Hej alla! Imorgon är det midsommar så idag efter jobbet passade mammsen och jag på att plocka lite ängsblommor. Imorgon kommer jag att jobba på förmiddagen eller rättare sagt till klockan 14-15 någonstans sen väntas en midsommar hemma. Var två år sen jag kunde vara med på det!

Hoppas ni får en fin midsommar!

Ta hand om er🍓

Elin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag när mamma kom hem hade hon med sig en denna lilla fina påse med sig. Allting kommer ifrån MARIA ÅKERBERG som är ett hudvårdsmärke som satsar på att huden ska må bra genom att inte ha i några konstiga/ konstgjorda ingredienser. Har använda Face Lotion Moist förut och Papaya Peelingen som båda har blivit mina favoritprodukter ifrån märket.

Testa gärna dessa produkter! De finns bland annat att köpa på Life vet jag.


Likes

Comments

Hej folket. Ja, såhär glad är jag för att det är fredag! Idag har jag endast haft två lektioner. Den sista av dem räknas nästan inte så vi inte gjorde något. Sen gick jag och Emelie och tog en fika och shoppade lite innan det var dags för mig att åka hem med bussen. När jag kom hem fixade mormor mat till mig så jag slapp sitta ensam och övergiven uppe hos mig. En bra dag alltså!

Ikväll ska jag fira att jag överlevde ett till läsår. Trevligt tycker jag!

Hoppas ni får en fin kväll👑
Likes

Comments

Nu mina vänner och personer jag inte känner har jag skickat in min sista inlämning för denna termin! Så skönt då de varit väldigt mycket skrivande ett tag nu. Förstår faktiskt inte hur lärarna inte tänker på att dem ska tänka på oss genom att höra med andra lärare så att inte alla uppgifter kommer på samma gång.

I helgen väntas lång ledigt, hela tre dagar! Jag ska jobba på lördag men sen är resten fri lek. Provet som väntas på onsdag har jag pluggat till idag så en liten repetition är allt som behövs.

Hoppas ni får en fin start på sommarmånaden!


Likes

Comments

Hundkex! När man är ute och ska plocka blommar känns det som om buketten man håller i aldrig växer men hundkex drygar verklige ut den. Jag blev så glad i helgen när jag såg att dessa äntligen börjat kika upp ur marken. Det ser ut som små vita buskar när dom står lite busigt tillsammans ute i gräset.

Likes

Comments

Såhär fint blommar päronträden just nu. Både jag och bina verkar gilla det...

Likes

Comments

Förra veckan var jag och mamma iväg och shoppade lite kläder. Jag köpte då bland annat denna väldigt enkla men snygga klänningen. I framtiden kommer jag att ha en tunn vit tröja över.

HM - 125 kr

Likes

Comments

Det är verkligen den finaste tiden på året nu! Alla växter blommar för fullt och naturen fylls utav vackra färger. Denna bilden är ifrån dagen. Tänkte att jag under veckan ska lägga ut fina vår/sommar bilder jag tagit idag. Man blir verkligen glad av lite färg.

Maskrosor är egentligen ogräs men jag tycker att dem är så fina nu när dem är gula och puffiga.

Njut av vädret så länge det varar!


Likes

Comments

Hej folket! Nu var det ett tag sen jag uppdaterade denna bloggen. Det beror på att jag har och har haft mycket i skolan på senaste tiden. För bara tio minuterades skickade jag in en sociologi inlämning eftersom jag inte har någon dans nu på morgonen. Vi har nämligen haft dansuppvisning igår och i förgår och idag blir det den sista.

Sommaren kom igår utan förvarning vilket resulterade i att jag gick runt i svarta mysbyxor och 25 grader. Men jag överlevde och idag när jag kommer hem ska jag sätta mig i solen och njuta av att sommaren är här. Det är nu man ska lyssna på alla gamla klassiska sommarlåtarna och äta glass ute i solen!

Jag funderar på att börja baka mer denna sommaren. Då menar jag inte några vanliga kakor utan jag vill försöka mig på att baka sockerfritt! Varför kanske någon tänker? Jo, efter en fika så blir man så trött efter en stund och man känner hur munnen känns förorenad så varför inte utesluta det dåliga sockret och ta in det bra från frukt och bär? Vi får se hur det blir med den saken men jag hoppas i alla fall att det blir så.


Idag har jag inga speciella planer vilket jag tycker är skönt. Efter denna veckan behöver jag vila och sova för att komma i balans igen.

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram Elin

Likes

Comments