Header

Älskar verkligen hösten!

Blev ett roligt armbrytarpass med pappis ikväll. Nu är det endast 2 veckor kvar tills vi lyfter!

Kolla in filmklippet ovan.

Likes

Comments

17 dagar kvar tills vi lyfter mot VM. Formen känns än så länge bra, men det är just nu. Hur det är på VM vet vi inte än, eftersom det inte är dags än. 

Kvällen spenderades på bästa sätt med armbrytarspecifik träning och bordsträning med pappis. Älskar verkligen det. Ännu roligare är det ju när vi åker till Storuman Armsport och tränar med dom. Dit kan man ju inte alltid åka eftersom det är en bit.
Imorgon är det underbara fredag och därefter helg. Då väntas det lite träning och lite chill.

Likes

Comments

22 kvar tills planet lyfter mot Bulgarien. Jag ska alltså få tävla på mitt andra världsmästerskap och min fjärde internationella tävling. Kommer att bli en fantastisk upplevelse och jag är så tacksam att jag får vara med om det!
Förra året när jag åkte på EM och VM, så förstod jag egentligen inte hur stort det var. Det var förrän det var dags för årets EM jag började förstå det mer. Nu har man mer koll på motståndet och hur man ska prioritera träningen. Den värsta motståndaren som kommer heter Yekaterina Lyakhova (Екатерина Ляхова) från Kazakstan. Hon har alltid varit obesegrad i höger arm.
I vänster arm under förra årets VM lyckades jag få en ordentlig match mot henne. Det blev vinst till mig, men nu är vi båda starkare och kan bli ännu starkare eftersom det är fler träningspass kvar på schemat. Yekaterina är ingen leksak och jag ser verkligen framemot att få möta henne igen. Det är hon jag verkligen vill möta, eftersom hon är världens bästa junior (och senior eftersom hon vann även den klassen under förra årets VM i 60kg höger arm). När jag frågade henne om hon skulle tävla i en högre viktklass, så svarade hon att hon skulle tävla i 60kg klassen. När jag fick svar så skrek jag bara: Yes! Vi möts än en gång!
Såklart finns det många fler bra konkurrenter från Ryssland, Turkiet och Ukraina. Men det är Yekaterina som är "The Superstar".
Startlistorna är inte släppta ännu, så det kan komma många nya talanger!

På videon ovan kan du se matchen där jag möter fröken Lyakhova under förra årets VM. Cred till S.A.TV productions och bilden på mig hemkommen från EM i våras som Josefine Laul har tagit.

Likes

Comments