Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! Tänk att den dagen äntligen är här. Det lär bog inte bli en så bra dag då jag kl 6 ska åka till en grannstad och köra Risk 2 med trafikskolan... Jag är väldigt nervös över redan dit då vi elever ska köra med en handledare bredvid. Hoppas på att både jag och de andra har en bra kördag. (Jag skriver alltså detta på förhand) önska mig lycka till!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade här. Vi har sjukligt och äckligt mycket i skolan och jag har prioriterat det först och främst. Jag kommer inte börja uppdatera mer här nu på ett tag. Kanske kommer något på min födelsedag och på julafton.

I helgen har jag äntligen fått börja julpynta! Så glad över att tomtarna är uppe. Tråkigt nog har jag inte uppe alla tomtarna i år då jag mer har fokuserat på att det ska bli fint än att alla tomtar ska få hoppa fram.

Tagga första december snart!

Likes

Comments

Hej vänner! Denna helg har jag spenderat i Köpenhamn med några härliga sommar kompisar. Vi har shoppat, strosat runt och ätit väldigt god mat. Jag har verkligen haft roligt och skrattat mycket. Tack ni som var med på resan!

Likes

Comments

I morse såg jag detta! Bubblan i blomman ser nästan tecknad ut.

Likes

Comments

Träden börjar sakta att fälla sina blad, himlen visar inte sin blå himlen längre och temperaturerna tillåter att man tar på sig vantar. Hösten är här!


Likes

Comments

Blus: Gina/ Jeans: Cubus


Likes

Comments

Idag har vi studiedag vilket jag är väldigt tacksam över då jag har lite jag måste göra. Just nu sitter jag och skriver på en argumenterande bokanalys till svenskan. Superkul. Men det har ändå gått bra idag så sitter och finslipar på min argument osv.

För övrigt så startade jag min morgon med en liten joggingrunda och efter det lite Yoga. Var faktiskt skönt att vakan till lite. Efter det gjorde jag en liten brunch bestående av rostmackor, chiapudding med blåbär och en egenjord version av pannkaka (hade mandelmjöl i istället för vanligt mjöl. Den blev inte så kompakt så fick tillsätta vanligt vetemjöl. Men då blev de jättegoda! Påminde lite om ostkaka).

Planerna för resten av dagen är att göra klart svenskan och sedan kolla på någon serie eller liknande. Tycker jag faktiskt förtjänar det efter idag.

Likes

Comments

Igår kom Amanda hit. Först åt vi lunch och efter det packade vi våra vandringsväskor fyllda med fika och filtar. Vi gick lite över en mil. Vi avslutade det hela uppe på ett berg med en fin utsikt. Efter det så gick vi in och gjorde middag och tog det lugnt innan vi somnade. En trevlig dag!

Likes

Comments

I Fredags köpte jag dessa byxor från Monki. Det är en form av kostymbyxa i ett så snyggt mönster! Sköna dessutom.

Likes

Comments

Igår var jag och en Elin ute på en skogsvandring/ promenad. Vi hade med oss fika och på bara några kilometer hann vi fika två gånger... Men på vägen hittade vi dessa svampar som är på bilderna ovan. Ett riktigt hösttecken!

Likes

Comments