Jobb idag gick väldigt segt men bra.
Fick tydligen jobb på sportscamp Norrköping också i sommar, men tackade tyvärr nej. Känns faktiskt väldigt sorgligt, men hoppas det blir lika bra i Halmstad.
Nu ska jag gymma, själv eller med JN får se vad som sker.
Sen blir det att käka lite mat och ta det lugnt.

Hoppas ni alla har haft en jättebra torsdag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

TB till bästa dagen och en saknad vän.

Nu har jag jobbat två dagar på nya jobbet som receptionist. Det är väldigt mycket att lära sig men jag känner att jag kommer komma in i det snabbt. Redan idag har jag varit i receptionen själv i två timmar ungefär.
Fast denna veckan är det väldigt segt, för segt. Men nästa vecka ska det bli fullt ös säger dem.

Efter jobb åkte jag till väla med min bror och fick med mig en snygg t-shirt från Levis. Efter väla har jag ätit och sen drog jag till gymmet. Gymmet gick bra och nu är jag så trött.
Tanken nu är att jag ska ta en dusch och sen kolla Paradise hotel innan läggdags.

Imorgon blir det jobb, sjukgymnast och nog en sväng till gymmet.

Hoppas ni har haft en jättebra tisdag!!

Likes

Comments

Har tävlat med mina gymnaster idag och åh vad dem var duktiga. Första fången för många och gick jättebra. Finns mycket att öva på, så nu kör vi på!!
Nu ska jag snart äta sen ska jag till arenan och kolla på Johan glans. Tror det kommer bli riktigt kul! Johan glans är ju bara för bra.

Ni få ha en superbra lördag!

Likes

Comments

2014

2015

2016

Tackade precis ja till mitt fjärde år som tränare på stadium sports camp men denna gången i Halmstad. Ska bara kolla med jobb, men om ledighet blir godkänt så blir det en vecka i Juli.
Vanligtvis är man alltid där två veckor, men i Halmstad blir det bara en.

Svårt att klå förra årets ledareteam, trivdes så bra!
Men ska bli kul att testa på i Halmstad detta året och träna lite mer Skåne gymnaster.

Rekommenderar alla som är tränare i någon sport att söka till sportscamp i Halmstad eller Norrköping. Man får träna sin sport hela dagarna och träffa massa nya människor.

Likes

Comments

Wiho nu är det fredag! Säkert många som har längtat, för mig känns det som vilken dag som helst. Fast jag ska träffa och träna min gymnaster ett tag ikväll.
Innan idag tog jag bort stygnen från knäet och träffade några nya kollegor. På måndag blir det jobb igen och jag hoppas jag kommer trivas.

Nu tänkte jag rehaba lite sen ska jag kanske träffa JN ett tag sen ikväll ska jag ta mig till GH och träna mina gymnaster som ska tävla imorgon.

Hoppas ni får en jättemysig fredag!!

Likes

Comments

Åh blir alltid så taggad på att börja på någon rolig sport när jag tränar som mest.
Jag kan inte just nu för har ju mitt knä men skulle varit kul att börja med något eller att man gjorde det när man var yngre. Jag har alltid idrottat sen jag var 5 år till 19. Började med lekgympa som liten och slutade mitt idrottande med truppgymnastik. Jag är ju fortfarande väldigt aktiv inom truppgymnastik då jag är ledare i 6 grupper, men kommer nog minska på grupper pga det tar mycket tid.

Men är inte sugen på att träna truppgymnastik själv längre, trodde jag skulle få abstinens som skadad. Men nä, jag har nog tappat mitt intresse plus att truppgymnastik har egentligen aldrig varit min specialitet. Är lite för klumpig och lite för feg.

I skolan var absolut friidrotten det roligaste på idrottslektionen. Har alltid tyckt friidrott verkat roligt. I högstadiet blev jag jättesugen på att börja men kände mig då alldeles för gammal och det var jag nog också.
Men att springa 60 meter var min grej och tyckte även längdhopp var kul.
Jag kom ihåg nu i gymnasiet att jag sprang snabbast i klassen på 60 meter, då jag sprang på 8 något.

