Här ser ni vilken skillnad en liten sittdyna kan göra för att göra det ännu mera hemtrevligt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej alla glada! Idag har vi haft studiedag. Så skönt och välbehövligt. Jag har faktiskt studerat, fotograferat och kört Yoga. Imorgon kör vi fredag och sedan går jag på helg, så bra!

Som ni märkt har uppdateringen inte varit den bästa men det beror helt enkelt på att jag har/har haft mycket att göra i skolan men efter idag kommer det komma lite bilder från de små fotograferingarna jag gjorde idag. Det har varit så vackert väder och våren är äntligen här!

Likes

Comments

Hej alla! Trots att min helg till största del bestått av plugg, plugg och plugg har den ändå varit bra. Jag har andats laddat om batterierna och behåller lugnet inför kommande vecka som innehåller för mycket men det är ändå skönt att veta att det är över sen efter det!

Någonting man inte får glömma bort när man har mycket att göra är att andas. Det är någonting vi kommer göra hela livet. Det räcker att ta 5 min, sätta sig bekvämt och bara tänka på sin andning för att komma i takt igen. Jag har själv börjat att innan jag somnar sitta tyst i 10 min och bara andas. Jag har märkt att jag somnar mycket fortare och får en bättre sömn. En sådan liten grej kan ändra så mycket!

Hoppas ni får en bra vecka!

Kram Elin

(Bilden är från idag när jag körade Yoga utomhus, så skönt att känna den lite kalla vårluften i ansiktet)

Likes

Comments

Hej alla! Tänkte varna om en minskad uppdatering nu i två veckor. Anledningen till det är att jag har mycket son ska göras i skolan framöver. Idag har jag suttit med Tyska, Samhällskunskap och matte. Matten gick inte så bra nu på slutet så slutar med den och kör lite till imorgon på förmiddagen då jag har som mest energi!

Nu ska jag Yoga och sedan städa. Kul lördag!

Likes

Comments

Äntligen börjar det att bli vår på riktigt. Humöret blir bättre och livet blir roligare!

Likes

Comments

Nytt lakan ifrån Ullared: Jag älskar det blåa mönstret och hur det ser ut tillsammans med mitt rum men kvaliten verkar inte vara den bästa tyvärr. Det är tvättat en gång och det känns lite nopprigt. Jag har bara sovit i det i två nätter så får hoppas att det känns bättre med tiden.

Likes

Comments

Hej alla glada! Idag hade våran skola haft aktivitetsdag då man har fått välja mellan olika aktiviteter t.ex. pingis, badminton osv. Jag valde Yoga och cirkelträning. På morgonen var det Yoga vilket var väldigt skönt men efter Yogan blir man så avslappnad och trött. Efter lunchen var det dags för cirkelträning. Det var väldigt jobbigt men väldigt kul. Nu sitter jag supertrött och skriver detta blogginlägg. Tror faktiskt att jag kommer somna klockan 20:00. Imorgon väntas en vanlig skoldag men efter idag känns det nästan skönt. En lång natts sömn sen kör vi igen!

Kram Elin

Likes

Comments

Hej alla glada! Idag har jag ingen söndagsångest eller något i den stilen då det imorgon är aktivitetsdag. På förmiddagen ska jag köra Yoga och på eftermiddagen blir det cirkelträning eller nåt sånt. Så kul med en dag som består utav träning!

Humöret just nu är på topp och det känns som att jag har kontroll över mitt liv vilket känns väldigt bra! Denna veckan byter vi också månad vilket betyder att våren kommer närmare.

Hoppas ni också mår bra!

Kram Elin

Likes

Comments

Varför började du blogga?

- Jag älskar att fotografera olika saker jag tycker ser fint ut. Först gjorde jag ett Instagram konto där jag lade ut olika naturbilder jag tagit men kände att det blev tråkigt. Därför startade jag bloggen för att kunna samla mina bilder och dessutom göra något kul av mina bilder.

Med vad tar du dina bilder?

- Det beror lite på... På senaste tiden har jag använt mig av min kamera (Canon EOS 1200D) Jag tycker att det tar fina bilder med bra skärpa + att den är lätt att förstå. Jag har haft den nu i över ett år och den är fortfarande lika bra! Annars är det min mobil (Iphone 7) som har väldigt bra kamera fast att det är en mobil.

Vad är det bästa med att blogga?

- Jag får utlopp för min kreativitet genom att komma med idéer och ta bilder. Det är också roligt för varje inlägg att se vad man kan göra med en kamera och en dator.

Något jag är väldigt noggrann med...

Att aldrig känna mig tvingad till att skriva ett nytt inlägg då jag ska göra detta för att det är kul och inte som något hemskt tvång. Om jag inte känner för att blogga struntar jag i det. Just nu tycker jag dock att det är väldigt kul!

Likes

Comments

Hej alla glada! Jag har utövat yoga nu i mer än ett halvår och wow så kul och skönt det är. Det känns som man blir lättare i kroppen och jag har märkt skillnader i min kropp nu. Jag läser också i Yoga Girls bok där hon skriver om hennes liv och den totala förändringen hon gått igenom där meditation och yoga har hjälpt henne på vägen.

Men det känns som att många där ute tar fel på vad yoga egentligen handlar om. Vissa säger att man utövar en främmande religon och att man du kommer i kontakt med en gud men jag som inte tror på den här religionen behöver väll inte bry mig? Självklart finns det de som gör det för religionens skull men det gör ju inte jag.

Yoga är en blandning av meditation och rörelser. Man ska alltså lära sig att andas medans man gör övningarna och försöka att inte tänka på så mycket annat än sin andning. Meningen är att man ska hitta sig själv och utvecklas som person under tiden. Målet ska alltså inte vara att komma så långt ner som möjligt i en position utan man ska glömma allt det ytliga, hur man ser ut osv och istället fokusera på känslan man får.

Yoga för mig är till för att man ska må bra finna sig själv och utvecklas!

Likes

Comments