Hundkex! När man är ute och ska plocka blommar känns det som om buketten man håller i aldrig växer men hundkex drygar verklige ut den. Jag blev så glad i helgen när jag såg att dessa äntligen börjat kika upp ur marken. Det ser ut som små vita buskar när dom står lite busigt tillsammans ute i gräset.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Såhär fint blommar päronträden just nu. Både jag och bina verkar gilla det...

Likes

Comments

Förra veckan var jag och mamma iväg och shoppade lite kläder. Jag köpte då bland annat denna väldigt enkla men snygga klänningen. I framtiden kommer jag att ha en tunn vit tröja över.

HM - 125 kr

Likes

Comments

Det är verkligen den finaste tiden på året nu! Alla växter blommar för fullt och naturen fylls utav vackra färger. Denna bilden är ifrån dagen. Tänkte att jag under veckan ska lägga ut fina vår/sommar bilder jag tagit idag. Man blir verkligen glad av lite färg.

Maskrosor är egentligen ogräs men jag tycker att dem är så fina nu när dem är gula och puffiga.

Njut av vädret så länge det varar!


Likes

Comments

Hej folket! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade denna bloggen. Det beror på att jag har och har haft mycket i skolan på senaste tiden. För bara tio minuterades skickade jag in en sociologi inlämning eftersom jag inte har någon dans nu på morgonen. Vi har nämligen haft dansuppvisning igår och i förgår och idag blir det den sista.

Sommaren kom igår utan förvarning vilket resulterade i att jag gick runt i svarta mysbyxor och 25 grader. Men jag överlevde och idag när jag kommer hem ska jag sätta mig i solen och njuta av att sommaren är här. Det är nu man ska lyssna på alla gamla klassiska sommarlåtarna och äta glass ute i solen!

Jag funderar på att börja baka mer denna sommaren. Då menar jag inte några vanliga kakor utan jag vill försöka mig på att baka sockerfritt! Varför kanske någon tänker? Jo, efter en fika så blir man så trött efter en stund och man känner hur munnen känns förorenad så varför inte utesluta det dåliga sockret och ta in det bra från frukt och bär? Vi får se hur det blir med den saken men jag hoppas i alla fall att det blir så.


Idag har jag inga speciella planer vilket jag tycker är skönt. Efter denna veckan behöver jag vila och sova för att komma i balans igen.

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram Elin

Likes

Comments

Hej alla glada! Visst har vädret varit fantastiskt? I alla fall där jag bor. I förra veckan (tisdag - söndag) kändes det nästan som sommar. Jag kunde ligga ute och sola och äta glass utan att frysa. Jag gick även på en del promenader där jag passerade den lilla ängen ni ser ovanför. Den veckan behövdes verkligen då jag blir glad av sol.

Hoppas ni får en fin dag och en fin vecka!

Kram Elin

Likes

Comments

Hej alla glada! Vädret har verkligen varit på våran sida på senaste tiden. Det har varit så behagligt väder och jag har känt mig så glad tack vare detta. Jag vill bara vara ute, gå på promenad eller sitta ute och läsa.

Idag hade vi nationella prov i Engelska vilket jag tror gick bra. Sen hade jag kommunikation då det ända jag gjorde var att lyssna på de andra i klassen som hade presentationer. Den sista lektionen var matte men då hängde inte hjärnan med alls. Jag hade redan mentalt tagit helg vid det laget.

Efter skolan drog jag hem till Cornelia där vi satte oss ute i solen och njöt utav vädret. Vi gick också ner till vattnet och badade hennes hund. Tack för en mysig eftermiddag!

Sen åkte jag hem och åt middag. Men när jag satt där såg jag att en svan låg nere vid åkerkanten och tänkte springa ut och fota den men det slutade med att svanen blev rädd och sprang ner i vattnet vilket resulterade i att jag tog många bilder på den.

Det gäller att uppskatta det fina i vardagen🕊

Ta hand om er

Kram Elin

Likes

Comments

Sociala medier, tidningar och nyheter blir det vi slaviskt lever efter. Vi tycker om fina saker. Vill ha mer av det. Allt kan alltid bli bättre. Aldrig vara nöjd. Jämföra. Ångest. Stress. Utmattning. Utbrändhet. Glöd borta. Personförändrad.

Ja,det är så jag upplever att världen ser ut idag. Alla sitter med sina mobiler och kollar på rika människor som gör drömresa efter drömresa, åker runt i fina bilar och ser snygga ut 24/7. Sedan vill man själv leva efter detta genom att köpa liknande kläder och egentligen försöka leva någon annans liv istället för att leva sitt eget. Människor blir ytligare för varje dag och målar upp världen som att den vore ett slott som drev runt på ett stort rosa moln. Visst är livet fantastiskt men den där bilden är bara falsk.

Och sedan kommer stressen och känslan att man inte räcker till. I strävan och tron att man kommer att bli lycklig pressas man inåt och blir mer självkritisk. Man säger att man gör allt för sig själv som tränar, äter nyttigt, och ser ut på ett visst sätt men man tänker bara på vad andra ska tycka om en och hur man uppfattas utav andra. Sökandet av bekräftelse tycker jag också växer. En del människor kan aldrig leva i stunden, de bara måste lägga upp en bild på hur roligt de har eller försäkrar sig om att "rätt" personer tittar på dem och passar därför på att se lite extra fin ut.

Ni kanske undrar vad jag grundar detta på? Det är helt enkelt observationer jag gjort utav att kolla på samtliga människor runt omkring mig som inte märker av att de gör såhär själva. De tror att de lever medans dem egentligen hela tiden vill uppnå något.

Jag har funderat mycket på sista tiden om det bara är jag som ser detta varje dag eftersom det inte verkar bekymra någon annan. Det känns lite som att det finns en gemensam bubbla runt alla människor och jag står utanför och observerar hur dem sakta men säkert inte orkar mer.

Själv har jag varit stressad. Inte på grund av utseende men på grund av prestationsångest gällande skola och jobb. Det är något jag jobbat mig igenom och just nu när jag sitter på min säng fast att det ibland blir tungt kan jag kontrollera mig själv och mina tankar. Jag känner mig mer säker i mig själv än jag någonsin gjort innan men får ständigt påminna mig själv om att prestationer inte definierar vem jag är och att jag kan lite på mig själv för jag kan. Likaså måste människor inse att det viktigaste i livet är att man mår bra och känner att man duger. Vad spelar det andra egentligen för roll när livet sätter en på prov?

Världen håller på att slukas upp utav bubblan men hur ska vi stoppa det? Men min störst fråga är vill vi spräcka bubblan?


Likes

Comments

Hej alla glada! Nu sitter jag i bussen påväg hem efter den kortaste dagen jag någonsin haft i skolan. Jag började 9:20 (var dock i skolan 8:00) och slutade 11:00. Jag kommer alltså hem innan klockan 12:00!

När jag kommer hem ska jag äta, Yoga och plugga. Kanske en promenad skulle sitta bra men jag gillar ej att gå på vägen och skogen är läskig att gå i när man är ensam. Vem vet jag kanske vågar...

Hopas ni får en bra dag!

Kram Elin

Likes

Comments

Jag har hittat världens finaste och roligaste butik. Pull & Bear. Det var mycket färg och roliga mönster till bra priser. Denna blommiga kjol köpte jag för endast 100 kr. Jag skulle önska att denna butik fanns på flera ställen i Sverige!

Likes

Comments