Med rätt teknik och mer träning så skulle det gått mycket bättre. Men man vet aldrig det kanske finns någon vuxengrupp? Jag bor nämligen mittemot en friidrottshall (utomhus)

Vi får se i framtiden. Gympan är ju fortfarande en sport som jag älskar men man tappar kärleken till sporten lite när man är tränare varje dag och det är mycket mer än bara vara i hallen och träna gymnasterna. Så det är faktiskt ganska skönt att ha en paus ifrån det nu när jag är skadad.

Likes

Comments

Rehaben gick jättebra som vanligt. Knäet blir bara bättre och bättre så det känns skönt. Efter sjukgymnasten åt jag snabbt sen drog jag vidare till gymmet för att köra mage och armar. Armarna är döda nu iallafall. Men längtar till jag verkligen kan få upp flåset och börjar springa eller köra IW. Jag vill komma i form igen, känna mig nöjd med min kropp.

Nu tänkte jag duscha och ta på lite ansiktsmask. Sen ska jag ta bort lite disk.

Annars idag blir det bara chill och borde egentligen sätta mig ner med körkorteorin men det kämpar verkligen emot.

Ha en jättebra torsdag, kraaam!

Likes

Comments

Nu sitter jag och äter frukost och kollar på Nyhetsmorgon, snart ska jag ta bussen in till sjukgymnsten. Plåstrade om mitt knä igår och plåstret sitter inte på plats. Så jag hoppas dem har något plåster som kan sätta fast det på sjukgymnasten.
Annars idag är inget planerat, förmodligen drar jag till gymmet en stund, sen blir det bara att chilla.

Jag hoppas alla får en jättebra torsdag!

Likes

Comments

Jag har massor dåliga vanor som jag förmodligen inte är ensam om...

  • Jag har svårt för att tacka nej till saker, så har ofta för många bollar i luften och tillslut blir det för jobbigt. Men man vill ju vara snäll och tacka ja till jobb, hjälp osv.


  • Äter väldigt sällan frukost, ibland på helgen och oftast bara ett glas Oboy. Men nu ska det bli ändring på det.


  • Jag kan ibland fastna i en helt annan värld och glömma allt som en person precis sagt till mig. Hände väldigt ofta i skolan under föreläsningar och det händer även när kompisar berättar långa historier. Hemskt men sant.


  • Jag kan ibland prata lite för mycket om mig själv, det är mest mitt ena gäng från när jag gick gymnasiet som påminde mig om det. Jag hoppas jag inte gör det lika mycket längre.


  • Jag stressar alltid upp mig helt i onödan, inför jobb, föräldramöten med mera. Sen går det alltid i slutändan jättebra.


  • Jag glömmer var jag lägger saker och det blir inte enklare när man bor på två ställen. Men såklart hittar mamma det direkt, hon är magisk eller något.


  • Biter på naglarna!!! Fast kom och tänka på att det faktiskt var ett tag sen jag gjorde det nu. För fick nagelbandsinflammation för några veckor sedan som nu är över. Fast tror bitandet är på grund av stress.


  • Jag älskar kakor och godis lite för mycket. Om det står en skål framme med godsaker så kan jag aldrig sluta äta.


Har vi någon gemensam dålig vana?

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Blev inte så mycket att göra ändå... det jag trodde skulle ta längst tid var redan fixat av mina duktiga tränarekollegor. I nuläget har dem mycket bättre koll än mig. Mina gymnaster ska nämligen tävla för första gången på lördag, men har bara varit med två gånger och kollat tävlingsvavrven pga nyopererat knä.Jag kommer iallafall vara där på fredag som är sista träningen och även vara med och stötta dem på lördagen. Tur att bästa Tess och Klara har koll!

Så nu försvann en jobbig sak från vad jag skulle göra idag. Har lite annat att göra som tillexempel fota min baloutfit och lägga ut på blocket och andra sidor. Jag kan länka och visa klänningen för er sen också, om nån skulle vara intresserad.

Nu ska jag äta min favoritsoppa när jag inte orkar laga egen mat. Viktväktarnas nudelsoppa, egentligen gillar jag grönsakssoppan mer men den finns inte kvar. Jag rekommenderar den starkt. Om man inte är en mästare i köket så är denna soppan perfekt.


Likes

Comments

Instagram@elinivehag