Header

​Det var ett tag sedan jag bloggade nu, jag tittade in ibland bara och sa att jag skulle vara mer aktiv. Men det hände ju aldrig så nu kommer jag att försöka igen!

Eftersom jag raderat alla gamla inlägg så kommer jag börja igen med ett inlägg om mig själv, för er som inte riktigt vet vem jag är.

Jag är född 1997 & fyller alltså 19 år i Oktober, men jag ska nu efter sommaren börja mitt andra år på Realgymnasiet. Jag går inriktning häst och trivs super bra & jag känner äntligen att jag hittat rätt då det aldrig gått såhär bra i skolan som det gör nu. På fritiden är jag nästan alltid upptagen, jag umgås med min pojkvän Robin, vi har varit tillsammans i 3 år i December. Jag har även hundar som jag är ute & går med, Alice & Hugo. Dom lär ni nog få läsa ganska mycket om! Jag rider även några gånger i veckan, både i skolan och på fritiden. Jag har en medryttarhäst som heter Maxi, världens finaste häst. Men nu efter sommaren så kommer han troligen flytta till lösdrift, så då vet jag inte hur det kommer bli då eftersom det är en bit bort och inga bussar finns! Men har troligen en annan häst jag kommer åka ut till då & då beroende på hur ridningen kommer att gå pågrund av en skada jag har i ryggen. Annars så umgås jag med min underbara bästa vän/kusin Lina. Hon bor i Husby vilket är en lång bit ifrån mig men vi träffas varje dag i skolan och hon har hjälpt mig så mycket!  Mer än såhär har jag väl inte att skriva!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments