Hej alla glada! Lovet börjar närma sig sitt slut och det är dags för att börja skola igen imorgon. Det känns inte superkul men det är inte så många veckor kvar tills nästa lov, påsklovet, kommer. Tror att vi går 7 veckor tills påsklovet. Där i mellan kommer säkert tiden flyga iväg.

Under detta lovet har jag tagit det lugnt och återhämtat mig. Det har också varit superfint väder vissa dagar så jag kunde läsa och träna utomhus på balkongen. Man känner sig alltid mycket piggare av att vara utomhus!

Planen för idag är att jag ska njuta, göra matte och kolla på Freinds. Ett bra avslut på lovet!

Bilderna är från igår när vädret var såå fint

Likes

Comments

Godmorgon alla glada! Idag är planen att jag ska skriva blogginlägg, städa hos kaninerna och träna. Det ser också ut som att det kommer att bli bra och soligt väder. Idag är näst sista dagen på mitt lov så vill mest njuta nu det sista innan vi går på nästa "skolstart".

Ta hand om er och ha en bra lördag!

Kram Elin

Likes

Comments

Hej alla fina! Idag gick jag och Cornelia ut i skogen för att ta lite bilder. Tycker att det blev en hel del bra bilder som kommer att visa sig här på bloggen inom en snar framtid. Förutom att ta bilder åt vi fruktsallad och frös för att det blev svinkallt av att stå med bara jeans och tröja ute i skogen.

Tack för idag C och jag hoppas att ni tycker om bilderna!

Kram Elin

Likes

Comments

~Det är en fräsch doft som är fruktig och lite söt~

Likes

Comments

Har länge inte haft några fönsterlampor men så plötsligt händer det. Lampskärmarna är ifrån Elon (ca 200 kr/st) och foten ifrån Clas Ohlson (100 kr/st).

Likes

Comments

Igår var på Tylösands spa - hotel. Ett riktigt trevligt ställe som erbjöd en lugn stund och god mat. Detta är den enda bilden jag tog då jag var där för att njuta och inte dokumentera allt. Men det är absolut ett ställe jag tycker att ni ska besöka...

...och idag åkte vi till Ullared. Jag har aldrig varit där förut och trodde att det skulle vara ett hemskt ställe. När vi kom dit var det inte alls mycket trängsel så det var bara att gå runt. Jag trodde inte heller att jag skulle köpa något men där hade jag fel igen. Hittad saker jag letat efter ett tag nu till ett bra pris!

Nu har vi åkt ett tag på vår resa hemåt. Jag är trött men längtar tills jag kommer hem och kan fixa i mitt rum.

Hoppas ni mår bra!

Kram Elin

Likes

Comments

Hej alla glada. Musik, är inte det fantastiskt? Man känner så mycket när man lyssnar på en låt. Jag tycker om låtar som får mig att bli lugn (för det mesta). Nedanför har jag radat upp 6 - låtar som jag lyssnar på nu. Igentligen skulle jag skriva hela Lana Del Reys album Born To Die som inehåller de bästa låtarna jag någonsin hört men det skulle vara lite tjatigt.

1. Lana Del Rey - Born To Die

2. Lana Del Rey - Radio

3. Eminem - Mockingbird

4. Adele - Someone Like You

5. Zara Larsson - So Good

6. JP Cooper - Birthday

Lyssna gärna på dessa grymt bra låtar!

Kram Elin

Likes

Comments

Hur glad blir man inte när mamma överraskar familjen med chokladmousse?! Den var supergod och fin så var tvungen att ta kort. Uppskattat 💌

Likes

Comments

Hej alla glada! I torsdags hade äntligen mina nya glasögon kommit. Jag har gått och provat olika former och typer utav bågar ett tag nu men tyckte att dessa passade bäst på mig. Jag ångrar mig absolut inte då jag tycker att de höjer alla klädesplagg jag tar på mig och får mig att känna mig som mig. Just nu inspireras jag väldigt mycket utav 70 - talet i klädselväg och då även dessa glasögon, så snyggt!

~De är ifrån Vasuma och köpta på Synsam.~

Likes

Comments

Hej alla glada! Nu sitter jag i soffan och andas ut efter en skolvecka. Det känns så också extra skönt att veta att man inte behöver gå i skolan på över en vecka! Jag har inga stora planer för lovet men det tycker jag känns skönt att veta att man kan ta det lugnt och återhämta sig.

Jag har också tröttnat på hela min skola då jag tycker att vissa lärare bedriver en lekstuga vilket leder till att eleverna tar efter och gör lika dant. Lärare som inte ser alla elever utan bara deras gullegrisar som rövslickar något enormt och lärare som inte kan lära ut. Jag vet att gräset inte är grönare på andra sidan men jag längtar så tills jag tagit studenten.

Till något roligt - mina nya glasögon ni ser på bilden. Försöker att vänja mig vid dem då jag tycker att det varit lite snurrigt under dagen. Men jag tycker att de är så fina!

Likes

Comments