I morse såg jag detta! Bubblan i blomman ser nästan tecknad ut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träden börjar sakta att fälla sina blad, himlen visar inte sin blå himlen längre och temperaturerna tillåter att man tar på sig vantar. Hösten är här!


Likes

Comments

Blus: Gina/ Jeans: Cubus


Likes

Comments

Idag har vi studiedag vilket jag är väldigt tacksam över då jag har lite jag måste göra. Just nu sitter jag och skriver på en argumenterande bokanalys till svenskan. Superkul. Men det har ändå gått bra idag så sitter och finslipar på min argument osv.

För övrigt så startade jag min morgon med en liten joggingrunda och efter det lite Yoga. Var faktiskt skönt att vakan till lite. Efter det gjorde jag en liten brunch bestående av rostmackor, chiapudding med blåbär och en egenjord version av pannkaka (hade mandelmjöl i istället för vanligt mjöl. Den blev inte så kompakt så fick tillsätta vanligt vetemjöl. Men då blev de jättegoda! Påminde lite om ostkaka).

Planerna för resten av dagen är att göra klart svenskan och sedan kolla på någon serie eller liknande. Tycker jag faktiskt förtjänar det efter idag.

Likes

Comments

Igår kom Amanda hit. Först åt vi lunch och efter det packade vi våra vandringsväskor fyllda med fika och filtar. Vi gick lite över en mil. Vi avslutade det hela uppe på ett berg med en fin utsikt. Efter det så gick vi in och gjorde middag och tog det lugnt innan vi somnade. En trevlig dag!

Likes

Comments

I Fredags köpte jag dessa byxor från Monki. Det är en form av kostymbyxa i ett så snyggt mönster! Sköna dessutom.

Likes

Comments

Igår var jag och en Elin ute på en skogsvandring/ promenad. Vi hade med oss fika och på bara några kilometer hann vi fika två gånger... Men på vägen hittade vi dessa svampar som är på bilderna ovan. Ett riktigt hösttecken!

Likes

Comments

Igår efter skolan satte jag mig på tåget för att träffa en kompis. Vi begav oss till Linköping där vi skulle shoppa och äta lite. Jag köpte två tröjor, ett par byxor och en tofs. Lyckat!

Polon jag har på mig på bilden ovanför köpte jag i torsdags. Tyckte att den kunde sprida lite glädje i den annars gråa hösten. (Vero Moda).

Likes

Comments

Mitt i all höst kan jag inte låta bli att tänka på vintern och speciellt julen. Kalla mig konstig men har alltid varit såhär. Jag är en extrem julälskare. Förra året hade jag samma problem allt jag ville göra var att börja planera inför julen (vilket jag till viss del gjorde). All musik såhär års blir dålig och jag vil bara börja lyssna på mysig julmusik. Det är vad jag kallar musik det. Men min räddning blir Frank Sinatra även detta år. Han har gjort så många bra låtar förutom alla de jullåtar han sjunger. Jag rekommenderar er att gå in och lyssna på honom!

Likes

Comments

Äntligen är tiden här då jag snart ska ta studenten, något jag har längtat efter sedan början av högstadiet. Det är nu jag ska möta den verklighet som kallas livet. Jag vet inte hur många gånger jag har längtat efter att få "börja mitt liv på riktigt" genom att sluta den näst intill obligatoriska skolan.

För någon vecka sedan började jag till min förvåning bli stressad över just detta. Va ska man göra nu då? Vad kan jag ens komma in på om jag söker vidare? Ska jag läsa fler andra kurser? Vad vill jag jobba med? - Detta var tankar som snurrade runt i mitt huvud under den perioden. Jag började gå in och kolla vad som krävdes för att komma in på olika utbildningar och känslan av olust inför framtiden växte.

Men det här är helt fel tankebanor. I stället för att sitta och grotta ner mig över mina tankar började jag skaka av mig en del utav dem och reda ut dem och istället fundera vad jag skulle vara intresserad av att göra direkt efter gymnasiet. Jag vet att jag inte vill vara kvar i Sverige efter gymnasiet utan se lite mer än den lilla kommun jag bor i. Au pair är något som på senare tider intresserat mig. Att få åka iväg, skaffa nya erfarenheter och komma in i en ny familj. Tror det skulle vara väldigt nyttigt med en sådan erfarenhet.

Något jag skulle vilja förmedla med detta inlägget är att om man hamnar i ett sånt där krisläge ska ta det lugnt och ta tag i saken. Jag älskar när känslan av produktivitet infinner sig. Då gäller det att ta vara på den!

Hoppas jag kan hjälpa någon med likande tankar

Elin

Likes

Comments