View tracker

Hej alla glada! Tänk att det imorgon är den stora dagen 1 december! Så glad över att de sista veckorna gått så fort. För att förgylla mina december dagar har jag fått denna superfina adventskalendern från THE BODY SHOP. Det blir mitt tredje år med en sådan kalender. Inte illa. Det som skiljer sig från andra år är att den har 25 luckor och inte 24 som vi är vana med i Sverige. Kul tycker jag!

Njut av december alla fina

kram Elin

(Tack så mycket familjen M!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Sitter i sängen och drömmer om att det ska snöa. Mamma och jag var ute och sprang lite idag och då föll det faktiskt ner några korn från himlen. Skulle vara så härligt med en vit jul i år.

Bildern är från en härlig skogspromenad för några veckor sedan. Så fint!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla! Mår ni bra? Jag mår prima. Har varit och är en hel del skolarbete som jag kämpar mig igenom. Låter ju inte så roligt men börjar äntligen se ett slut på det. kan äntligen börja slappna av lite och tänka på julförberedelserna! Har planerat att julpynta den andra december eftersom jag vill ha det fint till min födelsedag den sjunde. Stjärnorna är uppe och även en liten "vinter gran".

Planerna för helgen är att plugga men även julpynta i huset. Får tänka på att det är första december på torsdag, då kan man börja med julen på riktigt.

Njut av livet!

Kram Elin


Likes

Comments

Efter bilturen från Washington tog vi en taxi in till stadskärnan där vi bodde.

Vi var upp i Empire state building, såg frihetsgudinnan,  9/11 monumentet och var på museumet, tog kort vid fontänen där Friends introt spelades in och sist men inte minst så var vi i FN huset.

Med andra ord har vi hunnit med extremt mycket sevärdigheter. Förutom det har vi kollat på Aladin . Tyckte att de som spelade var otroligt duktiga på både sång och dans. Shopping har givetvis också ingått men det kommer i ett senare inlägg.

Resan får 🎅🎅🎅🎅🎅/🎅🎅🎅🎅🎅

Likes

Comments

Hej alla! På lovet var jag och tillsammans med mina kusiners familj i Washington och New York. En väldigt välbehövlig resa som bestod av att kolla på monument viktiga platser osv och shopping.

Bilderna överst är från när vi var i Washington som jag tyckte var en väldigt vacker stad med mycket natur. Amerikanare tar Halloween på allvar🎃

Dag 2 så åkte så var vi vid vita huset men som jag inte har någon bild på (har en bilder på mig och vita huset men har inte bloggvänliga). Vi var även vid de andra ställena på bildern.

När vi gick där i USAs huvudstad var det hela 20-25 grader! Kontraster mot Sverige där det ligger snö på backen.❄

På sista dagen i Washington åkte vi till Svenska ambassaden och fick en gajdad tur. Utsikten var väldigt fin där ifrån.

Arlington är en hyllning till de som tjänat landet men dött. Sorgligt men fint.

Efter det fortsatte resan med bil till New York --->

Likes

Comments

Hej alla glada! Ännu en bra lugn helg. Igår pluggade jag större delen av dagen men på kvällen tittade jag på Bingo. Vilket mysigt program! tankarna går direkt till uppesittarkvällen den 23 december som är så mysig. Idag behöver jag inte göra något annat en njuta av dagen.

Igår så stod två stycken rådjur utanför mitt fönster på åkern. Det var väldigt fint med höstträden i bakgrunden också. Hösten levererar ;)

Likes

Comments

Hej alla glada! I torsdags så var det studiedag och då passade jag att åka till Linköping för att shoppa. Jag är i stort behov av byxor så köpte ett par svarta. Har fortfarande inte hittat de perfekta jeans jeansen. Köpte också den gröna klänningen längst upp. Den är så skön och så fin! kommer definitivt att använda den nu i höst. Har länge letat efter en parfym som inte "stinker" parfym. Denna från The Body Shop luktar fruktigt och gott av mango. Köpte även en Face Contour Kit ifrån Sleek.

Hoppas alla haft en bra vecka och att ni får en ny bra vecka!

Elin

Likes

Comments

Hej alla! Söndag och andra Oktober. Bara ca två månader till December. Längtar som en tok. Jag har spenderat helgen med min kusin. Vi tog det lugnt, va med katterna och gick på promenad. Skönt tycker jag!

Veckan ska inte bli så jobbig då min skola har studiedag på torsdag. Då ska mamma och jag åka och shoppa lite. Det enda är orientering imorgon. Sista gången som tur är. Nu ska jag plugga lite o bara ta det lugnt.
Hoppas alla får en bra vecka!
Kram Elin

Likes

Comments

Haj alla. I helgen har jag bara tagit det lugnt som jag ville, försökt att inte tänka så mycket på skolan. Idag har jag dock pluggat lite eftersom vi har geografiprov på torsdag. Problemet jag har är att jag inte vet hur jag ska plugga på geografin. Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter. Vi får hoppas att tiden bara flyger iväg så det kan bli vinter snart. Längtar!

Kram Elin

Likes

Comments