna mig i just den situation om 4 år. Då jag kommer stå framför min klass och önska dem en trevlig sommar, som lärare.

Vi avslutade kvällen på Luzette med hela familjen för att äta middag. En riktigt bra restaurang, med så god mat! Ett hett tips till er som befinner er i Stockholm.


Likes

Comments

Sittandes på tåget hem till Stockholm tänker jag vara på hur bra vi har haft det. Sittandes ute tillsammans med en högtalare, bra musik och några öl liggandes i gräset bredvid. Kan de bli bättre?

I lördags vaknade vi upp lite smått sega efter den sena natten innan, men otroligt taggade ändå. Vi rörde oss in mot stan för att köpa lite mat och dricka innan vi placerades oss i solen för parkhäng. Vid 19 var vi inne på Ullevi och väntade med spänning på att Håkan Hellström skulle kliva upp på scenen. Och oj vad det var värt väntan sedan förra året, då vi köpte biljetterna. Herregud, jag var så lycklig uppe på läktaren sjungandes till all musik. TACK HÅKAN!

Likes

Comments

DAGEN ÄR ÄNLTIGEN HÄR! Igår skrev jag terminens sista tenta och idag åker jag till Göteborg med världens bästa vänner. Tänk att vi bokade dessa biljetter innan jul och sedan dess har vi bara väntat... Och imorgon står jag på Ullevi och sjunger till mannen som har förändrat mitt liv, världens bästa artist. Ni kan nog inte förstå mitt lyckorus just nu!

Vi kommer ner till Göteborg i eftermiddag och ska då lämna våra saker på rummen vi ska bo i och sedan hitta någon mysig uteservering och äta middag på. Några av oss åker tåg och andra åker bil så vi möts upp allihopa i staden. Är så lycklig just nu!

Likes

Comments

Lördagen började med en mysig frukost med pojkvännen, lite tv-serie och mys innan vi sa hejdå. Jag satte mig vid skrivbordet och började plugga, medan vi i vår gruppchatt började planera för kvällen. Vi hade bestämt oss för att dra ihop allihopa och köra en sista brakfest innan alla åker hem för sommaren. Och ja, en brakfest blev det.

Vi träffade runt 19 i ett korridorsrum, röjde och hade allsång till allt från Ulf Lundell till E-type. Sent på natten begav vi oss till Norrlands nation för att dansa till 04, då de stängde. Sedan cyklade jag hemåt och beundrade soluppgången och allt fågelkvitter, innan jag somnade under mitt fluffiga täcket.

Likes

Comments

  • En del av min ansiktsrutin

    "​Jag har sett både bloggare och youtubers som har använts sig av denna underbara lilla färgklick, e…"

  • En paus

    "Att avbryta allt och bara gå ut och promenera är något av det bättre man kan göra. Jag och Alice ha…"

  • Vila och drick te...

    "Igår satt jag på vårdcentralen i en och en halvtimme och väntade på att få träffa en doktor, i hopp…"