Trots att det börjar bli allt kallare ute så är hösten ändå en av de finaste årstiderna. Att få cykla bland massor av vackra löv, mysa i stora koftor och dricka kaffe och te i mängder! En sådan dag hade jag idag, pluggade på förmiddagen i skolan och cyklade sedan ner på stan för att fika och gå runt i olika butiker. Precis så en fredagseftermiddag ska se ut!

Nu ska vi laga egna hamburgare och mysa i soffan med den STORA påsen godis som vi köpte, vågar inte riktigt säga vad det kostade hehe...

Likes

Comments

Mitt bloggande går upp och ner hela tiden, ibland bloggar jag och ibland blir det långa pauser. Men vet inte vad jag ska skriva om och om det är någon som faktiskt läser... Sen är jag också den personen som jämför mig med alla andra och vill vara en av dom som skriver intressanta inlägg, pryder med fina bilder och har många läsare varje dag. Och när jag då tittar på min egen blogg tappar jag lusten då jag inte är en av dom och vet att jag inte kommer att bli det heller. Men varför ska det vara så? Att jag alltid ska jämföra mig med alla andra och försöka vara någon annan än den jag är ibland? Jag tror nog inte att jag är själv med dessa tankar då samhället runt omkring hela tiden påminner om vad alla andra gör. 

Men denna veckan ska jag försöka blogga mer och bara vara mig själv! 


Likes

Comments

​I lördags mötte jag upp tjejerna efter en sovmorgon för att gå på skördemarknad. Vi hade hittat detta på Facebook tidigare i veckan och hade bestämt oss för att gå dit. Man betalade 100 kronor för en korg och fick sedan fylla den så mycket man ville. Jag blev lite besviken på utbudet, då jag trodde att det skulle finnas lite mer att välja mellan men jag fick med mig potatis, lök, morötter, äpplen och vitkål. Så nu får jag äta massor av grönsaker och baka äppelpaj! 

Efter att ha lämnat korgen hemma och hämtat lite kläder åkte jag hem till Linda, där det stod middag på schemat innan vi drog ut för att dansa hela natten. Landade i sängen runt halv fyra och gjorde inte mycket igår, tog igen tid med pojkvännen (som förövrigt är min sambo nu, wohooooo) och tittade på tv-serier. 

Likes

Comments

​Jag har sett både bloggare och youtubers som har använts sig av denna underbara lilla färgklick, en Foreo Luna Play. Det är nämligen en liten elektrisk ansiktsrengöringsborste som tar bort 99,5 % smuts och fett i ditt ansikte. Jag köpte den i veckan och har börjat använda den då jag tvättar mitt ansikte, både morgon och kväll. Man känner sig verkligen ren efteråt, jag lovar. 

Så ett tips till er alla! 

Likes

Comments

Att avbryta allt och bara gå ut och promenera är något av det bättre man kan göra. Jag och Alice hade varit i stan och cyklade sen till Linda där vi träffade en av hennes kompisar hemifrån. Men efter ett tag när energin från kaffet satt igång våra kroppar bestämde vi oss för att gå ut på en promenad. Det var så skönt och vi hamnade i ett så fint område där jag aldrig hade varit förut.

Likes

Comments

Igår satt jag på vårdcentralen i en och en halvtimme och väntade på att få träffa en doktor, i hopp om att få någon medicin för att bli frisk. Men nej, jag hade ett virus i kroppen som kommer läka av sig självt, så nu är det vila och tedrickande som gäller. Så ska snart gå till Ica för att köpa massor av c-vitaminer som jag kan boosta min stackars lilla kropp med. För jag vill bara bli frisk, har en hel del i skolan och till det måste jag vara pigg i huvudet.

Men under dessa dagar, då jag vilat och tagit det lugnt har jag också sett en väldigt bra serie. Min kompis Linda tipsade mig om den och efter ett avsnitt var jag fast! Man ville bara se mer och mer för att se hur det utvecklar sig. Helt klart ett tips till er alla. Den heter "The night of" och finns på HBO Nordic. SE DEN!

Likes

Comments

I lördags avslutades lärarinsparken med en "sexa", vilken är en sittning där man klär ut sig och har superkul. Vi började med att träffas hemma hos en av tjejerna i laget tillsammans med nästan hela laget. Vi övade på vårar uppträdande och hängde innan vi skulle in till stan och den nation vi skulle spendera kvällen på. Kvällen bjöd på trerättersmiddag, en hel del dricka till del och alla lagens uppträdande. Det är allt annat än lugnt på dessa sittningar, folk drar igång ramsor från alla hålla, skålar och taggar igång tillsammans.

Efter en lite för lång middag dansade till stängning tillsammans allihopa. Har verkligen haft så kul, trots två intensiva veckor. Kroppen har nu sagt ifrån och nu ligger jag hemma med halsont och feber som går upp och ner. Men nu har jag iaf tid att vila!

Likes

Comments

För ungefär två veckor sedan välkomnade vi de nya studenter till skolan och startade våran lärarinspark. Jag som redan har pluggat i ett år bestämde mig för att vara med och hjälpa till och blev en utav alla faddrar till de nya. Vi delade in oss i lag efter temat Netflix och vårar lag blev "That 70´s show", så på med utsvängda byxor och mönstrade tröjor!

Vi är nu inne på slutspurten och kommer avsluta dessa två veckor med en "fulsittning" på lördag där vi festar tillsammans som aldrig förr. Man klär ut sig, spexar inför varandra och har en allmänt hetsig stämning men det är så kul.

Trodde inte att det skulle vara så roligt som det faktiskt har varit under dessa två veckor, alla har varit så glada och intresserade av att lära känna varandra. Vi har helt enkelt haft det bästa laget!

Likes

Comments

​Jag vet, jag vet, jag har inte bloggat på hela sommaren. Men jag har helt enkelt haft fullt upp och inte haft lust. Jag har under den mesta tiden jobbat och känner därför att det inte skulle blivit så roliga inlägg där jag endast skriver om det... Men trots mycket jobb har jag haft det väldigt kul och faktiskt lyckats väldigt bra. Som ni kanske inte vet har jag arbetat på nöjesparken Gröna Lund i Stockholm och har därför haft det väldigt hektiskt, med tusen och åter tusen gäster varje dag. Men det är också därför det är så kul, för det händer saker hela tiden. 

Nog om mitt jobb, jag har även haft en underbar vecka i Grekland med min pojkvän, varit ute med båten med familjen och hunnit ta igen tid med vänner i Stockholm. Känns konstigt att allt börjar nu igen med mina studier men det känns bra och jag är redo! 

Likes

Comments

Igår var jag och mamma på min lillebrors skolavslutning, han gick ut nian och avslutade därmed sin tid i grundskolan. Det känns så konstigt och lite smått läskigt att han blir större och äldre. Han har min lilla plutt, men jag inte nu längre... Men det var jättefint! Det var sång och uppträdande på skolgården vid elva innan vi avslutade i deras klassrum. Under tiden som vi satt där satt jag och tänkte på att jag kommer befinna mig i just den situation om 4 år. Då jag kommer stå framför min klass och önska dem en trevlig sommar, som lärare.

Vi avslutade kvällen på Luzette med hela familjen för att äta middag. En riktigt bra restaurang, med så god mat! Ett hett tips till er som befinner er i Stockholm.


Likes

Comments