Föreställ dig detta:
Du har i en veckas tid gått och tänk/längtat till denna dagen och är faktiskt lite småtaggad. Det händer inte så ofta men idag är det kvantumserien (en löptävling) och du ska vara med. Det är svinkallt ute men den är okej, det hör till liksom. När du väl kommer till starten känner du hur pressen börjar komma(du är ju en tävlingsmänniska, så du vill ju göra bra ifrån dig) och du vet inte om du kommer klara av dessa 5km du ska ta dig igenom. Du har sprungit i dessa spår hundratals gånger och vet minsta lilla backe som existerar. Starten går och folk rusar iväg, du lägger lite bakom för att du vet att folk saktar av efter ett tag. Men nu börjar problemen. Det blir allt jobbigare och jobbigare att fortsätta springa, dina ben vill inte lyssna på din hjärna och löptekniken försvinner totalt... Du fortsätter att springa men nu är det andningen som är problemet. Det är som att du glömt av hur man gör, du andas och andas och andas men av någon anledning fylls inte dina lungor av syre. Efter 2km vet du att snart kommer du tillbaka till start för att varva ovh springa ytligare ett varv i samma spår. Automatiskt ökar du takten men nu är det ditt skadade knä som tar stryk. Som vanligt skiter du i det och fortsätter springa. (Idiot...) du passerar start och fin kropp ger upp. Du kan inte springa en meter till, inte ett enda steg, du bara stannar. Allt tar stopp., du sättet dig ner på marken och börjar hosta samtidigt som du försöker andas riktigt. Du känner dig besviken, dålig, misslyckad. Du klarade inte ens 3km!!! Tillslut kommer tårarna, vem fan gråter över ett lopp, jag vet inte, så dumt, men hela min kropp gjorde så ont så jag visste inte vad jag skulle göra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon babe och trevlig måndag
Är inte måndag morgon så mysiga? Eller inte. Vaknade 03:30 och kunde inte somna om, sen så hade jag så fruktansvärt ont i halsen så var tvungen dricka te (vilket jag aldrig gör annars)
Jaja försöker peppa upp den "bra" måndag med lite Håkan istället

Likes

Comments

Idag är det lördag, men igår var de fredag och eftersom min kompis är nybliven 18åring så hade vi planer för denna fredagen kan man säga.

Vi var supertaggade hela veckan i princip, och när fredagen väl kom så var förväntningarna skyhöga!! Ja, vi var ut på klubb för första gången och vi hade den mest fantastiska kvällen någonsin.

Ett tips om ni vill vara sparsamma under kvällen så rekommenderar jag att inte köpa så mycket drinkar inne på klubben. Vi var på Excet och fick betala 130kr för en drink!!!!! Det är skandal. Dom rånar oss!! Så vänner, köp inte där inne, det blir dyrt.

Har ännu en rekommendation och det är schlagerbaren inne på excet!!! Omg är kär i den baren. All kärlek, stämningen, musiken och folket där är helt underbart. Spenderade större delen av kvällen där kan jag säga hahah.
Puss puss ly

Likes

Comments

Hej babes!! Vill testa på detta med blogg. Har försökt förut, två gånger faktiskt, men kan erkänna att jag misslyckats ganska grovt då. Men vad säger man? Tredje gången gillt?
Så vill dela med mig utav mitt nya hår!! Tycker verkligen om det så mycket men samtidigt vet jag inte om jag är nöjd, är de dubbelmoral eller vad.
Bye Bye Love you<3

Likes

Comments