Ja. Imorgon börjat skolan igen efter ytterligare ett sommarlov. Det blir mitt sista år på gymnasiet och det Samhällsvetenskapliga programmet. I både ettan och tvåan har det varit det ända jag tänkt på, att få börja trean och äntligen ta studenten. Men nu jag sitter jag här dagen innan den dagen. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Lite rädsla för att det ska bli ett helvete som två:an var, glädje för att det snart ska vara över med den näst intill "obligatoriska" skolan (Nästan alla går på gymnasiet) men lite orolig eftersom jag inte vet vad jag vill göra efter gymnasiet.

Jag är i alla fall väldigt glad över den sommar som varit. Det har helt klart varit den bästa sommaren hittils. Jag har trivts på jobbet, inte haft någon prestationsångest och skaffat nya vänner som jag haft så roligt tillsammans med under hela sommaren! Jag har inte sovit så mycket och vilat men det är inte det viktigaste, för det är att må bra och vara glad. Det jobbiga är nu att alla har åkt tillbaka till sina hemstäder och att vi därför inte kommer kunna träffas lika ofta. Som tur är har vi en resa inbokad tillsammans i höst.

Till denna terminen ska jag inte tänka så mycket på hur mycket vi har att göra utan mer bara gör det då lärarna antagligen inte lärt sig planera och underlätta för eleverna det här året häller.

Elin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer det andra plagget jag köpte på resan. En gul topp från SAINT TROPEZ. Det var inte ett planerat inköp men jag kunde inte gå ifrån den!

Likes

Comments

En av mina stora förebilderr är Rachel Brathen som har så mycket fint att säga som man själv kan lära sig av. I hennes bok Yoga Girl (som jag tidigare skrivit om) finns det ett speciellt stycke i boken som handlar om att: Var du än befinner dig i livet kommer du alltid vara okej. Jag tänker inte skriva av eller ta upp allt som hon tar upp men budskapet är att man oavsett vart man än befinner sig är okej. Det spelar ingen roll vart du än är i livet, botten kan vara nådd men där du sitter nu är du inte okej?

"Se dig omkring. Även i det ögonblicket. Vad är det som händer just nu?Du kan fortfarande känna hjärtat slå i bröstet."- Rachel Brathen

Detta är något jag kommer bära med mig här i livet. Jag vet att det kanske kan verka lite konstigt och flummigt när jag inte förklarar det mer men det är svårt att beskriva något man tolkar. Läs gärna boken. Den är läsvärd och väcker tankar om sitt eget liv.

Likes

Comments

Hej alla! Här kommer det första och definitivt inte sista plagget som jag köpte på min lilla resa till Kosta och Helsingborg. Denna puffiga blus är ifrån Zara.

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan. För att få lite semester i år tog jag ledigt tre dagar från jobbet så jag blir ledig sex dagar i streck. Mamma och jag började med att åka till Kosta Boda för att spa:a och slappna av. Tror jag sov typ hela dan, välbehövligt.

Efter allt ansträngande sovande var det dags att äta en middag som skulle visa sig vara det godaste jag någonsin ätit. Allt på tallriken var så genomtänkt vilket gjorde att matupplevelsen blev enorm!

Nästa dag åkte vi vidare till Helsingborg och Värla centrum. Vi skulle egentligen inte shoppa så mycket då vi skulle göra det dagen efter men det blev en hel del bra grejer...

På kvällen åt vi en god men väldigt mättande middag.

Stället vi bodde på var väldigt speciellt och fräscht. Vi bodde på någon typ av golfklubb i rum med olika teman. Vi bodde i rummet "Jakt".

Sista dagen var det al in shopping. Lite av det jag köpte kommer komma upp i andra inlägg🍓

Likes

Comments

Det finaste och bästa på sommaren är att se solen gå ner efter en fin sommardag. Tillsammans med fältet blir set magiska sommarkvällar här. Det är något jag kommer sakna när hösten knackar på.

Likes

Comments

För ett tag sedan träffade jag min barndomsvän Elin. Eftersom att vi går på olika gymnasieskolor hinner vi tyvärr inte träffa varandra så ofta. Men den här gången åkte vi bland annat och åt den glassen ni ser på bilden. Den är så god och dessutom hemmagjord!

Likes

Comments

Hej alla semesterfirare! Tänkte lite kort och gott förklara varför uppdateringen här inte sker lika ofta. En stor anledning till det är på grund av att min dator inte fungerar. Den klarade precis av de sista uppgifterna i skolan sedan dog den (köp aldrig Lenovo). Därför kan jag inte ladda upp bilder från min kamera. Sen har också min inspiration försvunnit till att uppdatera. Men jag börjar känna lite inspiration till att uppdatera igen! Jag menar jag skriver ju det här nu.

Vill också passa på att visa denna chokladkaka för er. O ja. Den är god. Tack mamma🤗

Likes

Comments

Hej alla! Imorgon är det midsommar så idag efter jobbet passade mammsen och jag på att plocka lite ängsblommor. Imorgon kommer jag att jobba på förmiddagen eller rättare sagt till klockan 14-15 någonstans sen väntas en midsommar hemma. Var två år sen jag kunde vara med på det!

Hoppas ni får en fin midsommar!

Ta hand om er🍓

Elin

Likes

Comments

Idag när mamma kom hem hade hon med sig en denna lilla fina påse med sig. Allting kommer ifrån MARIA ÅKERBERG som är ett hudvårdsmärke som satsar på att huden ska må bra genom att inte ha i några konstiga/ konstgjorda ingredienser. Har använda Face Lotion Moist förut och Papaya Peelingen som båda har blivit mina favoritprodukter ifrån märket.

Testa gärna dessa produkter! De finns bland annat att köpa på Life vet jag.


Likes

Comments